X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znalazłam chyba zdjęcie na płycie .może zaraz uda się wstawić .
    Kama, ojejciu ależ się namećzyła!!!! Współczuję!
    Ja sobie nie zazdroszcze :) wolalabym maly domek i do szczescia nic by nie trzeba bylo :)

• K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dawaj fotki póki masz chęci ;)

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    igajdj.jpg

faume.jpg

2cxuko7.jpg

zdjęcia robione kilka lat temu...

Kaarolina, K_A_M_A, Nelus, Zaczarowana, Ewi25, kark, stardust87, Patu, Paula55, nenka, betina89, rabarbarka, verynice lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i wiecie co najgorsze, ze jestem osoba ktora lubi porzadek i w ogole. A wiem,ze przy takim domu i przy nawykach np.mojego tescia to nie bedzie tak pieknie :) bedzie mnie wiele rzeczy irytowac, min to ze bedzie w budziorach paradowac,kiedy ja umyje podloge , no i ogolnie,ze bedzie sie szybko wszystko kurzyc,brudzic..
    Zdjec ze srodka nie mam,ale jak uda zrobic to tez Wam pokaze. Co prawda nie ma co pokazywac w srodku ale :)

• K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ŁOOOOOOOOOOO MARYJO JAKA HACJENDA!!!! Naprawdę tam jest basen????? 036.gif

To kiedy parapetówa??? 0dj.gif

Majeczka2014, justyna14, kark, stardust87, JagoodkaK lubią tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_A_M_A wrote:
    ŁOOOOOOOOOOO MARYJO JAKA HACJENDA!!!! Naprawdę tam jest basen????? 036.gif

To kiedy parapetówa??? 0dj.gif

na ostatnim zdjęciu widoczny basen :)
    na parapetówkę zaproszę chętnie :P tylko niech ja to wwszystko ogarnę i w ogóle odnajdę się tam :)

• Nelus Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piekny dom !!! Jak z bajki ;)
    A co do teścia to przy takim metrażu sa zapewne conajmniej dwa wejścia i osobna kuchnia to moze po prostu niech wygosppdaruje sobie swój kat i nie wchodzi do was! :/

201703012752.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loo matko dopiero Was nadrobilam tyle stron :)

Aluska ja mam awersje do imienia Lilka chociaz nie jest to brzydkie imie.. moja matka ma tak na imie a nie mam z nia dobrego kontaktu dlatego mi sie ono zle kojarzy...

Moj P tak chrapie ze nie da sie wytrzymac :/

A w ogole to niedawno wrocilismy do domu bo wyszlismy na spotkanie ze znajomymi (tak wiem powinnam grzecznie w domu siedziec) i powiem Wam ze czuje sie o niebo lepiej.. posmialam sie powspominalismy czlowiek zapomina o klopotach i problemach.. bez skurczy sie nie obylo i wszyscy w smiech przy mocniejszych ze jedziemy cala banda na porodowke i bedziemy razem przec :D chyba byl mi potrzebny taki wypad bo czuje sie znacznie lepiej psychicznie :)

Majeczka niezly domek i wspolczuje ale i zazdroszcze metrarzu :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 00:13

Nelus, betinka, stardust87 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    na ostatnim zdjęciu widoczny basen :)
    na parapetówkę zaproszę chętnie :P tylko niech ja to wwszystko ogarnę i w ogóle odnajdę się tam :)

Podejrzewam, że jakbyś kogoś zaprosiła to jakby wlazł to przez tydzień byś szukała po chacie :D :P

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus wrote:
    Piekny dom !!! Jak z bajki ;)
    A co do teścia to przy takim metrażu sa zapewne conajmniej dwa wejścia i osobna kuchnia to moze po prostu niech wygosppdaruje sobie swój kat i nie wchodzi do was! :/

chciałabym,ale z moim teściem to długa historia.. Na początku była mała wojna żeby udostępnił nam -młodym pokój z łazienką. No to zrobił tak, że wyburzył u siebie ścianę w pokoju i zrobił od A do Z łazienkę. No i akurat ja się bardzo z tego powodu cieszę, bo nie wyobraząbym sobie dzielic znim łazienki. Ma 67 lat,więc same rozumiecie...a z resztą muszę jakoś wytrzymaći zaciskć zęby

• Tysia87 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dowalilam z basenem haha.ale Majeczka to tylko zarty;-)
    Ja właśnie zaczęłam 35 tydzien juhu! I z tej okazji również chciałam zaprezentować wille mojego syneczka.ale nie umiem obrócić zdjecia:-(2najqzq.jpg

Majeczka2014, Kaarolina, K_A_M_A, betinka, Ewi25, justyna14, kark, stardust87, Paula55, Io, nenka, betina89, verynice lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69041.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina wrote:
    Loo matko dopiero Was nadrobilam tyle stron :)

Aluska ja mam awersje do imienia Lilka chociaz nie jest to brzydkie imie.. moja matka ma tak na imie a nie mam z nia dobrego kontaktu dlategk mi sie ono zle kojarzy...

