Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Tysia u mnie ciche dni tez trwaja, w dupie mam moge sie do porodu nie odzywac, dam sobie rade sama ze wszystkim! bez lachy! chyba ze pojdzie po rozum do glowy (po cichu na to licze - naiwna baba!)
ja nie rozumiem jak maja gruchota to jak planuja urlop? zakladajac ze pojada czyims? a twoj maz to powiem ci ze dziwny bo zaden facet chyba nie chce pozyczac komus auta! ja bym nie pozyczyla w zyciu! rozumiem zawiezc kogos podrzucic gdzies ale nie tak na wakacje dawac, tym bardziej ze wam tez sie nalezy jakis odpoczynek! ajjjj
a co jak skasuja auto? beda placic? nie lepiej sobie kupic porzadne? wam jest potrzebne bo dziecko niedlugo i jak do szpitala pojedziesz jak cos sie stanie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 19:24
-
pralinka wrote:Ja kupiłam kosmetyki z Rossmanna, seria Babydream Extra Sensitive różowo biała bardzo delikatna:-)
Na początek do kąpieli wzięłam płyn lotion i szampon 2w1
O ten:
http://www.rossmannversand.de/produkt/350886/babydream-extra-sensitive-waschlotion-und-shampoo-2-in1.aspx
Nie ma co na samym początku takiej delikatnej skóry traktować odrobinę mocniejszymi kosmetykami. Mają być z jak najprostszym składem i w zasadzie oprócz płynu do kąpieli i ewentualnie olejku/kremu potrzebne jest minimum jakichkolwiek kosmetyków:-)
ja mam i biały jeleń i dzidziusia i bambino i wszystko to są próbki bo podosatwałąm w szkole rodzenia a dziś z hippa mi przyszły chusteczki nawilżające dla maleństw i jakiś mały poradnikjutro zdj wstawie moich próbek wszystkich
-
hela wrote:Tysia u mnie ciche dni tez trwaja, w dupie mam moge sie do porodu nie odzywac, dam sobie rade sama ze wszystkim! bez lachy! chyba ze pojdzie po rozum do glowy (po cichu na to licze - naiwna baba!)
ja nie rozumiem jak maja gruchota to jak planuja urlop? zakladajac ze pojada czyims? a twoj maz to powiem ci ze dziwny bo zaden facet chyba nie chce pozyczac komus auta! ja bym nie pozyczyla w zyciu! rozumiem zawiezc kogos podrzucic gdzies ale nie tak na wakacje dawac, tym bardziej ze wam tez sie nalezy jakis odpoczynek! ajjjj
a co jak skasuja auto? beda placic? nie lepiej sobie kupic porzadne? wam jest potrzebne bo dziecko niedlugo i jak do szpitala pojedziesz jak cos sie stanie?
Dla niego jego siostra jest święta,normalnie pomnik jej postawić,a ja widzę,że go wykorzystuje.W życiu ale to w życiu nie pożyczyłabym od kogoś auta na wakacje.albo mam taki,którym jadę,albo jadę czymś innym np pociągiem albo siedze na dupie.Ja nie popuszczę i wiem,że w końcu to auto zostanieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 19:32
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
nick nieaktualnyhela wrote:ktora z was jest w ostatnim dniu 35tyg? prosze wpiszcie wage 2650gram i zobaczcie ile centyli wyjdzie
bo ja nie mam premium
-
dba nie płacz. może to marne pocieszenie ale masz nas:)
-
nick nieaktualnyA mi te na belly centyle nie pokrywają się z tymi, które ma moja gin czy które były w szpitalu. Tam miałam 52 centyl, tu wpisałam i tak 40 wyszedł, potem miałam 48 centyl, a belly pokazało może 35... Także ja sama nie wiem co myśleć o tych centylach...
-
tysia to ty w razie porodu masz sie tluc ich gratem bo oni nie chca na wakacje nim jechac pfff pierfidna suka i tyle! a mezowi w jaja nakopac to malo! to tak samo twoj samochod jak i jego!
dba oj chyba zaczynaja sie okresy buntu naszych facetow! nie podoba mi sie to!
kark ja glupia blondynka - nie skumalam o co chodzi
-
hela wrote:kark zakumalam - mega predkosc pracy mozgu
to co on mi gada ze mam duze dzieckoaj tam pitola ci lekarze
Mojej koleżanki córeczka jeszcze w brzuchu, rano wymierzona miała 3100gramów a urodziła się po południu i miała 3800 -
pewnie ze normalne
uparte po mamusi i wstydliwe ale jakie sliczne
i nozka do calowania
nenka, Gosia19, Io, Tysia87, Ewi25, madiiiii, afrykanka, anulka81, akuszerka89, Kaarolina, Majeczka2014, betinka, Nelus, doti77, K_A_M_A, turkawka, stardust87, magdzia26, le'nutka, kark, verynice, betina89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo nie idzie za wami nadążyć
Dziewczyny, wspaniałe wieści z wizyt!
hela spokojnie, napewno mąż cię nie zostawi w takiej chwili
Niebo już co raz bardziej granatowe ale deszczu jeszcze nie ma, mam nadzieje ze mnie nie ominie i troszkę zmieni powietrze
-
Gosia licze na to
ale co ma byc to bedzie juz postaram sie nie stresowac bo malemu szkodze tylko.
zdjecia nie wiem czy pokaze on nawet nie wie o wizycie bo wypadla tak o, bo ja chcialam...
moje dziecko przez 2 dni mamy nie slyszalo!dopiero dzisiaj jak z assantea rozmawialysmy - dzieki temu dzien szybciej zlecial i przyjemniej
Gosia19, verynice lubią tę wiadomość