Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Tysia superelegancki brzuszek
I tak -by the way- to kieca fajna-chyba miętowa
A może wie któraś z tych nieśpiącychjak jest oznaczony wynik gbs, bo mój T odebrał mi dziś wyniki i nigdzie nie widzę tego wpisu, czy to pisze normalnie gbs czy jakoś po chińsku, nie dla zwykłego śmiertelnika?
Jak nie to może ktoś mi w dzień odpowie, bo kurde mam w poniedziałek wizytę to już chcę wiedzieć czy mam tego posranego paciorkowca czy nie
Tysia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyK_A_M_A wrote:Tysia superelegancki brzuszek
I tak -by the way- to kieca fajna-chyba miętowa
A może wie któraś z tych nieśpiącychjak jest oznaczony wynik gbs, bo mój T odebrał mi dziś wyniki i nigdzie nie widzę tego wpisu, czy to pisze normalnie gbs czy jakoś po chińsku, nie dla zwykłego śmiertelnika?
Jak nie to może ktoś mi w dzień odpowie, bo kurde mam w poniedziałek wizytę to już chcę wiedzieć czy mam tego posranego paciorkowca czy nie
ja - ta nieśpiąca niestety nie pomogębo nie miałam jeszcze robionego tego GBSa czy jak to tam mu
-
Ojej Majeczka dziękuje az sie zastydzilam :p
Ślub braliśmy w kamloops ok 3h od Vancouver, ten region jest nazywany pustynia Kanady bo latem non stop jest pow 30C i taka susza ze wszystko dookoła żółte! Pięknie tam ale nie wiem czy chciałabym tam mieszkać
A teraz mieszkamy az 10h od Vancouver, bo mój maz pracuje tu w delegacji. W listopadzie nasze mieszkanie bedzie gotowe do użytku. A wiec jeszcze nie wstawialam zadnych zdj na forum z Vancouver... Ale tez jest tam pięknie. Miasto otoczone górami i oceanem wsród drapaczy chmurbetina89, JagoodkaK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hela wrote:majeczka to juz sie wkopalas
bedziesz miala zjazdy wrzesniowek z dzieciakami ale bedzie jazda
Majeczka2014, hela lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
nick nieaktualnyNelus wrote:Ojej Majeczka dziękuje az sie zastydzilam :p
Ślub braliśmy w kamloops ok 3h od Vancouver, ten region jest nazywany pustynia Kanady bo latem non stop jest pow 30C i taka susza ze wszystko dookoła żółte! Pięknie tam ale nie wiem czy chciałabym tam mieszkać
A teraz mieszkamy az 10h od Vancouver, bo mój maz pracuje tu w delegacji. W listopadzie nasze mieszkanie bedzie gotowe do użytku. A wiec jeszcze nie wstawialam zadnych zdj na forum z Vancouver... Ale tez jest tam pięknie. Miasto otoczone górami i oceanem wsród drapaczy chmur
dla mnie bajka,..naprawdę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTysia87 wrote:W przyszle lato proponuje:-) wskoczymy wszystkie do basenu i już. Byleby tesciu nie chcial dołączyć jak tyle babeczek zobaczy;-) haha.nie no pora spać, bo już bredze.do jutra brzuszki:-) tzn do dzisiaj
aż sobie wyobrazilam hahah:) on to by mial raj dla oczutyle kobitek
pomarzyć może
-
nick nieaktualnyi ja uciekam chyba
koniec na dziś wrażen
Maja mi wygina w brzuchu , tzn ze bede miala nocke chyba nie przespana :)juz trenuje sobie
do dziśSłodkich snów :*
..jutro pewnie zaczne moje marudzenie od rana, ze upalna pogoda i strasznie czuje,wiec z gory juz przepraszamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 00:33
-
dzieciaki gratis
zeby nie bylo
a jak nie chcesz kasowac to kazda przyjedzie z jedzonkiem, drinkami
pozniej ci wysprzatamy cala chate zeby nie bylo ze syf zostawiamy
i ukrainka sie ucieszy ze roboty mnie bedzie miala
nie no faktycznie kapiel i spac... bo juz glupawaMajeczka2014, Tysia87 lubią tę wiadomość
-
Karolina bardzo dobrze ze wyszłas z domu, nie dziwie co sie! Zasłużyłas na jakaś rozrywkę po tych wszystkich przeżyciach szpitalnych
Majeczka ty sie nie martw tesciem tylko pomysl o tych zjazdach wrześniowek z dzieciaczkamiszkoda ze ja tak daleko bo tez bym wpadła i pomoczyla sie w twoim basenie
-
nick nieaktualnyNelus wrote:Karolina bardzo dobrze ze wyszłas z domu, nie dziwie co sie! Zasłużyłas na jakaś rozrywkę po tych wszystkich przeżyciach szpitalnych
Majeczka ty sie nie martw tesciem tylko pomysl o tych zjazdach wrześniowek z dzieciaczkamiszkoda ze ja tak daleko bo tez bym wpadła i pomoczyla sie w twoim basenie
jak wszystkie to wszystkienie ma to tamto
-
http://vitaminl.tv/video/1288?ref=fbsm
Koleżanka mi wysłała. A już spalam. Ale mowie nie,podziele się na forum:-)
To dosc stary filmkk, juz go widzialam kiedys, ale teraz w ciąży to zupelnie inne odczucia wywołujeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 00:47
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Kuuuurde, ale zeby w nocy taka produkcja?!
Majeczka, chata jak rezydencja PlayboyaPiekny dom! To teraz nic innego Ci nie zostaje jak tylko rodzic dzieci, duuuzo dzieci!
Ale sprzatanie... Bez pomocy to chyba bys musiala dzien i noc sprzatac od poniedzialku do niedzieli- zanim bys doszla do konca, to poczatek juz by byl do sprzatania
Moja siostra ma mieszkanie 230m, czyli zaledwie 1/4 Twojego domu. Kiedys w wakacje u nich mieszkalam jak wyjechali i nie bylam w stanie przez 1 dzien posprzatac wszystkiego. Samo odkurzanie i bieganie z mopem mi zajelo kilka godzin. Walcz o jakas sprytna Ukrainke
Karolina, bardzo dobrze,ze wyszlas! Komfort psychiczny na pewno bedzie mial.dobry wplyw na fizyczny!
Tysia, jaki zgrabny brzusio!
Justyna, wydzielina juz normalna. Jedyne co to to rozpieranie w pachwinach zostalo. Spakowalam nas, wyprasowalam sukienke.i koszule meza, wlosy nawinelam i... A parsknal smiechem jak mnie taka zobaczyl z tymi wlosami, w dlugiej spodnicy, z nowymi gabarytami - jak Kubanka gotowa do tanczenia rumby guaguanco
No, to jak sie jutro wyszykujesz, to foteczka w sukieneczce, no i w rajtkach
Nelus, smacznego obiadku!
A teraz sprobuje zasnac z rozpychajacym sie jak rozgwiazda Matim, bo za 6h wstaje i jade!
BobranocNelus, justyna14, Tysia87, Majeczka2014 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png