Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzięki dziewczyny. no mam nadzieje ze jakos sie dogadają jak nerwy opadną. w koncu dorosli ludzie, jakos do porozumienia dojść muszą.
a z tym samochodem co powiedzieli na to? poprawią? nie kłócili sie? oby teraz zrobili porządnie, na drugi raz będą wiedziec ze fuszerka sie nie opłaca
a zobaczysz Justyna jak szybko ci czas zlecimam nadzieje ze dieta pomoze i cisnienie ładnie spadnie, ze tylko dzis taki "wybryk" był jednorazowy
justyna14 lubi tę wiadomość
-
Julaaa wrote:Hej dziewczyny, czytam Was regularnie, chociaż się nie udzielałam do tej pory. Bardziej ze mnie typ podglądacza niż "pisaczki"
Mam tylko małe pytanko. Czy któraś z Was ma lekko zwapniałe łożysko? Podejrzewam, że żadna, bo jakoś nie widziałam w relacjach powizytowych, ale wolę się upewnić. Jeśli tak, to co powiedział na to wasz lekarz? Bo ja się dowiedziałam tylko, że jest to sprawa do obserwacji, o czym wizytę mam za 4 tygodnie, bo lekarz idzie na urlop. Także ładna mi obserwacja...
Ja mam niewielkie zwapnienia na lozysku, ale sa one fizjologiczne, lozysko po prostu zaczyna sie juz starzec i dlatego one sie robia. Mam na nim tez mikrozawaly, tylko ze je z kolei z twgo powodu ze lozysko jest usadowione w samym rogu macicy i jest takie jak zgnieciony placek:-) i nie sa one niczym strasznym. -
nick nieaktualnyJustyna, a ta wizyta którą masz 4 sierpnia to USG III trymestru czy po prostu dodatkowe USG na tym etapie ciąży? I nie martw się
napewno będzie ok, a najważniejsze że z dzidzą ok. Już bliżej niż dalej. Damy radę!! Aaaa.. a co do wagi. To ja boję się stanąć teraz we wtorek. 1 lipca miałam od początku ciąży już +13 kg, z 3-4 napewno znów dojdzie więc boje się reakcji lekarza
Patu- nie stresuj się, szkoda nerwów! Swoją drogą, beszczelny ten pracownik.... Sama wybuchnęłabym gniewem. Ostatnio jestem w ogóle nerwowa. W tesco wyżyłam się na biednej ,nowej, młodej ekspedientce, która najwidoczniej dopiero uczyła a ja prawie na nią wydarłammojemu T aż głupio zrobiło, ale potem się śmiał
eh te hormony.
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Dziewczyny ale superowo ze dzialace juz w dzieciowyc pokojach
ja tradycyjnie czekam a foty
hehe. Stardust znow sie bedzie ze mnie smiac
Patu wspolczuje... Nie ma nic gorszego niz tacy "fachowcy"... Wydaje im sie ze wszystko im wolno a jak cos spierdziela to czlowiek bedzie cicho siedzial...ja tez bym im kasy nie dala bo za co? Niech poprawia i wtedy o jakiejkolwiek sumie dopiero mna gadac... Tak ciezko o dobreg fachowca. Nie dziwie sie ze moj tatus mimo ze na emeryturze to ma tyle ludzi proszacych go o robote i czekajacych w kolejce. On sobie wybiera u kogo bedzie robil
mlody chlop jeszcze to moze zaszalec i sobie dobobic.
Ale kazdy go chwali bo jest mega dokladny i wie co robi...
Pociesze cie moze jak ci powiem ze nam auto tak spierdzielilipisalam wam ze nam caly bok porysowali... Wiec dzis oddali autko i owszem... Bok perfekcyjnie zrobiony ale msaka z przodu- totalna fusżera... Zamalowali poprostu ta ryse bez czyszczenia bez niczego i mysleli ze to przejdzie u "glupiego" polaczka. A tu nie,... Moj zadzwonil przed praca i powiedzial ze on tego nie przyjmuje i niech poprawiaja
Justynka bardz twarda nie miętkadasz rade kochana. To juz sama koncowka
pomysl ile Fipsik wycierpiala
Sorry ale teraz bedziesz naszym wyznaczńikiem hehe
A ja leczo juz zrobilam i popijam mrozona kawke siedzac w samych gaciach i staniczku (sportowym) przed tv
ja leczo robie jutrowg tego przepisu(tylko zamiast parówek -kiełbaska)
http://kulinarneprzeboje.pl/2013/09/16/leczo-z-parowkami-i-pieczarkami/
a i staniczek dziś doszedł,ale jutro przymierzęPaula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Patulku moj to zglosil i koles powiedzial ze to spr i dadza znac co dalej. Ale nawet koles co nam auto pod blok przywozil powiedzial mojemu ze to okropnie wyglada i on tez by tego nie przyjal.... Podejrzewam ze znow zabiora samochod i poprawia a my zostaniemy znow z zastepczym
Tutaj raczej nie robia problemow. Moze tak jak napisalam... Pomysleli ze Polak to sie nie odezwie albo co... Nie wiem. Raczej ńigdy nie mielismy problemow.
