Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhela wrote:http://www.youtube.com/playlist?list=PLh3bYDZ2uCqrBzFqni5BSIg_u1w24sWf-
Polecam wam filmiki, juz wciagnelam jeden, zeby pomalu wiedziec co kupowac i co dobre
Ja już tyle razy przechodzę koło sklepów z ciuszkami dla niemowlaczków, tak mnie korci żeby kupić, ale się zastanawiam czy czasem nie jest za wcześnie na takie rzeczy...
Chociaż nie powiem mąż już kupił welurowy pajacyk, ja zakupiłam smoczki NUK podobno są najlepsze, i jak narazie na tym poprzestaniemy
-
Witajcie Dziewczny. Chciałam się przywitać, bo podczytuje Was od jakiegoś czasu. Jakos raźniej jak wiem, że nie tylko ja się cieszę i mam nadzieję już od pierwszych chwil. Tak bardzo bym chciała żeby tym razem się udalo, a lekarze jakoś tak lekko mówią, że to początek i jeszcze wszystko może się zdarzyć. Ja nie chcę żeby się coś zdarzało, tylko żeby się udalo. Wczoraj byłam na usg i widać było tylko pęcherzyk - 10 mm. Zarodka nie widziała. Ale nie ufam tej lekarce i we wtorek idę do innego lekarza. Pozdrawiam wszystkie brzuszki....
inessa lubi tę wiadomość
-
madeinloove wrote:Zobaczcie co znalazłam
http://kobieceinspiracje.pl/4912,pizza-inna-niz-wszytskie.html?fb_action_ids=622042447848886&fb_action_types=kobieceinspiracje%3Alove&fb_source=other_multiline&action_object_map=[783295508353431]&action_type_map=[%22kobieceinspiracje%3Alove%22]&action_ref_map=[]
Śmieszne - dzisiaj zrobiłam na obiadek coś podobnego z ciasta francuskiego, z parówkami , boczkiem, ketchupem i serem
Mam tez zamówienie na tort od teściowej na niedzielę ale nie dam rady chyba upiec bo to jednak kupa roboty i nie wiem co wymyślę - zamówię w cukierni i powiem że upiekłam - może się nie zorientujemadeinloove lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjovi81 wrote:Śmieszne - dzisiaj zrobiłam na obiadek coś podobnego z ciasta francuskiego, z parówkami , boczkiem, ketchupem i serem
Mam tez zamówienie na tort od teściowej na niedzielę ale nie dam rady chyba upiec bo to jednak kupa roboty i nie wiem co wymyślę - zamówię w cukierni i powiem że upiekłam - może się nie zorientuje
Tort !! ajj, ale bym sobie zjadła
jovi81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewi25 wrote:Nie przejmuj się, bo mnie też bolały na początku i później przeszło aż się zestresowałam czy tak może być i po co to mi było? teraz od paru dni bolą mnie sutki, chyba już wolałam jak mnie nie bolały
justysia90 lubi tę wiadomość
-
Monikkk wrote:Fipsik ale myślisz ze przy tygodniu różnicy między nami to jest ok?
Nie wiadomo kiedy dokładnie były owulacje, z resztą : dzieci rodzące się w 40 tygodniu ważą od 3000 do 4500 kg. Przecież nie były takie same do 8 miesiąca , a potem nagle nie przytyły Niektóre są mniejsze, niektóre większe. Ważne, żeby do 10 tygodnia już je zobaczyć, co napewno nam się udajustysia90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie Kochane
Ewelina23 gratuluję udanej wizyty ,
Emalia cudowne wieści bardzo sie cieszę, teraz to już jestem pewna że u jovi81 i akuszerki będzie tak samo , będę bardzo mocno trzymać kciuki żeby tak sie stało
Strasznie sie cieszę że już weekend, ogólnie stwierdzam że ciąża to też niezły wydatek, w poniedziałek zapłaciłam za wizytę 180 zł, 3 lutego znowu mam iść plus dodatkowe 120 zł za badania a przecież to dopiero początekWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 20:22
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWydatek, ale za to jaki cudowny
Ja uwielbiam oglądać to:
http://www.youtube.com/watch?v=q1V0RcI1idI
Już chyba trzy razy oglądałam i za każdym razem ryczę jak się rodzi dzidziuś w wodzie
Jovi, te truskawy... Uświadomiłaś mi na co miałam od kilku dni ochotę -
nick nieaktualnykark wrote:Wydatek, ale za to jaki cudowny
Ja uwielbiam oglądać to:
http://www.youtube.com/watch?v=q1V0RcI1idI
Już chyba trzy razy oglądałam i za każdym razem ryczę jak się rodzi dzidziuś w wodzie
Jovi, te truskawy... Uświadomiłaś mi na co miałam od kilku dni ochotę
O rany...truskawki tez bym zjadła , ciekawe czy można kupić gdzieś, pewnie w jakims supermarkecie się znajdzie
Oglądałam 7 kobiet, chyba wszystkie odcinki...bardzo fajne, wszystkie bez wyjątkuWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 21:30
justysia90, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny