Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyi wiecie co najgorsze, ze jestem osoba ktora lubi porzadek i w ogole. A wiem,ze przy takim domu i przy nawykach np.mojego tescia to nie bedzie tak pieknie
bedzie mnie wiele rzeczy irytowac, min to ze bedzie w budziorach paradowac,kiedy ja umyje podloge , no i ogolnie,ze bedzie sie szybko wszystko kurzyc,brudzic..
Zdjec ze srodka nie mam,ale jak uda zrobic to tez Wam pokaze. Co prawda nie ma co pokazywac w srodku ale -
nick nieaktualny
-
Loo matko dopiero Was nadrobilam tyle stron
Aluska ja mam awersje do imienia Lilka chociaz nie jest to brzydkie imie.. moja matka ma tak na imie a nie mam z nia dobrego kontaktu dlatego mi sie ono zle kojarzy...
Moj P tak chrapie ze nie da sie wytrzymac
A w ogole to niedawno wrocilismy do domu bo wyszlismy na spotkanie ze znajomymi (tak wiem powinnam grzecznie w domu siedziec) i powiem Wam ze czuje sie o niebo lepiej.. posmialam sie powspominalismy czlowiek zapomina o klopotach i problemach.. bez skurczy sie nie obylo i wszyscy w smiech przy mocniejszych ze jedziemy cala banda na porodowke i bedziemy razem przecchyba byl mi potrzebny taki wypad bo czuje sie znacznie lepiej psychicznie
Majeczka niezly domek i wspolczuje ale i zazdroszcze metrarzuWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 00:13
Nelus, betinka, stardust87 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
nick nieaktualnyNelus wrote:Piekny dom !!! Jak z bajki
A co do teścia to przy takim metrażu sa zapewne conajmniej dwa wejścia i osobna kuchnia to moze po prostu niech wygosppdaruje sobie swój kat i nie wchodzi do was!
chciałabym,ale z moim teściem to długa historia.. Na początku była mała wojna żeby udostępnił nam -młodym pokój z łazienką. No to zrobił tak, że wyburzył u siebie ścianę w pokoju i zrobił od A do Z łazienkę. No i akurat ja się bardzo z tego powodu cieszę, bo nie wyobraząbym sobie dzielic znim łazienki. Ma 67 lat,więc same rozumiecie...a z resztą muszę jakoś wytrzymaći zaciskć zęby -
A ja dowalilam z basenem haha.ale Majeczka to tylko zarty;-)
Ja właśnie zaczęłam 35 tydzien juhu! I z tej okazji również chciałam zaprezentować wille mojego syneczka.ale nie umiem obrócić zdjecia:-(Majeczka2014, Kaarolina, K_A_M_A, betinka, Ewi25, justyna14, kark, stardust87, Paula55, Io, nenka, betina89, verynice lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
nick nieaktualnyKaarolina wrote:Loo matko dopiero Was nadrobilam tyle stron
Aluska ja mam awersje do imienia Lilka chociaz nie jest to brzydkie imie.. moja matka ma tak na imie a nie mam z nia dobrego kontaktu dlategk mi sie ono zle kojarzy...
Moj P tak chrapie ze nie da sie wytrzymac
A w ogole to niedawno wrocilismy do domu bo wyszlismy na spotkanie ze znajomymi (tak wiem powinnam grzecznie w domu siedziec) i powiem Wam ze czuje sie o niebo lepiej.. posmialam sie powzpominalismy czlowiek zapomina o klopotach i problemach.. bez skurczy sie nie obylo i wszyscy w smiech przy mocniejszych ze jedziemy cala banda na porodowke i bedziemy razem przecchyba byl mi potrzebny taki wypad bo czuje sie znacznie lepiej psychicznie
Majeczka niezly domek i wspolczuje ale i zazdroszcze metrarzu
Karola, taka odskocznia dobrze robitakże fajnie że udało się wyskoczyć no i troszkę odlozyc na bok problemy
-
co do płytek krwi ( nie pamiętam, która pytała)to w ciąży norma jest od 100 tys. Powyżej 100 tys. nie ma problemów z cesarką. Poniżej nie za bardzo chcą. 115 to mało, więc kontroluj sobie częściej morfologię. Nie wiem, co w przypadku, gdy trzeba zrobic cc, a jest mało płytek- chyba transfuzja tylko3 letnia córeczka- naturalnie
Starania o drugiego potomka.
Pojedyncze plemniki w nasieniu
06.2017 ICSI ( 21 oocytów, zapłodnionych 6, 4 słabe blastocysty)
3 x
01.2018 2 ICSI ( 8 zaplodnionych, 3 zarodki 3-dniowe + 1 opóźniony)
02.2018
25.07.2019 FET.... -
nick nieaktualnyK_A_M_A wrote:Podejrzewam, że jakbyś kogoś zaprosiła to jakby wlazł to przez tydzień byś szukała po chacie
by były jaja...
i wyobrazcie sobie,ze ja mialabym na poczatku zostac sama z dzieckiem,bo moj T z tesciem mieliby w planach wyjechac do Goldapi na polowanie na 3 dni..przeciez ja wlasnego cienia w tym domu bede sie bać -
Taki dom to moje marzenie! My kupilismy małe mieszkanko ale w najlepszej lokalizacji w Vancouver, wszędzie blisko na piechotke! Ale im jestem starsza tym bardziej jestem skłonna poświecić lokalizacje dla metrażu i żyć poza miastem właśnie w takiej pięknej willi. Kurczę szkoda ze nie mozna miec wszystkiego :p
-
nick nieaktualnyTysia, piekny brzusio
aaaaa ja nawet nie zauwazylam,ze juz po 24i nowy dzień.
Byłam pewna,ze przywitam z Wami ok 9 z nowym tygodniem
takze i ja chwale sie i juz witam w 33 tyg
(choć nie wiem czemu mi suwaczek jeszcze nie pokazuje 32)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 00:17
Nelus, justyna14 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNelus wrote:Taki dom to moje marzenie! My kupilismy małe mieszkanko ale w najlepszej lokalizacji w Vancouver, wszędzie blisko na piechotke! Ale im jestem starsza tym bardziej jestem skłonna poświecić lokalizacje dla metrażu i żyć poza miastem właśnie w takiej pięknej willi. Kurczę szkoda ze nie mozna miec wszystkiego :p
Kochana,ale za to jakie macie piekne widoki!!! Pokazywalam nawet zdjecia osatnio z Waszego slubu mojemu T (podkreslajac jaka ladna dziewczyna:)) bylam zachwycona ..
-
Majeczka oj zebys wiedziala..sama sie zdziwilam jak taki wypad moze dobrze zrobic
A tymczasem ja znikam spac bo juz tak pozno a jutro tzn juz dzisiaj kolejny dzien pelen wrazen przede mna..
Dobranoc Brzuchatkihttps://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
nick nieaktualny