Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula55 wrote:Nelus kochana no sa dezodoranty intymne
moze sobie babka na polce pomylila haha
Musialo byc smiesznie
Yy moze Majeczka sie pomylila i mialo byc 80?! Choc kto ja wie.moze mieszka w willi
Ah no chyba ze tak, o takich nie słyszałam! :p
No 800m2 to imponujące, kto sprząta ten dom?! Ile wy macie sypialni? Od razu wyobraziłam sobie ze zyjesz jak księżniczka w pałacusuper!
pralinka, karolcia:)))), betina89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Ooo ja pierdziu!!! 800 m!!
Zgubic sie mozna
Ale ciesz sie kochanawolala bym 800 m domu niz te 40 z hakiem co teraz mamy
dla mnie to mało pocieszające bo niestety tylko ja będę musiała wszystko ogarniać
dom budowany był z myślą dla dwóch, 3 rodzin(choć nigdy bym nie chciała mieszkać z tyloma osobami) ale dziadki mojego T taki wybudoali no i tak zostało. Na szczęście nie będziemy mieszkać z bratem T. Będziemy my no i tesciu..(niestety) -
Nelus wrote:Ah no chyba ze tak, o takich nie słyszałam! :p
No 800m2 to imponujące, kto sprząta ten dom?! Ile wy macie sypialni? Od razu wyobraziłam sobie ze zyjesz jak księżniczka w pałacusuper!
Może kiedyś pokażesz Nam jakies zdj, z checia bym obejrzala taki zameczek!
Urzadzaliscie go razem? -
betinka wrote:Też bym chętnie do jakiegoś fryzjera poszła, ale będziemy ponad 2h jechać na miejsce, więc w tym upale zanim bym dojechała, to by mi na głowie kupa została
A jakie rajtki kupiłaś?powiem Ci, że to towar deficytowy i ciężko było znaleźć, chyba jakieś no-name
dam znać jutro jak leżą
Kochana a jak tam Twoja beżowa wydzielina? jest jeszcze? jak się w ogóle czujesz? Uważaj jutro bardzo na siebie na tym weselu, żeby nic Wam się nie stało.
Majeczka a kto wam te hektary sprząta?? i z ciekawości to mieszkanie czy dom i ile osób mieszka na takim metrażu? my budujemy dom 170 m2 wydaje się duży, więc 800 m2 to dla mnie nie wyobrażalne!
Migotka ja to już nie mam siły nawet na Ciebie krzyczeć. Zachowałaś się nie fair w stosunku do nas po razu drugi. Postanawiam więcej się o Ciebie nie martwić, skoro Ty tak postępujesz. Przykro mi, że nie pomyślałaś, że ktoś może się tu o Ciebie martwić. Wystarczyło by napisać "dziewczyny potrzebuję czasu, odezwę się za kilka dni" i tyle. Cóż, zawiodłam się bardzoooo.
rabarbarka biedaczku Ty mój! wszystko na raz Ci się zwaliło, ale tak to już, jest że nieszczęścia chodzą nie tyle parami co nawet grupami. Teraz będzie już tylko lepiej, szczęście też grupami chadza, także oczekujtrzymaj się, wysyłam mocne uściski :*
rabarbarka lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualnypralinka wrote:Serio macie 800m2? Jak to ogarniacie pod wzgledem praktycznym? Majeczko co Jego to i Twoje:-)
Kochana jeszcze nie wiem jak to będę ogarniaćwprowadzam się dopiero we wrześniu. Sama myśl mnie troszkę przeraża..
ale jakoś muszę dać radę.
Mamy wielgaśną kuchnię, salon, jadalnię, przedpokoje, 4 łązienki (my swoją sypialnię z osobistą łazienką) a powiem Wam, że nawet tesciu sobie zrobił u siebie w pokoju lazienkeale akurat cale szczescie. No i kilka pokoi, plus pralnia. Nie liczę piwnicy. Jest tego od cholery...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNelus wrote:Ah no chyba ze tak, o takich nie słyszałam! :p
do księżniczki mi dalkoi nawet nie chcę się czuć jak księżniczka
ja z tych skromniejszych
A i zapomnialam dodac,ze chyba okien to z milion piecset jestale przed porodem to chyba Ukrainki będą sprzątać i myć bo ja im napewno nie pomogę...