Ostatnio nawet jak nam i stalacje wymieniali gazowa (za darmo) w mieszkaniu to robotnicy zostawili niedorobki i jak ich szef przyszedl na odbior to sam sie wkurzyl i przepraszal... I od razu przyszli poprawiacjeszcze nam zaplacili haha
Majeczko ja leczo zawsze z glowy robienawet juz na przepisy nie patrze
ale tez robie z kielbaska
-
Majeczka2014 wrote:Justyna, a ta wizyta którą masz 4 sierpnia to USG III trymestru czy po prostu dodatkowe USG na tym etapie ciąży? I nie martw się
napewno będzie ok, a najważniejsze że z dzidzą ok. Już bliżej niż dalej. Damy radę!! Aaaa.. a co do wagi. To ja boję się stanąć teraz we wtorek. 1 lipca miałam od początku ciąży już +13 kg, z 3-4 napewno znów dojdzie więc boje się reakcji lekarza
Patu- nie stresuj się, szkoda nerwów! Swoją drogą, beszczelny ten pracownik.... Sama wybuchnęłabym gniewem. Ostatnio jestem w ogóle nerwowa. W tesco wyżyłam się na biednej ,nowej, młodej ekspedientce, która najwidoczniej dopiero uczyła a ja prawie na nią wydarłammojemu T aż głupio zrobiło, ale potem się śmiał
eh te hormony.
jedna ręka pazurków już schnie, tym razem ciepły, ciemny fiolecik
majeczka a za ile ten termometr i gdzie zamówiłaś, bo nie mam, a super wygląda, akurat ma przewijak w żyrafkę to by coś do kompletu było7w3d 💔 -
Majeczka2014 wrote:A dziewczyny macie coś takiego, że czasami przy ruchach dziecka słyszycie takie "pstryk" - dzwięk podobny do pstrykania koścmi palców u nóg. Nie mam pojęcia co to jest i też się martwię7w3d 💔
-
nick nieaktualnyMajeczka2014 wrote:A dziewczyny macie coś takiego, że czasami przy ruchach dziecka słyszycie takie "pstryk" - dzwięk podobny do pstrykania koścmi palców u nóg. Nie mam pojęcia co to jest i też się martwię
Majeczka2014 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Patulku moj to zglosil i koles powiedzial ze to spr i dadza znac co dalej. Ale nawet koles co nam auto pod blok przywozil powiedzial mojemu ze to okropnie wyglada i on tez by tego nie przyjal.... Podejrzewam ze znow zabiora samochod i poprawia a my zostaniemy znow z zastepczym
Tutaj raczej nie robia problemow. Moze tak jak napisalam... Pomysleli ze Polak to sie nie odezwie albo co... Nie wiem. Raczej ńigdy nie mielismy problemow.
Ostatnio nawet jak nam i stalacje wymieniali gazowa (za darmo) w mieszkaniu to robotnicy zostawili niedorobki i jak ich szef przyszedl na odbior to sam sie wkurzyl i przepraszal... I od razu przyszli poprawiacjeszcze nam zaplacili haha
Majeczko ja leczo zawsze z glowy robienawet juz na przepisy nie patrze
ale tez robie z kielbaska
w sumie ja też robiłam z głowy. Dodawałam cukinieale jutro sprobuej dodać konserwowego ogorka. Rzucił mi się przepis na fejsie na fanpage i stwierdzilam,ze zrobie;)
Paula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:to normalne usg III trymestru. Muszę się wziąć w garść i tyle. nie ma przeproś, jak jovi może całą ciąże sobie zastrzyki robić, to ja dam rade 7-8 tygodni być na diecie! musze!!
jedna ręka pazurków już schnie, tym razem ciepły, ciemny fiolecik
majeczka a za ile ten termometr i gdzie zamówiłaś, bo nie mam, a super wygląda, akurat ma przewijak w żyrafkę to by coś do kompletu było
http://babyono.strefamarek.allegro.pl/termometr-do-kpieli-zyrafa-babyono-774.html proszęjustyna14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeny, nie mam internetu i musze na komorce was podczytywac, wiec kobietki, chwilowo zakaz pisania az znowu nie bede miec normalnego podgladu w laptopie
Fipsik, jestes debesciara, ze mialas takie problemy i dalas sobie z nimi swietnie rade. teraz juz wiem czemu jak panikuje to zawsze potrafisz mnie uspokoic
Stardust, ty zazdrosna o jakas chuda fladre, a ja zanim test ciazowy zrobilam, to mezowi awanture zrobilam, ze chyba sie bal,ze sie rozstaniemy o... Kolege... To dopiero jest dziwne :p
Jula, ja przy corce mialam zwapnione, ale to przez wlasna glupote chyba, bo bralas wapn dodatkowo, ale jakos zle to nie wplynelo ani na mnie ani na core
A ja mam dzis tez skurcze caly czas od poludnia. Leze i leze...stardust87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula u mnie wczoraj byli teściowie i zawsze na ich przyjście Pucowałam mieszkanie żeby nie było... wczoraj nie ruszyłam palcem i teściowa nawet nie pozwoliła mi zrobić sobie kawy więc nie rozumiem takich dziewczyn jak ona jak mam leżeć to leżeć a nie latać ze szmatką i sprzątać bo przyjdą goście
Paula55, stardust87, kark lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
nick nieaktualnyKaarolina wrote:Paula u mnie wczoraj byli teściowie i zawsze na ich przyjście Pucowałam mieszkanie żeby nie było... wczoraj nie ruszyłam palcem i teściowa nawet nie pozwoliła mi zrobić sobie kawy więc nie rozumiem takich dziewczyn jak ona jak mam leżeć to leżeć a nie latać ze szmatką i sprzątać bo przyjdą goście
poprostu na pierwszy rzut oka widać, że jej jakoś spieszno do urodzenia dziecka Tylko,ze nie pomysli o konsekwencjach i o tym,ze dla dzieciaczka kazdy dzien wbrzuszku jest bardzo wazny! Nie rozumiem kompletnie.kark lubi tę wiadomość