X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia superelegancki brzuszek :) I tak -by the way- to kieca fajna-chyba miętowa ;)

A może wie któraś z tych nieśpiących ;) jak jest oznaczony wynik gbs, bo mój T odebrał mi dziś wyniki i nigdzie nie widzę tego wpisu, czy to pisze normalnie gbs czy jakoś po chińsku, nie dla zwykłego śmiertelnika? :P Jak nie to może ktoś mi w dzień odpowie, bo kurde mam w poniedziałek wizytę to już chcę wiedzieć czy mam tego posranego paciorkowca czy nie

Tysia87 lubi tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    wszystko pięknie, cacy...tylko we teraz zarób na utrzymanie takiego domu :) aż strach pomysłec..

No, i na te imprezy... :P

Majeczka2014 lubi tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_A_M_A wrote:
    Tysia superelegancki brzuszek :) I tak -by the way- to kieca fajna-chyba miętowa ;)

A może wie któraś z tych nieśpiących ;) jak jest oznaczony wynik gbs, bo mój T odebrał mi dziś wyniki i nigdzie nie widzę tego wpisu, czy to pisze normalnie gbs czy jakoś po chińsku, nie dla zwykłego śmiertelnika? :P Jak nie to może ktoś mi w dzień odpowie, bo kurde mam w poniedziałek wizytę to już chcę wiedzieć czy mam tego posranego paciorkowca czy nie

ja - ta nieśpiąca niestety nie pomogę :) bo nie miałam jeszcze robionego tego GBSa czy jak to tam mu :)

• hela Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majeczka a twoj ukochany to nie jest jakis ksiaze? ;) dacie rade! jak cos to skasujesz od kazdej wrzesniowki za dobe i bedzie kasa ;)

Majeczka2014 lubi tę wiadomość

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej Majeczka dziękuje az sie zastydzilam :p
    Ślub braliśmy w kamloops ok 3h od Vancouver, ten region jest nazywany pustynia Kanady bo latem non stop jest pow 30C i taka susza ze wszystko dookoła żółte! Pięknie tam ale nie wiem czy chciałabym tam mieszkać
    A teraz mieszkamy az 10h od Vancouver, bo mój maz pracuje tu w delegacji. W listopadzie nasze mieszkanie bedzie gotowe do użytku. A wiec jeszcze nie wstawialam zadnych zdj na forum z Vancouver... Ale tez jest tam pięknie. Miasto otoczone górami i oceanem wsród drapaczy chmur :)

betina89, JagoodkaK lubią tę wiadomość

201703012752.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hela wrote:
    majeczka a twoj ukochany to nie jest jakis ksiaze? ;) dacie rade! jak cos to skasujesz od kazdej wrzesniowki za dobe i bedzie kasa ;)

haha :) może i dla mnie ten jedyny Książe to jest,ale Ksiaże pod innym względem to raczej nie ;)

• Tysia87 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hela wrote:
    majeczka to juz sie wkopalas ;) bedziesz miala zjazdy wrzesniowek z dzieciakami ale bedzie jazda ;)
    W przyszle lato proponuje:-) wskoczymy wszystkie do basenu i już. Byleby tesciu nie chcial dołączyć jak tyle babeczek zobaczy;-) haha.nie no pora spać, bo już bredze.do jutra brzuszki:-) tzn do dzisiaj

Majeczka2014, hela lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69041.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus wrote:
    Ojej Majeczka dziękuje az sie zastydzilam :p
    Ślub braliśmy w kamloops ok 3h od Vancouver, ten region jest nazywany pustynia Kanady bo latem non stop jest pow 30C i taka susza ze wszystko dookoła żółte! Pięknie tam ale nie wiem czy chciałabym tam mieszkać
    A teraz mieszkamy az 10h od Vancouver, bo mój maz pracuje tu w delegacji. W listopadzie nasze mieszkanie bedzie gotowe do użytku. A wiec jeszcze nie wstawialam zadnych zdj na forum z Vancouver... Ale tez jest tam pięknie. Miasto otoczone górami i oceanem wsród drapaczy chmur :)

dla mnie bajka,..naprawdę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hela wrote:

ps. chyba nie miałabym serca, żeby kasować wrześnióweczki :P i to jeszcze z maluchami ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia87 wrote:
    W przyszle lato proponuje:-) wskoczymy wszystkie do basenu i już. Byleby tesciu nie chcial dołączyć jak tyle babeczek zobaczy;-) haha.nie no pora spać, bo już bredze.do jutra brzuszki:-) tzn do dzisiaj

aż sobie wyobrazilam hahah:) on to by mial raj dla oczu :P tyle kobitek :) pomarzyć może :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja uciekam chyba :) koniec na dziś wrażen :) Maja mi wygina w brzuchu , tzn ze bede miala nocke chyba nie przespana :)juz trenuje sobie ;)
    do dziś :) Słodkich snów :*
    ..jutro pewnie zaczne moje marudzenie od rana, ze upalna pogoda i strasznie czuje,wiec z gory juz przepraszam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 00:33

