X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde nie straszcie, wtedy co mnie złapało w nocy to chyba była biegunka a nie skurcze... Ale żołądek mnie strasznie bolał i aż cała drżałam tak mi się brzuch napinał!

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • martusia86 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaaa91 wrote:
    Ja bede tam rodzic:-) mam około 70 km do Wałbrzycha ale ze zgłosi na znieczulenie wole tam. Byłam tam miesiac temu, szpital czyściutki w porównaniu do tego co mozna zobaczyc u mnie na oddziale to Wałbrzych to luksus. Dziury w podłogach, trzy rodzące na jednej sali oddzielone parawanami do tego wlasnie zaczynaja tam remont wiec już sobie wyobrażam jaki bedzie burdel.
    Hehe jakoś tak się cieszę...

Karolaaa91 lubi tę wiadomość

relgh3715xtq0i4d.png
  • Ewi25 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja po obiadziku, zupa warzywna :) a na deser princessa kokosowa.

jejku ale wy macie przeżycia, ja tylko solidniejsze skurcze czuję po nocy miłosnej z moim P a tak to spokój mam. No chyba że napracuje się wiecej w dzień to później strasznie kręgosłup mnie boli.

Mnie na ostatniej wizycie jak gin badał to tez trochę krwawiłam..

qb3c82c3gptozz8t.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    też już o tym myślałam, że może te moje rewolucje kibelkowe to skurcze :| A do wizyty 2 tygodnie... :?

od 2 w nocy jak wymiotowałam do teraz męczą mnie mdłości, odruchy wymiotne, ból brzucha, słabo mi :/ Lo mnie nastraszyła kurcze i teraz nie wiem co robić. A wizytę mam też późno, bo dopiero w przyszłym tygodniu :/

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik wrote:
    od 2 w nocy jak wymiotowałam do teraz męczą mnie mdłości, odruchy wymiotne, ból brzucha, słabo mi :/ Lo mnie nastraszyła kurcze i teraz nie wiem co robić. A wizytę mam też późno, bo dopiero w przyszłym tygodniu :/

też masz mdłości i wymioty?
    Kurde co to się dzieje u nas....

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi25 wrote:
    ja po obiadziku, zupa warzywna :) a na deser princessa kokosowa.

jejku ale wy macie przeżycia, ja tylko solidniejsze skurcze czuję po nocy miłosnej z moim P a tak to spokój mam. No chyba że napracuje się wiecej w dzień to później strasznie kręgosłup mnie boli.

Mnie na ostatniej wizycie jak gin badał to tez trochę krwawiłam..

u mnie dziś też zupka warzywna ;)
    a przed chwilą w ramach deseru oszamałam loda magnum

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik wrote:
    jejciu, biedna. mnie też mdli często, ale na szczęście jeszcze nic nie poszło. Ale sensacje się jeszcze zdarzają. kurcze, najwyżej urodzę. Ja to już bym mogła.. gorzej z Tobą, bo to trochę dalej do terminu niż u mnie... Ale w sumie bym się nie obraziła jakby mi gin powiedziała 16ego na wizycie, że mam rozwarcie i rodzić mogę :P

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • betinka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff, Mycha, a ja już sobie wyobrażałam, że jedziesz na porodówkę!!!

Afrykanka, SZOK!!!! Świat staje na głowie! Mam nadzieję, że to się nie powtórzy :/

Karolina, Ty szalona jesteś :D A wiesz, że teraz to trzeba uprać i wyprasować? :D

Io, odezwij się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • Ewi25 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam zamiar nogi zaciskać ile wlezie bo w połowie września jakoś dopiero mój mąż wraca z delegacji i za nic nie wypuszcze dziecka jak jego nie będzie :) ale jak tak dalej będziemy sie co pare dni seksić to jeszcze urodzę zanim znów wyjedzie za półtora tygodnia :D... koniec narazie tego dobrego :D

qb3c82c3gptozz8t.png
  • Ewi25 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i znów gorąco ale wiaterek jest przyjemnie chłodny :)

qb3c82c3gptozz8t.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    jejciu, biedna. mnie też mdli często, ale na szczęście jeszcze nic nie poszło. Ale sensacje się jeszcze zdarzają. kurcze, najwyżej urodzę. Ja to już bym mogła.. gorzej z Tobą, bo to trochę dalej do terminu niż u mnie... Ale w sumie bym się nie obraziła jakby mi gin powiedziała 16ego na wizycie, że mam rozwarcie i rodzić mogę :P

