Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam.Miałam własnie trochę poczytać co tam na forum,bo mąż na nockę pojechał,a tu kurka burza nadchodzi,zaczyna grzmieć.Nie cierpię burz,a do tego jeszcze jak jestem sama w domu.Trudno,może przejdzie w nocy,to jeszcze coś poczytam.Pozdrowionka.https://www.maluchy.pl/li-69856.png
https://www.maluchy.pl/li-70991.png -
K_A_M_A wrote:Fipsik ja też poproszę o maila jak będziesz miała chwilkę: [email protected]
Ja nie wiem jakie Wy macie przeczucia ale ja mam takie, że nie dotrwam do tego 3 września ...A może takie myśli przez hormony,a jeszcze przenoszę
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Tysia87 wrote:No ja Fipsik chyba tez bym zglupiala tak nic nie robiąc.wiadomo, że cegieł nie noszę, ale jak wstawie garnek z zupą to chyba nic zlego.pytam się mojego gina dzisiaj czy mam leżeć czy co mam robić to mówi, żebym nie popadała w skrajnosc. Tylko udzial w maratonie mam sobie darować
Poza tym powiem Wam, że jakoś tak głupio by mi było jak M.z pracy wraca,a ja leżę wkolo syf i światło z lodówce.
ja nie pamietam kiedy na zakupach bylam , podstawowe jak chleb i lody maz kupuje wracajac z pracy, a duze zakupy zamawiam z tesco i mi do domu przywoza za cale 3 zlote hehealeksa.wawa lubi tę wiadomość
-
Fipsik wrote:ja nie pamietam kiedy na zakupach bylam , podstawowe jak chleb i lody maz kupuje wracajac z pracy, a duze zakupy zamawiam z tesco i mi do domu przywoza za cale 3 zlote hehe
Żartujesz??? To Tesco przywozi do chaty?? Ale jajcaChociaż po tym jak w biedrze wprowadzili płatność kartą to myślałam że już nic mnie nie zdziwi
A tak z ciekawości to jak masz daleko do Tesco, że Ci za 3 zikaa przywożą?
-
to zazdroszcze tego dowozu zakupów do domu, tez bym chciała
do mnie dzis mama podjechała z 3 gotowymi obiadami tylko do podgrzania. przy remoncie kuchni to istne zbawienie
jest postęp, dzis zjadłam pół ziemniaka i kisiel! kisiel co prawda na 4 razy a ziemniaka na 2 razy, więc licząc w ten sposób zjadłam az 6 posiłkówale wczoraj nawet wody nie tolerowałam, więc dla mnie to sukces
-
Ja ostatnio wychodzę jak muszę i najczęściej z mężem. Mieszkamy na górce i zejść jeszcze w miarę, ale wyjść jest mi teraz ciężko..Mój mąż mówi idź na spacer bla bla a ja jasneeee W weekendy jestem dużo bardziej aktywniejsza niż w tygodniu, zwłaszcza jak jest bardzo gorąco lub non stop pada
Jeszcze jakbym miała rodzinę w pobliżu lub koleżanki mieszkały blizej to spoko -
K_A_M_A wrote:Żartujesz??? To Tesco przywozi do chaty?? Ale jajca
Chociaż po tym jak w biedrze wprowadzili płatność kartą to myślałam że już nic mnie nie zdziwi
A tak z ciekawości to jak masz daleko do Tesco, że Ci za 3 zikaa przywożą?
3-4km. każde tesco 24h ma ezakupy, robisz przez internet i ci dowozaceny sa zalezne od godziny dojazdu, chyba od odleglosci tez. platnosc karta przy odbiorze. juz nie chodzi o ciaze, wczesniej tez zamawialismy - oszczednosc czasu i energii. klikam sobie w lozku w pizamie do koszyka a taka smietane, taki szampon itp a nie laze po sklepie. a tak duze zakupy przynajmniej 2h nam zajmowaly, w dodatku paliwo na samochod wyniesie tyle samo co ich dowoz.
