Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Karola co to za babka z Krakowa??? Ja jestem z okolic
Lozeczko mam juz rozlozone i materac tez. Wietrza sie bo walily taka nowoscia
Pranie zaczynam od pon.
Fipsik zajefajnie ze sie odezwalas!!! Uhh ta cora twoja daje ci w dupecharakterna jak mamusia
super ze humor cie nie opuszcza
Betinka wypas fota haha
Ja na dzien dzisiejszy mam z T ustalone ze zostaje w domu z dzieckiemnie wracam do pracy
nie bede plakac z tego powodu. Mozliwe ze za jakis czas otworze jakas dzialalnosc i tym sie bede zajmowac ale jeiszcze zobaczymy
Hmm ja mialam na studiach wizaż i stylizacje ale jakos mnie to nie zakreciloale jak ktos lubi to fajne zajecie
tak , z Krakowa, nazywa sie Kinga Janosz i przyjmuje w Klinice Krakowskiej na ul Mechoffera. Mloda babeczka, ma ok 35 lat , dusza czlowiek, wspaniale podejscie do pacjentek w ogole ciezko to opisac bo jak sie zegnalam z nia to sie poryczalam :)a teraz jestesmy na telefonie i gadamy jak dobre kolezanki:)
Polecam szczerzePaula55 lubi tę wiadomość
-
Nelus wrote:A gdzie kończyłas kosmetologie?
Mi się podobały zajęcia praktyczne ale teoria tez nie była gorsza, wolałam to niż np anatomiePiateczke mialam z egzaminu, a w prosektorium jak ryba w wodzie sie czulam jak juz znalazlam patent na dodatkowe zabezpieczenie nosa w postaci chusteczki wlozonej w maseczke
Nelus lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Hehe nas do prosektorium na szczęście nie brali, wystarczyło mi oglądanie stóp ludzi w domu starców i oglądanie chorób skórnych na dermatologii w szpitalu, chyba za miękka jestem :p
Szkoda ze ja anatomii nie polubiłam bo mogłabym iść w kierunku fizjoterapii, to bardzo opłacalny kierunek! -
JagoodkaK wrote:Dlaczego, zadna nie powiedziala, że te bole w pachwinach są tak kur...sko dokuczliwe i lzy wciskają
Ja mowilam!Ze nawet z boku na plecy sie przewrocic to koszmar i chodzenie szpagatem. Ale na szcze to raz lapie silniej, raz slabiej, a czasem puszcza.
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
JagoodkaK wrote:Betinka oby szybko przechodzilo bo umre
U mnie byly hardkorowe 3 dni, potem puscilo, teraz tak cmi. Ale w te najgorsze dni nie moglam wstac bez pomocy meza.
Paula, fakt. Ale wolalabym sie uczyc na bledach innychhttps://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Dzien dobry Mamusie
Betinka a ja nigdy nie wybacze mojej matce ze prze*****a pieniadze odlozone wlasnie na moje medyczne studia i przez nia jest jak jest teraz.. ja od zawsze marzylam o tym zeby zostac albo kardiochirurgiem albo neurochirurgiem.. i tak o to skonczyly sie moje marzenia ze wieku 18stu lat zostalam sama jak palec z ogromnymi dlugami na dodatek ktore do tej pory sie ciagna ale na szczescie juz coraz blizej niz dalej koncaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 07:28
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Mika 28 wrote:a któraś wie o tam z Nescafe bo ona też gdzieś w tłoku zagineła a może już urodziła ?
i nic się nie pochwaliła mam nadzieję ze dziewczyny które się nie odzywają to chociaz coś naklikają tu że dobrze się czują i że mają ciąże jak marzenie
Dziś przeglądałam naszą tabelkę :)no i jest kilka dziewuszek nie odzywających się
HejCzytam was, czytam. Ale tak lecicie z pisaniem i ciezko nadazyc.
U mnie w 36 tygodniu ciazy mala 3250g i glowka 34Nieeee... jeszcze nie urodzilam. Od maja co 2 tygodonie mam usg i malutka rosnie, a rosnie. Skurczybykow na ktg zero
Nigdy nie bralam nospy magnezu itd. Nic sie nie dzieje, zero czopa, zero skurczy przepowiadajacych itd.
Jezdze na rowerze, jestem mega aktywna, a na porod sie nie zapowiada
Mimo masazow szyjki przy pierwszym porodzie, czy lyzeczkowania rok temu. Jeszcze pewnie sie przeterminuje i urodze znowu pewnie klopsika powyzej 4kg z glowka 38
Tyle u mnie
Wie moze ktoras czemu lozysko sie nie starzeje i co to oznacza?? Chyba sie powinno starzec?? Moje jak bylo, tak jest 0 w skali Grannuma.
Edit. Mam juz podpisane papiery na znieczujlenie do krzyza podczas porodu. Moga ze mna robic co chca i wkluwac gdzie chca, byle by tylko tego na zywca nie przechodzic, bo sie boje jak se przypomne porod pierwszy
Pozdrowka dla was baby :* i nie rodzic tam jeszcze!! No chyba, ze ktoras tez ma juz takie duze dziecko itd.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 08:39
kark, K_A_M_A lubią tę wiadomość
-
martusia86 wrote:Mam to samo nad jezioro po co jedziecie będzie Ci gorąco do marketu po co ktos Cię w brzuch uderzy nawet mój P stwierdził że do bratowej nie powinnam isc bo mieszkaja na 3 pietrze a dopiero byłam w szpitalu tylko że ilość wód plodowych nie maleje z powodu chodzenia mam dosc brakuję mi koleżanek a nawet pracy czuję sie samotna pierwszy raz od początku ciąży chce żeby juz był koniec...
Chyba każda z nas już odczuwa takie "zmęczenie materiału", mi akurat nikt nic nie mówi, ale też jestem całe dnie sama i już wyczerpały mi się pomysły czym zabijać czas. