X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia superelegancki brzuszek :) I tak -by the way- to kieca fajna-chyba miętowa ;)

A może wie któraś z tych nieśpiących ;) jak jest oznaczony wynik gbs, bo mój T odebrał mi dziś wyniki i nigdzie nie widzę tego wpisu, czy to pisze normalnie gbs czy jakoś po chińsku, nie dla zwykłego śmiertelnika? :P Jak nie to może ktoś mi w dzień odpowie, bo kurde mam w poniedziałek wizytę to już chcę wiedzieć czy mam tego posranego paciorkowca czy nie

Tysia87 lubi tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    wszystko pięknie, cacy...tylko we teraz zarób na utrzymanie takiego domu :) aż strach pomysłec..

No, i na te imprezy... :P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_A_M_A wrote:
    Tysia superelegancki brzuszek :) I tak -by the way- to kieca fajna-chyba miętowa ;)

A może wie któraś z tych nieśpiących ;) jak jest oznaczony wynik gbs, bo mój T odebrał mi dziś wyniki i nigdzie nie widzę tego wpisu, czy to pisze normalnie gbs czy jakoś po chińsku, nie dla zwykłego śmiertelnika? :P Jak nie to może ktoś mi w dzień odpowie, bo kurde mam w poniedziałek wizytę to już chcę wiedzieć czy mam tego posranego paciorkowca czy nie

ja - ta nieśpiąca niestety nie pomogę :) bo nie miałam jeszcze robionego tego GBSa czy jak to tam mu :)

• hela Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majeczka a twoj ukochany to nie jest jakis ksiaze? ;) dacie rade! jak cos to skasujesz od kazdej wrzesniowki za dobe i bedzie kasa ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej Majeczka dziękuje az sie zastydzilam :p
    Ślub braliśmy w kamloops ok 3h od Vancouver, ten region jest nazywany pustynia Kanady bo latem non stop jest pow 30C i taka susza ze wszystko dookoła żółte! Pięknie tam ale nie wiem czy chciałabym tam mieszkać
    A teraz mieszkamy az 10h od Vancouver, bo mój maz pracuje tu w delegacji. W listopadzie nasze mieszkanie bedzie gotowe do użytku. A wiec jeszcze nie wstawialam zadnych zdj na forum z Vancouver... Ale tez jest tam pięknie. Miasto otoczone górami i oceanem wsród drapaczy chmur :)

betina89, JagoodkaK lubią tę wiadomość

201703012752.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hela wrote:
    majeczka a twoj ukochany to nie jest jakis ksiaze? ;) dacie rade! jak cos to skasujesz od kazdej wrzesniowki za dobe i bedzie kasa ;)

haha :) może i dla mnie ten jedyny Książe to jest,ale Ksiaże pod innym względem to raczej nie ;)

• Tysia87 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hela wrote:
    majeczka to juz sie wkopalas ;) bedziesz miala zjazdy wrzesniowek z dzieciakami ale bedzie jazda ;)
    W przyszle lato proponuje:-) wskoczymy wszystkie do basenu i już. Byleby tesciu nie chcial dołączyć jak tyle babeczek zobaczy;-) haha.nie no pora spać, bo już bredze.do jutra brzuszki:-) tzn do dzisiaj

nick nieaktualny, hela lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69041.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus wrote:
    Ojej Majeczka dziękuje az sie zastydzilam :p
    Ślub braliśmy w kamloops ok 3h od Vancouver, ten region jest nazywany pustynia Kanady bo latem non stop jest pow 30C i taka susza ze wszystko dookoła żółte! Pięknie tam ale nie wiem czy chciałabym tam mieszkać
    A teraz mieszkamy az 10h od Vancouver, bo mój maz pracuje tu w delegacji. W listopadzie nasze mieszkanie bedzie gotowe do użytku. A wiec jeszcze nie wstawialam zadnych zdj na forum z Vancouver... Ale tez jest tam pięknie. Miasto otoczone górami i oceanem wsród drapaczy chmur :)

dla mnie bajka,..naprawdę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hela wrote:

ps. chyba nie miałabym serca, żeby kasować wrześnióweczki :P i to jeszcze z maluchami ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia87 wrote:
    W przyszle lato proponuje:-) wskoczymy wszystkie do basenu i już. Byleby tesciu nie chcial dołączyć jak tyle babeczek zobaczy;-) haha.nie no pora spać, bo już bredze.do jutra brzuszki:-) tzn do dzisiaj

aż sobie wyobrazilam hahah:) on to by mial raj dla oczu :P tyle kobitek :) pomarzyć może :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja uciekam chyba :) koniec na dziś wrażen :) Maja mi wygina w brzuchu , tzn ze bede miala nocke chyba nie przespana :)juz trenuje sobie ;)
    do dziś :) Słodkich snów :*
    ..jutro pewnie zaczne moje marudzenie od rana, ze upalna pogoda i strasznie czuje,wiec z gory juz przepraszam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 00:33