-
Fipsik wrote:3-4km. każde tesco 24h ma ezakupy, robisz przez internet i ci dowoza
ceny sa zalezne od godziny dojazdu, chyba od odleglosci tez. platnosc karta przy odbiorze. juz nie chodzi o ciaze, wczesniej tez zamawialismy - oszczednosc czasu i energii. klikam sobie w lozku w pizamie do koszyka a taka smietane, taki szampon itp a nie laze po sklepie. a tak duze zakupy przynajmniej 2h nam zajmowaly, w dodatku paliwo na samochod wyniesie tyle samo co ich dowoz.
Eeee ale fajnie... tylko, że właśnie sprawdziłam moje najbliższe Tesco i nie ma opcji dostawyEhh nie ma to jak zadupie... Ale dzięki, dobrze wiedzieć-może się coś zmieni w przyszłości
-
nick nieaktualnydziewczynki ma pytanko odnosnie kapieli maluszkow a dokladniej w czym bedziecie myc maluchy??Mialam kupic olilatum ale polozna wczoraj mi powiedziala, zeby nie przyzwyczaiac dziecka do tego plynu od poczatku bo uzywa sie go wtedy jesli dziecko bedzie mialo jakis problem ze skora, nie wczesniej. Teraz sie zastanawiam co kupic??hmm??a wy co macie?
-
K_A_M_A wrote:Fipsik ja też poproszę o maila jak będziesz miała chwilkę: [email protected]
Ja nie wiem jakie Wy macie przeczucia ale ja mam takie, że nie dotrwam do tego 3 września ...A może takie myśli przez hormony,a jeszcze przenoszę
ja czuje ze przenosze. obstawiam porod miedzy 10 a 13 wrzesniaa termin mam na 4.
-
nick nieaktualnykurcze no wlasnie wiem z baby dream sa super ale nie ma w Uk tego
ja sie wstrzymam z tym olilatum bo w razie W to dostane recepte za darmo na ten plyn. Polozna mowila zeby z JOhnsona uzywac taki 3w1 z pompka, mowi sie ze ta firma jest nie za dobra bo kosmetyki maja duzo chemii, ale kurcze chyba nie bede swirowac tutaj kazdy tego uzywa i w szpitalach tez i nic sie nikomu nie dzieje:) Jade jutro na zakupy i dlatego chcialam sie was doradzic kochane:)dzieki
-
karolcia:)))) wrote:dziewczynki ma pytanko odnosnie kapieli maluszkow a dokladniej w czym bedziecie myc maluchy??Mialam kupic olilatum ale polozna wczoraj mi powiedziala, zeby nie przyzwyczaiac dziecka do tego plynu od poczatku bo uzywa sie go wtedy jesli dziecko bedzie mialo jakis problem ze skora, nie wczesniej. Teraz sie zastanawiam co kupic??hmm??a wy co macie?
ja bede myc mydelkiem bambino w kostcekarolcia:)))) lubi tę wiadomość
-
Babeczki wracam do was juz dzis bo nie czuje sie rewelacyjnie wiec zostaje w domku i leze
Golabki sie grzeja i bedzie obiadzik
Ja do mycia tez mam baby dream
Mam pelńo probek z johnsona ale nie wim czy bede dla malego uzywac.. Zobaczymy. Moze pozniej bo napewno nie od poczatku
Kurde mam nadzieje ze do jutra mi przejdzie bo mam zamiar jechac na jagodyfryzjerka mi pilecila miejscowke i tak sie napalilam ze musze jechac no!
-
karolcia:)))) wrote:kurcze no wlasnie wiem z baby dream sa super ale nie ma w Uk tego
ja sie wstrzymam z tym olilatum bo w razie W to dostane recepte za darmo na ten plyn. Polozna mowila zeby z JOhnsona uzywac taki 3w1 z pompka, mowi sie ze ta firma jest nie za dobra bo kosmetyki maja duzo chemii, ale kurcze chyba nie bede swirowac tutaj kazdy tego uzywa i w szpitalach tez i nic sie nikomu nie dzieje:) Jade jutro na zakupy i dlatego chcialam sie was doradzic kochane:)dzieki
Mnie położna też poleciła ten 3w1 Johnsona. Powiedziała, że to jedyny kosmetyk tej firmy, który może polecić. Ja kupiłam.karolcia:)))) lubi tę wiadomość