Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle czas mi się dłuży... już normalnie nie daje rady. Przez cały weekend z mężem planujemy dzidziusiowe zakupy, cieszę się, bo przynajmniej trochę inaczej spędzę czas i nie będę tyle myślała
to zamartwianie się, czy wszystko będzie dobrze odbiera całą radość z ciąży
marta_kwk ja wózek kupuję dopiero w tym tygodniu, trochę się pojeździ, porozgląda.... choć napewno na pierwszym miejscu będzie albo Bebetto Pascal albo Euro Cart Passo -
marta_kwk wrote:co dla Was jest najważniejsze w wózku?
dla mnie musi być lekki, ale też budka dobrze zabudowana i duża żeby w zimie z 6 miesięcznym dzieckiem ubranym ciepło jeszcze wyjść na spacer. Kurcze jakoś nie mogę trafić na taki w którym się "zakocham"...
No właśnie to samo brałam pod uwagę i taki jest własnie Tako. Najlżejszy jest Tako Jumper Light - byliśmy na niego zdecydowani, ale trafiła się mega okazja z Jumperem X, a że był tylko 1kg cięższy, to kupiliśmy.
No i własnie gondola jest duża i zabudowana.https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
nick nieaktualny
-
Jagoodka od razu dawaj znać jak będziesz miała chwilkę :*
Jak dla mnie to wózek przez pierwsze pół roku musi być ciężki i z pompowanymi kołamipotem przerzucam się na spacerówkę
Afrykanka nieźle się najadłaś strachunie chciałabym przeżyć czegoś takiego, nie wiadomo czy czlowiek ma zostać w domu, czy uciekać...
-
pralinka wrote:Z magezem nie jest aby tak, że nalezy go odstawić od ok 36tc??
Mój mąż twierdzi że mamy dużo ciuszków, ale przy zasobach niektórych z Was to z pewnością zmieniłby zdanie...Mamy dwie szuflady takiej standardowej komody..Z czego część miejsca zajmują pieluszki
tak gin mi powidział ze 2 tygodnie przed odstawiamy bo on hamuje skurcze ale jak mi dojdą skurcze łydek to się zapłacze przez te 2 tygodnie a na rece tez pomaga magnez z wit b6 dlatego zapytam gina na pon wizycie co z tym fanem zrobić