• hela Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieciaki gratis :P zeby nie bylo ;) a jak nie chcesz kasowac to kazda przyjedzie z jedzonkiem, drinkami ;) pozniej ci wysprzatamy cala chate zeby nie bylo ze syf zostawiamy ;) i ukrainka sie ucieszy ze roboty mnie bedzie miala :P

nie no faktycznie kapiel i spac... bo juz glupawa :P

Majeczka2014, Tysia87 lubią tę wiadomość

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina bardzo dobrze ze wyszłas z domu, nie dziwie co sie! Zasłużyłas na jakaś rozrywkę po tych wszystkich przeżyciach szpitalnych ;)
    Majeczka ty sie nie martw tesciem tylko pomysl o tych zjazdach wrześniowek z dzieciaczkami :D szkoda ze ja tak daleko bo tez bym wpadła i pomoczyla sie w twoim basenie :D

201703012752.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każda przyniesie michę żarcia i się zgramy :P heheh

Neluś Ty serio masz tam takie widoki, że aż dech zapiera... Majeczki chata, Twoje widoki i żyć nie umierać :D

To ja sobie poczekam do dziś-może jakaś brzuchatka już miała gbs robiony i wie o co kaman ;)

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus wrote:
    Karolina bardzo dobrze ze wyszłas z domu, nie dziwie co sie! Zasłużyłas na jakaś rozrywkę po tych wszystkich przeżyciach szpitalnych ;)
    Majeczka ty sie nie martw tesciem tylko pomysl o tych zjazdach wrześniowek z dzieciaczkami :D szkoda ze ja tak daleko bo tez bym wpadła i pomoczyla sie w twoim basenie :D

jak wszystkie to wszystkie :) nie ma to tamto ;)

• Nelus Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lecę robic obiad a wam dobrej nocki ;)

201703012752.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też uciekam, słodkich snów!! :D

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • Tysia87 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 00:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://vitaminl.tv/video/1288?ref=fbsm
    Koleżanka mi wysłała. A już spalam. Ale mowie nie,podziele się na forum:-)
    To dosc stary filmkk, juz go widzialam kiedys, ale teraz w ciąży to zupelnie inne odczucia wywołuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 00:47

https://www.maluchy.pl/li-69041.png
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 01:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzruszające! przypomniał mi sie mój braciszek leżący w inkubatorze, podłączony pod te wsztstkie kabelki! :(

201703012752.png
  • betinka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 02:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuuuurde, ale zeby w nocy taka produkcja?!

Majeczka, chata jak rezydencja Playboya :D Piekny dom! To teraz nic innego Ci nie zostaje jak tylko rodzic dzieci, duuuzo dzieci! :) Ale sprzatanie... Bez pomocy to chyba bys musiala dzien i noc sprzatac od poniedzialku do niedzieli- zanim bys doszla do konca, to poczatek juz by byl do sprzatania ;) Moja siostra ma mieszkanie 230m, czyli zaledwie 1/4 Twojego domu. Kiedys w wakacje u nich mieszkalam jak wyjechali i nie bylam w stanie przez 1 dzien posprzatac wszystkiego. Samo odkurzanie i bieganie z mopem mi zajelo kilka godzin. Walcz o jakas sprytna Ukrainke :)

Karolina, bardzo dobrze,ze wyszlas! Komfort psychiczny na pewno bedzie mial.dobry wplyw na fizyczny!

Tysia, jaki zgrabny brzusio!

Justyna, wydzielina juz normalna. Jedyne co to to rozpieranie w pachwinach zostalo. Spakowalam nas, wyprasowalam sukienke.i koszule meza, wlosy nawinelam i... A parsknal smiechem jak mnie taka zobaczyl z tymi wlosami, w dlugiej spodnicy, z nowymi gabarytami - jak Kubanka gotowa do tanczenia rumby guaguanco ;)
    No, to jak sie jutro wyszykujesz, to foteczka w sukieneczce, no i w rajtkach :D

Nelus, smacznego obiadku!
    A teraz sprobuje zasnac z rozpychajacym sie jak rozgwiazda Matim, bo za 6h wstaje i jade!
    Bobranoc :)

Nelus, justyna14, Tysia87, Majeczka2014 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
‹‹ 1368 1369 1370 1371 1372 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