• hela Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieciaki gratis :P zeby nie bylo ;) a jak nie chcesz kasowac to kazda przyjedzie z jedzonkiem, drinkami ;) pozniej ci wysprzatamy cala chate zeby nie bylo ze syf zostawiamy ;) i ukrainka sie ucieszy ze roboty mnie bedzie miala :P

nie no faktycznie kapiel i spac... bo juz glupawa :P

nick nieaktualny, Tysia87 lubią tę wiadomość

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina bardzo dobrze ze wyszłas z domu, nie dziwie co sie! Zasłużyłas na jakaś rozrywkę po tych wszystkich przeżyciach szpitalnych ;)
    Majeczka ty sie nie martw tesciem tylko pomysl o tych zjazdach wrześniowek z dzieciaczkami :D szkoda ze ja tak daleko bo tez bym wpadła i pomoczyla sie w twoim basenie :D

201703012752.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każda przyniesie michę żarcia i się zgramy :P heheh

Neluś Ty serio masz tam takie widoki, że aż dech zapiera... Majeczki chata, Twoje widoki i żyć nie umierać :D

To ja sobie poczekam do dziś-może jakaś brzuchatka już miała gbs robiony i wie o co kaman ;)

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus wrote:
    Karolina bardzo dobrze ze wyszłas z domu, nie dziwie co sie! Zasłużyłas na jakaś rozrywkę po tych wszystkich przeżyciach szpitalnych ;)
    Majeczka ty sie nie martw tesciem tylko pomysl o tych zjazdach wrześniowek z dzieciaczkami :D szkoda ze ja tak daleko bo tez bym wpadła i pomoczyla sie w twoim basenie :D

jak wszystkie to wszystkie :) nie ma to tamto ;)

• Nelus Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lecę robic obiad a wam dobrej nocki ;)

201703012752.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też uciekam, słodkich snów!! :D

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • Tysia87 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://vitaminl.tv/video/1288?ref=fbsm
    Koleżanka mi wysłała. A już spalam. Ale mowie nie,podziele się na forum:-)
    To dosc stary filmkk, juz go widzialam kiedys, ale teraz w ciąży to zupelnie inne odczucia wywołuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 00:47

https://www.maluchy.pl/li-69041.png
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 01:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzruszające! przypomniał mi sie mój braciszek leżący w inkubatorze, podłączony pod te wsztstkie kabelki! :(

201703012752.png
  • betinka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 02:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuuuurde, ale zeby w nocy taka produkcja?!

Majeczka, chata jak rezydencja Playboya :D Piekny dom! To teraz nic innego Ci nie zostaje jak tylko rodzic dzieci, duuuzo dzieci! :) Ale sprzatanie... Bez pomocy to chyba bys musiala dzien i noc sprzatac od poniedzialku do niedzieli- zanim bys doszla do konca, to poczatek juz by byl do sprzatania ;) Moja siostra ma mieszkanie 230m, czyli zaledwie 1/4 Twojego domu. Kiedys w wakacje u nich mieszkalam jak wyjechali i nie bylam w stanie przez 1 dzien posprzatac wszystkiego. Samo odkurzanie i bieganie z mopem mi zajelo kilka godzin. Walcz o jakas sprytna Ukrainke :)

Karolina, bardzo dobrze,ze wyszlas! Komfort psychiczny na pewno bedzie mial.dobry wplyw na fizyczny!

Tysia, jaki zgrabny brzusio!

Justyna, wydzielina juz normalna. Jedyne co to to rozpieranie w pachwinach zostalo. Spakowalam nas, wyprasowalam sukienke.i koszule meza, wlosy nawinelam i... A parsknal smiechem jak mnie taka zobaczyl z tymi wlosami, w dlugiej spodnicy, z nowymi gabarytami - jak Kubanka gotowa do tanczenia rumby guaguanco ;)
    No, to jak sie jutro wyszykujesz, to foteczka w sukieneczce, no i w rajtkach :D

Nelus, smacznego obiadku!
    A teraz sprobuje zasnac z rozpychajacym sie jak rozgwiazda Matim, bo za 6h wstaje i jade!
    Bobranoc :)

Nelus, justyna14, Tysia87, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
‹‹ 1368 1369 1370 1371 1372 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