Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKoleżanki synek miał alergię na sudocrem,uważam,ze próbki są wporzadku i można sprawdzić czy dziecko nie ma alergii.dba wrote:Justysia90 z opolskiego jestem
mąż mnie zganił, że sudocrem kupiłam mimo, że mamy, a ja mu mówie - przecież to próbka, dostałam ją
matoł z mojego chłopa czasem 
-
nick nieaktualny
-
hehe mój już ma dość moich zachcianek
ja bym non stop mogła jeść hod-dogi, zdrowy rozsądek mnie powstrzymuje
w bajce widziałam u młodego kurczaki na rożnie, więc teraz to bym z chęcią zjadła
wczoraj miałam ochotę na pączka z bitą śmietaną, niestety nigdzie nie dało się go kupić
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:Kochane, odebralam wyniki bety
21.01.- 10951, 20
24.01.- 25985, 40
Chyba wszystko dobrze
U ła, bardzo dobrze
Jagoodka, jak to nie bliźniaki to chyba superman
A ja szukam na internecie w okolicy innego endo, bo przecież nie będę 6 tygodni czekać i mieć nadzieję, że będzie dobrze...
Też bym już chciała próbki... Ciekawe, czy mój gin je w ogóle ma...
?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 15:14
JagoodkaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
Wpadłam sie tylko przywitać i podzielić pewną refleksją 
Dziś są moje 30-te urodziny. Już od dawna mówiłam że najlepszym prezentem bedzie dzidzia
Dziś ten Szkudnik tak mi daje popalić że od rana ściskam się z kiblem
Matka wypić nie może to niech chociaż czuje się jak na kacu 
Rety jak mi jest źle
Buziaki
kark, staraczka, jovi81, Koza, JagoodkaK, stardust87 lubią tę wiadomość
-
ale wiecie co bynajmniej nie musimy miec teraz wyrzutow sumienia ze cos wiecej zjemy i nasze brzuszki sie zaokraglaja>Nelus wrote:Z płaskiego brzuszka zrobiła mi sie piłka, ciekawe co bedzie w kolejnych tygodniach
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=dh65vn&s=5#.UuH_ynhivCQ
do lubi tę wiadomość
-
No to Aleksa wszystkiego najlepszego i niech Dzidzia rosnie zdrowo:)aleksa.wawa wrote:Cześć Dziewczyny
Dziś są moje 30-te urodziny. Już od dawna mówiłam że najlepszym prezentem bedzie dzidzia
Rety jak mi jest źle
Buziaki
aleksa.wawa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aleksa.wawa wrote:Cześć Dziewczyny
Rety jak mi jest źle
Buziaki
Wszystkiego najlepszego! CHyba mnie zaprosiłaś na imprezę, bo też dzisiaj ściskam się z porcelaną.
staraczka, kark, aleksa.wawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja zmierzyłam się, żeby kupić nowe staniki i wiecie co? Już wiem, czemu mi się biust nie mieści, miseczka mi skoczyła o 2 rozmiary (7 cm wzrósł)...

Kurcze, ciekawe jaki będę miała rozmiar za 30 tygodni...
Olka, wszystkiego najlepszego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 16:10
AnkaK, justyna14, aleksa.wawa lubią tę wiadomość
-
b-c wrote:Dzisiaj ja mam gorszy dzień. Dzisiaj się obudziłam i zauważyłam, że piersi mnie przestały boleć, dalej są trochę powiększone, ale prawie niebolesne. Rozumiem, że to może się wahać, ale ja mialam dotychczas codziennie podobny ból.
Któraś z Was tak miała i było ok na USG?
Ja miałam takdokładnie jak Ty. 3 dni temu. Wczesniej bardzo bolały, nagle wstałam i nic. Panika, ale dziewzyny tu mnie uspokoiły. 2 dni wcale nie bolało, a dziś baaaardzo delikatnie. Jutro beta, wtorek wizyta, zobaczymy czy wszystko ok. Ale spokojnie, tak moze sie zdarzyc
choc wiem, ze sama spokojna nie byłąm
-
Mi tez cos tam juz uroslo:) ale tym akurat sie nie przejmuje bo gdy 1,5 roku temu wazylam o jakies7kg wiecej niz teraz to zeszlo mi tez troche z cyckow wiec nie narzekam:)kark wrote:A ja zmierzyłam się, żeby kupić nowe staniki i wiecie co? Już wiem, czemu mi się biust nie mieści, miseczka mi skoczyła o 2 rozmiary (7 cm wzrósł)...

Kurcze, ciekawe jaki będę miała rozmiar za 30 tygodni...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny