Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya wiecie co dziś wyczytałam na jednym z forum na belly(nie pamiętam którym już),
dziewczyny rozmawiały na temat depilacji miejsc intymnych.
A wiadomo, że im ciąża starsza tym trudniej się postarać (zresztą i u nas był chwilkę ten temat)
no i jedna opowiadała o takiej kobitce, która olała sprawę i chciała dezydorantem(!!!!) psiuknąć tam i zamiast tego wzięła lakier z brokatem i sobie psiuknęła, a gin . na wizycie ponoć do niej z tekstem "A gdzie się Pani tak wyszykowała"
haha , jak przeczytałam to myślałam, że padnę
to tak dla poproawy nastrojunenka, Nelus, afrykanka, Tysia87, Io, JagoodkaK, hela, kark, rabarbarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNelus wrote:Hahaha tysia to twoj faktycznie sie wciągnął jak nawet pamięta imiona! Mój wie o istnieniu forum i czasem mu przetlumaczam co która pisze ale chyba ma mnie za wariatkę ze tak sie tym przejmuje. Kiedyś zadał mi pytanie "jakto jest możliwe ze ktoś moze jechać do szpitala z zagrożona ciaza i w tym samym czasie pisać o tym na forum?" On tego nie rozumie! A dla mnie to niesłychane jak mozna wirtualnue sie polubić! Powiem wam szczerze ze to jest moje pierwsze forum! Kiedyś tylko czytałam ale nigdy nie przyszło mi do głowy zeby cokolwiek pisać, a to takie fajne
oj wciągające mega!!!
Ja mam kilka dobrych znajomych (wirtualnych) z czasu ovufriend. Też się od siebie uzaleznilysmy -
nick nieaktualny
-
Paula55 wrote:Hahah moj tez pyta co tam u wrEsniowek
dla niego to juz nic nowego ze ja pol dnia siedze na forum i z iPadem chodzewszedzie
A jak sie smieje do ekranu to tylko pyta co ktora napisala. I strasznie mu sie "podoba" jak mowie ze o kupach aktualnie piszemy haha
Aaaa no i mega zalapal nowe slowo ze sie bedziemy "rozpakowywac" haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 23:16
Paula55, karolcia:)))) lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
nick nieaktualny
-
Hahah dobre! odświętna fryzurka specjalnie dla gina musi byc!
tak w ogóle to dezodorant do cipki? Ludzie to maja pomysły! Teraz mi sie przypomnialo jak klienci przychodzili do sephory i psikali sobie z testerow w gacie myśląc ze nikt nie widzi! A my potem lecialysmy na zaplecze i oglądaliśmy tych agentów na kamerach na poprawę humoru
karolcia:)))), JagoodkaK, stardust87, dba, betina89 lubią tę wiadomość
-
Nelus to ja robie pordobnie.przebudzam się okolo7 czytam, później wstaje o 11 czytam.bo jakbym miała nadrobić o tej 11to obiadu nie zdazylabym zrobić
Majeczka2014 czujesz z takim brokatem na samolocie usiąść. Hahahaha. MMyslalam, że się jej lekarz spytał czy z sylwestra wraca hahahkarolcia:)))), rabarbarka lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
betinka wrote:Neluś, ale mi smaka narobiłaś!!!!
A ja się właśnie edukuję jak zrobić koka na weseleZakupiłam dzisiaj sprzęcicho w postaci donuta i wsuwek, jutro będę walczyć! Pomalowałam pazury jedne i drugie - u stóp dzisiaj już noga na wannie była, a nie na kibelku, bo tam już nie sięgałam. Swoją drogą pewnie wyglądam zabawnie podczas tej czynności
Muszę wszystko spakować, bo jutro wstajemy, śniadanko i w drogę, a tak potwoooornie nienawidzę pakowania, ze nawet na te 1,5 dnia mi się nie chceeee.
Justynka, a jak tam Twoje szykowanie? Rajty kupione? Czy pończochy?
a szczerze to w ogóle mi się na to wesele nie chce iśćzwłaszcza po dzisiejszych fanaberiach mojego żołądka.
a co do uczesania to ja ide na 14 jutro do fryzjera i będzie coś mi robić7w3d 💔 -
Majeczka2014 wrote:my musimy zdecydować na monitor + kamerka.(jeszcze nie wiem jakiej firmy, hmm) Nasze mieszkanie ma 800 m2 więc będę czuć bezpieczniej jak będzie kamerka. No i nie będę się stresować i co 5 minut latać na góre po schodach,bo ich trochę jest
choć w sumie dla gimnastyki i gubienia kg po ciąży to nie taki zł pomysł
7w3d 💔 -
justyna14 wrote:też pazurki malowałam , nogi na pufie a tyłek na krześle i nawet nie było tragedii:) kupiłam rajstopki, jakoś ponczochy mnie nie przekonują, raz miałam to mi się w udziki wpijały, nic przyjemnego.
a szczerze to w ogóle mi się na to wesele nie chce iśćzwłaszcza po dzisiejszych fanaberiach mojego żołądka.
a co do uczesania to ja ide na 14 jutro do fryzjera i będzie coś mi robić
Też bym chętnie do jakiegoś fryzjera poszła, ale będziemy ponad 2h jechać na miejsce, więc w tym upale zanim bym dojechała, to by mi na głowie kupa została
A jakie rajtki kupiłaś?https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Nelus kochana no sa dezodoranty intymne
moze sobie babka na polce pomylila haha
Musialo byc smiesznie
Yy moze Majeczka sie pomylila i mialo byc 80?! Choc kto ja wie.moze mieszka w willi
niestety się nie pomyliłamdom ma 800m2 , jest przeogromny.
Muszę się jakoś przestawić. z 36m2, na 800 to jednak trochę różnicy.
WIele oddałabym za mały domek,ale nie mogę wybrzedzać. Jak jest to jestnajwzniejsze,ze jest dach nad głową
-
nick nieaktualnywyślę Wamkiedyś fotkę. Na płytce gdzieś mam , ale mam sporo zdjeć więc szukanie zajęłoby mi całą noc
Co do malowania paznokci u stop..dla mnie to masakra... tak się męczę.. ostatnio na odwal się pomalowalam. No nie dałam radyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 23:30
-
nick nieaktualny