No ja mam rozwarcie większe niż LO, więc mnie wystraszyła :/

Jak chcesz rodzić to molestuj męża codziennie, ba 3 razy dziennie i może coś z tego wyjdzie :)

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    betinka wrote:
    Uff, Mycha, a ja już sobie wyobrażałam, że jedziesz na porodówkę!!!

Afrykanka, SZOK!!!! Świat staje na głowie! Mam nadzieję, że to się nie powtórzy :/

Karolina, Ty szalona jesteś :D A wiesz, że teraz to trzeba uprać i wyprasować? :D

Io, odezwij się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Hahaha wiem i juz wyprane jest czekam az wyschnie i biore zelazko w reke ;) przynajmniej szybciej czas mi poleci jak przy Maluszkowych rzeczach posiedze :D

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez warzywna zupka na obiad a na deser baton 3bit :P

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka zobaczę jeszcze w Carrefourze bo w Tesco u mnie nie było :-/
    Majeczka2014 wrote:
    Karola ja w Tesco widziałam, w Carrefourze :)

atdci09kamv7205a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaaa91 wrote:
    Majeczka zobaczę jeszcze w Carrefourze bo w Tesco u mnie nie było :-/

to zobacz w Carrefourze,bo u mnie bynajmniej był większy asortyment niż w tesco. Jelpy też były ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 16:10

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik wrote:
    No ja mam rozwarcie większe niż LO, więc mnie wystraszyła :/

Jak chcesz rodzić to molestuj męża codziennie, ba 3 razy dziennie i może coś z tego wyjdzie :)
    ahahah, już mu zapowiedziałam, że od 20.08 jak tylko odbiorę wyniki badań to go z łóżka nie wypuszczę :P

kark, Fipsik lubią tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina próbuje pobić rekord ciuszkowy na wrześniówkach-ale producenci proszków lub płynów do prania się na Tobie dorobią :D
    Ja bym chciała zobaczyć ile Ty tego masz tak jak już jest poukładane w kupki :) Pewnie bym się nogami przeżegnała ;) heheh

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kark wrote:
    Wiecie co, zostało mi 28 dni... Kurcze, przecież Kajtek nawet nie ma gdzie spać na daną chwilę :/

Mi się śniło, że Karolina urodziła, wstawiła zdjęcia Krzysia i był taki śliczny, okrąglutki, z czarną czuprynką :P

Aha, słuchajcie, jak robicie ogórki kiszone? Bo ja w zeszłym roku robiłam pierwszy raz sama, wg przepisu z jakiejś mojej książki i z 8 słoików tylko 4 się ukisiły i nie zepsuły... Jakiej wody używanie i czy potem pasteryzujecie czy nie?

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • verynice Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    ahahah, już mu zapowiedziałam, że od 20.08 jak tylko odbiorę wyniki badań to go z łóżka nie wypuszczę :P

Ja zapowiedziałam mojemu mężowi, że z łóżka nie wyjdzie po 25.08 :D Byście widziały jego radość na twarzy :D :D :D

Majeczka2014, stardust87, kark, Gosia19, akuszerka89 lubią tę wiadomość

dqprpx9ikjqhrova.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    verynice wrote:
    Ja zapowiedziałam mojemu mężowi, że z łóżka nie wyjdzie po 25.08 :D Byście widziały jego radość na twarzy :D :D :D

mój się jakoś nie cieszy :P
    chyba lekko cyka, że może coś zrobić Małej haha
    a też zamierzam za jakiś miesiąc pobaraszkować ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 16:19

verynice lubi tę wiadomość

‹‹ 1414 1415 1416 1417 1418 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