-
A widzisz Nelus, czlowiek cale zycie sie uczy
haha. Jakiedys takowy kupilam bo bylam konsultantka w avonie i oriflame i musialam wyprobowac
a potem w sklepach to widzialam.
Ojj ogarnac taka hacjende??? Dziekuje postoje haha
Ale dawniej sie tak wlasnie budowalo. A teraz polowa tych domow u nas we wsi pusta stoi bo mlodzi nie chca z rodzicami mieszkac. Kazdy chce na swoje i stoja takie molochy....
-
nick nieaktualnyTysia87 wrote:Majeczka2014 przyznaj się, że poleciałas na wille z basenem, a nie wkrecasz nam tutaj, że niestety, ze nie Twój;-)
nie tak poważnie to ogarnąć taką chałupe to chyba bym nie dała rady, także podziwiam kochana.
powiem Ci, że basen też mamy hahahzaraz obok, duży basen.
Kochana uznam to jako zartpoznajac T i bedac z nim nie wiedzialam,ze tak sie sprawa przedstawia
-
nick nieaktualnypralinka wrote:Też sobie tak wyobraziłam WOW cool:-)
Może kiedyś pokażesz Nam jakies zdj, z checia bym obejrzala taki zameczek!
Urzadzaliscie go razem?
zrobię zdjęcieallbo porposzę T żeby zrobił i Wam wyślę. Narazie jest w pół remoncie dlatego wprowadzam dopiero we wrzesniu.
Urządzanie przed namii pewnie tez nie wszystko naraz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Majeczka2014 wrote:zrobię zdjęcie
allbo porposzę T żeby zrobił i Wam wyślę. Narazie jest w pół remoncie dlatego wprowadzam dopiero we wrzesniu.
Urządzanie przed namii pewnie tez nie wszystko naraz
Jasne dawaj foty, uwielbiam ogladac zdjecia wnetrz! Bedziecie miec sporo mozliwosci aby urzadzic 800m2 a jesli macie budzet to bajkaaaaaMajeczka2014 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTysia87 wrote:Majeczka2014 zartuje sobie wiadomo:-) no ja tylko współczuję Ci tego sprzątania. Bo ogarnąć taki jednorodzinny domek mały jest nie lekko, a 800m to naprawde musisz jakąs pomoc wynająć, bk się zameczysz sama.
ja sobie tez wpsolczuje,ale co zrobic?albo postram sie sama ogarniac codziennie po kawalku przez kilkanascie dni(haha) albo poprosu od czasu do czasu pomoze mi Ukrainka, ktora pracuje u nich. Choc powiem Wam ze lepiej to bym nie chciala na czyjas pomoc liczyc. Ale zobaczymy, czasami zycie moze zmusic
-
Majeczka jak będziemy chciały za rok zrobić zlot forumowiczek z dzidziami to już mamy miejscówe:-) w ostatecznosci przyjedziemy i każda jedno okno opyka:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 23:51
Majeczka2014, Paula55, betinka, kark, stardust87, betina89, Fipsik lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
nick nieaktualnypralinka wrote:Powolutku sie urzadzicie, a teraz tam jakis remont trwa tak?
Jasne dawaj foty, uwielbiam ogladac zdjecia wnetrz! Bedziecie miec sporo mozliwosci aby urzadzic 800m2 a jesli macie budzet to bajkaaaaa
urzadzanie bedzie stopniowo. Szkoda tylko,ze T i ojciec wczesniej nie ogarniali sprawy. Bo by teraz tych remontow i urzadzania finansowo nie odczuwali bo na to kasy pojdzie w h***J.... A takto dom stal na podworku i stal, bo nie bylo planow a ni nic. Dzidzia pojawila i dopiero zaczeli myslecnarazie mieszkaja obok-nie wiem jak to nazwac, bo to takie mieszkanie bardziej dla ukraincow z pokojami. (maja gospodarstwo,sady jabloni i firme) Na ta chwile bedzie zrobiona kuchnia, nasza sypialnia, lazienka ( w polowie bo jest prawie zrobiona) to takie najwazniejsze na ta chwile sprawy, a reszta z czasem
A no i zewnatrz robia poprawki, musieli odswiezyc domWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 23:51
-
nick nieaktualny