Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
staraczka wrote:dba pewnie sobie poukładał w głowie , że zabawkami nie będzie się dzielił i dlatego chce siostrzyczkę hehhehe
twój się śmieje , że idziecie dzieci robić , a ja się śmieje z emka , że myśmy byli za wygodni i nam w klinice zrobili hehe
fajnie ze potrafisz tak z żartem podchodzic do tegostaraczka, justyna14 lubią tę wiadomość
-
staraczka hehe nie ma to jak poczucie humoru w każdej sytuacji
Ale to fajnie, że macie takie podejście
Jakby tak człowiek się stresował całymi dniami to by zwariował
jeszcze tylko 3-4 tyg i moja ciąża będzie bezpieczniejsza
W niedzielę przyjeżdża na tydzień moja siostra, to będę mogła więcej poleżeć
Ewelina :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj ja mam gorszy dzień. Dzisiaj się obudziłam i zauważyłam, że piersi mnie przestały boleć, dalej są trochę powiększone, ale prawie niebolesne. Rozumiem, że to może się wahać, ale ja mialam dotychczas codziennie podobny ból.
Któraś z Was tak miała i było ok na USG?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 14:00
3 letnia córeczka- naturalnie
Starania o drugiego potomka.
Pojedyncze plemniki w nasieniu
06.2017 ICSI ( 21 oocytów, zapłodnionych 6, 4 słabe blastocysty)
3 x
01.2018 2 ICSI ( 8 zaplodnionych, 3 zarodki 3-dniowe + 1 opóźniony)
02.2018
25.07.2019 FET.... -
jovi81- nie martwiłabym się gdyby mnie w ogole nie bolały, ale bolały i nagle przeszło3 letnia córeczka- naturalnie
3 x
02.2018
25.07.2019 FET.... -
nick nieaktualnyPatu wrote:Smiałam się do męża, że powiem, że prosze zeby mi wstawić najniżsża ocene do zaliczenia, bo jestem w ciąży i nie moge sie denerwować ha ha ha
żartuje oczywiście, ale kuszący sposób uniknięcia stresu
Patu... Mnie przedwczoraj brzuch bolał ze stresu, przez jednego starego pryka - wykładowcę. Wszyscy mi się zgodzili na indywidualną organizację studiów, wszyscy kazali odpoczywać, uważać na siebie, nawet pytali czy dam rade w czerwcu na zaliczenia przyjechać, a ten co? On nie zgadza się! Bo ja mam z nim seminarium dyplomowe i bez tego seminarium nie napiszę pracy dyplomowej...! Kur.., pisałam już inżynierską, magisterska nie może być dużo gorsza, a ten nie i du.pa... Na szczęście pogadałam z szefową zakładu i przekonała dziada...
U mnie już tylko 2 i jestem przeszczęśliwa, że będę mogła wreszcie leżeć i szukać na allegro detektorów tętna i bluzek ze śmiesznymi napisamiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 14:29
-
Witajcie kochane. Wpadam z wiadomością dla wszystkich co się martwią ,że puste jajo itp.
Jak pamiętacie byłam we wtorek ( 5t4d) na USG i lekarz stwierdził tylko pusty pęcherzyk o wymiarach 1,11cm. Od wtorku życie w nerwach. Nie wytrzymałam i dzisiaj poszłam prywatnie do babko która mnie prowadziła w poprzedniej ciąży. Okazuje się ,że jest dzidziuś i ma się dobrze, a nawet nam serduszko migło. Dzisiaj 6t0d. Dla pewności mam przyjść jeszcze w środe z wynikami które mi zleciła. No a we wtorek ide do tego pacana co mnie nastraszył zobaczyć czy coś będzie widział. On przynajmniej daje fotki.
Tak więc nie martwcie się ,o wasze dzidzie rosną tylko się chowają i pokazują dopiero po kilku dniach .
Trzymam za Was wszystkie kciuki.kark, dba, JagoodkaK, zoi, verynice, AnkaK, Patu, jovi81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJej, chciałabym dostać już próbki...
Ja dzwoniłam do endo mojej starej, najbliższy termin ma na początek marca. Mówię, że jestem w 8tc i czy mam zwiększyć euthyrox, a on, że tak na odległość nie może i powie jak przyjadę na wizytę... Ech, czemu oni tylko na kasę patrzą, jakby nie mogli pomyśleć, że pacjent też człowiek... -
Emalia82 dlatego nie ma co za wcześnie robić usg, bo tylko są niepotrzebne stresy
Kark współczuję Ci, że w tym stanie masz jeszcze tyle naukiwidzę, że mamy ten sam termin porodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 14:34
Emalia82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
b-c wrote:jovi81- nie martwiłabym się gdyby mnie w ogole nie bolały, ale bolały i nagle przeszło
Nie przejmuj się, bo mnie też bolały na początku i później przeszło aż się zestresowałam czy tak może być i po co to mi było?teraz od paru dni bolą mnie sutki, chyba już wolałam jak mnie nie bolały
-
kark wrote:Jej, chciałabym dostać już próbki...
Ja dzwoniłam do endo mojej starej, najbliższy termin ma na początek marca. Mówię, że jestem w 8tc i czy mam zwiększyć euthyrox, a on, że tak na odległość nie może i powie jak przyjadę na wizytę... Ech, czemu oni tylko na kasę patrzą, jakby nie mogli pomyśleć, że pacjent też człowiek... -
Ewi25- dzięki3 letnia córeczka- naturalnie
3 x
02.2018
25.07.2019 FET....