Moj P tak chrapie ze nie da sie wytrzymac :/

A w ogole to niedawno wrocilismy do domu bo wyszlismy na spotkanie ze znajomymi (tak wiem powinnam grzecznie w domu siedziec) i powiem Wam ze czuje sie o niebo lepiej.. posmialam sie powzpominalismy czlowiek zapomina o klopotach i problemach.. bez skurczy sie nie obylo i wszyscy w smiech przy mocniejszych ze jedziemy cala banda na porodowke i bedziemy razem przec :D chyba byl mi potrzebny taki wypad bo czuje sie znacznie lepiej psychicznie :)

Majeczka niezly domek i wspolczuje ale i zazdroszcze metrarzu :P

Karola, taka odskocznia dobrze robi :) także fajnie że udało się wyskoczyć no i troszkę odlozyc na bok problemy

• b-c Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do płytek krwi ( nie pamiętam, która pytała)to w ciąży norma jest od 100 tys. Powyżej 100 tys. nie ma problemów z cesarką. Poniżej nie za bardzo chcą. 115 to mało, więc kontroluj sobie częściej morfologię. Nie wiem, co w przypadku, gdy trzeba zrobic cc, a jest mało płytek- chyba transfuzja tylko :/

3 letnia córeczka- naturalnie
    Starania o drugiego potomka.
    Pojedyncze plemniki w nasieniu

06.2017 ICSI ( 21 oocytów, zapłodnionych 6, 4 słabe blastocysty)
    3 x :(

01.2018 2 ICSI ( 8 zaplodnionych, 3 zarodki 3-dniowe + 1 opóźniony)
    02.2018 :(
    25.07.2019 FET....
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_A_M_A wrote:
    Podejrzewam, że jakbyś kogoś zaprosiła to jakby wlazł to przez tydzień byś szukała po chacie :D :P

by były jaja... ;)
    i wyobrazcie sobie,ze ja mialabym na poczatku zostac sama z dzieckiem,bo moj T z tesciem mieliby w planach wyjechac do Goldapi na polowanie na 3 dni..przeciez ja wlasnego cienia w tym domu bede sie bać ;)

• Nelus Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taki dom to moje marzenie! My kupilismy małe mieszkanko ale w najlepszej lokalizacji w Vancouver, wszędzie blisko na piechotke! Ale im jestem starsza tym bardziej jestem skłonna poświecić lokalizacje dla metrażu i żyć poza miastem właśnie w takiej pięknej willi. Kurczę szkoda ze nie mozna miec wszystkiego :p

201703012752.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia, piekny brzusio :)
    aaaaa ja nawet nie zauwazylam,ze juz po 24 :) i nowy dzień.
    Byłam pewna,ze przywitam z Wami ok 9 z nowym tygodniem :)
    takze i ja chwale sie i juz witam w 33 tyg :)
    (choć nie wiem czemu mi suwaczek jeszcze nie pokazuje 32)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 00:17

Nelus, justyna14 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus wrote:
    Taki dom to moje marzenie! My kupilismy małe mieszkanko ale w najlepszej lokalizacji w Vancouver, wszędzie blisko na piechotke! Ale im jestem starsza tym bardziej jestem skłonna poświecić lokalizacje dla metrażu i żyć poza miastem właśnie w takiej pięknej willi. Kurczę szkoda ze nie mozna miec wszystkiego :p

Kochana,ale za to jakie macie piekne widoki!!! Pokazywalam nawet zdjecia osatnio z Waszego slubu mojemu T (podkreslajac jaka ladna dziewczyna:)) bylam zachwycona ..

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka oj zebys wiedziala..sama sie zdziwilam jak taki wypad moze dobrze zrobic :D
    A tymczasem ja znikam spac bo juz tak pozno a jutro tzn juz dzisiaj kolejny dzien pelen wrazen przede mna..

Dobranoc Brzuchatki :)

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • hela Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majeczka to juz sie wkopalas ;) bedziesz miala zjazdy wrzesniowek z dzieciakami ale bedzie jazda ;)

Majeczka2014 lubi tę wiadomość

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystko pięknie, cacy...tylko we teraz zarób na utrzymanie takiego domu :) aż strach pomysłec..

‹‹ 1367 1368 1369 1370 1371 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