Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolaaa91 wrote:Ja bede tam rodzic:-) mam około 70 km do Wałbrzycha ale ze zgłosi na znieczulenie wole tam. Byłam tam miesiac temu, szpital czyściutki w porównaniu do tego co mozna zobaczyc u mnie na oddziale to Wałbrzych to luksus. Dziury w podłogach, trzy rodzące na jednej sali oddzielone parawanami do tego wlasnie zaczynaja tam remont wiec już sobie wyobrażam jaki bedzie burdel.
Karolaaa91 lubi tę wiadomość
-
ja po obiadziku, zupa warzywna
a na deser princessa kokosowa.
jejku ale wy macie przeżycia, ja tylko solidniejsze skurcze czuję po nocy miłosnej z moim P a tak to spokój mam. No chyba że napracuje się wiecej w dzień to później strasznie kręgosłup mnie boli.
Mnie na ostatniej wizycie jak gin badał to tez trochę krwawiłam.. -
stardust87 wrote:też już o tym myślałam, że może te moje rewolucje kibelkowe to skurcze
A do wizyty 2 tygodnie...
od 2 w nocy jak wymiotowałam do teraz męczą mnie mdłości, odruchy wymiotne, ból brzucha, słabo miLo mnie nastraszyła kurcze i teraz nie wiem co robić. A wizytę mam też późno, bo dopiero w przyszłym tygodniu
-
nick nieaktualnyFipsik wrote:od 2 w nocy jak wymiotowałam do teraz męczą mnie mdłości, odruchy wymiotne, ból brzucha, słabo mi
Lo mnie nastraszyła kurcze i teraz nie wiem co robić. A wizytę mam też późno, bo dopiero w przyszłym tygodniu
też masz mdłości i wymioty?
Kurde co to się dzieje u nas.... -
nick nieaktualnyEwi25 wrote:ja po obiadziku, zupa warzywna
a na deser princessa kokosowa.
jejku ale wy macie przeżycia, ja tylko solidniejsze skurcze czuję po nocy miłosnej z moim P a tak to spokój mam. No chyba że napracuje się wiecej w dzień to później strasznie kręgosłup mnie boli.
Mnie na ostatniej wizycie jak gin badał to tez trochę krwawiłam..
u mnie dziś też zupka warzywna
a przed chwilą w ramach deseru oszamałam loda magnum -
Fipsik wrote:od 2 w nocy jak wymiotowałam do teraz męczą mnie mdłości, odruchy wymiotne, ból brzucha, słabo mi
Lo mnie nastraszyła kurcze i teraz nie wiem co robić. A wizytę mam też późno, bo dopiero w przyszłym tygodniu
-
Uff, Mycha, a ja już sobie wyobrażałam, że jedziesz na porodówkę!!!
Afrykanka, SZOK!!!! Świat staje na głowie! Mam nadzieję, że to się nie powtórzy
Karolina, Ty szalona jesteśA wiesz, że teraz to trzeba uprać i wyprasować?
Io, odezwij się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
a ja mam zamiar nogi zaciskać ile wlezie bo w połowie września jakoś dopiero mój mąż wraca z delegacji i za nic nie wypuszcze dziecka jak jego nie będzie
ale jak tak dalej będziemy sie co pare dni seksić to jeszcze urodzę zanim znów wyjedzie za półtora tygodnia
... koniec narazie tego dobrego
-
stardust87 wrote:jejciu, biedna. mnie też mdli często, ale na szczęście jeszcze nic nie poszło. Ale sensacje się jeszcze zdarzają. kurcze, najwyżej urodzę. Ja to już bym mogła.. gorzej z Tobą, bo to trochę dalej do terminu niż u mnie... Ale w sumie bym się nie obraziła jakby mi gin powiedziała 16ego na wizycie, że mam rozwarcie i rodzić mogę
No ja mam rozwarcie większe niż LO, więc mnie wystraszyła
Jak chcesz rodzić to molestuj męża codziennie, ba 3 razy dziennie i może coś z tego wyjdzie -
betinka wrote:Uff, Mycha, a ja już sobie wyobrażałam, że jedziesz na porodówkę!!!
Afrykanka, SZOK!!!! Świat staje na głowie! Mam nadzieję, że to się nie powtórzy
Karolina, Ty szalona jesteśA wiesz, że teraz to trzeba uprać i wyprasować?
Io, odezwij się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!przynajmniej szybciej czas mi poleci jak przy Maluszkowych rzeczach posiedze
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
nick nieaktualny
-
Fipsik wrote:No ja mam rozwarcie większe niż LO, więc mnie wystraszyła
Jak chcesz rodzić to molestuj męża codziennie, ba 3 razy dziennie i może coś z tego wyjdziekark, Fipsik lubią tę wiadomość
-
kark wrote:Wiecie co, zostało mi 28 dni... Kurcze, przecież Kajtek nawet nie ma gdzie spać na daną chwilę
Mi się śniło, że Karolina urodziła, wstawiła zdjęcia Krzysia i był taki śliczny, okrąglutki, z czarną czuprynką
Aha, słuchajcie, jak robicie ogórki kiszone? Bo ja w zeszłym roku robiłam pierwszy raz sama, wg przepisu z jakiejś mojej książki i z 8 słoików tylko 4 się ukisiły i nie zepsuły... Jakiej wody używanie i czy potem pasteryzujecie czy nie?W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
stardust87 wrote:ahahah, już mu zapowiedziałam, że od 20.08 jak tylko odbiorę wyniki badań to go z łóżka nie wypuszczę
Ja zapowiedziałam mojemu mężowi, że z łóżka nie wyjdzie po 25.08Byście widziały jego radość na twarzy
Majeczka2014, stardust87, kark, Gosia19, akuszerka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyverynice wrote:Ja zapowiedziałam mojemu mężowi, że z łóżka nie wyjdzie po 25.08
Byście widziały jego radość na twarzy
mój się jakoś nie cieszy
chyba lekko cyka, że może coś zrobić Małej haha
a też zamierzam za jakiś miesiąc pobaraszkowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 16:19
verynice lubi tę wiadomość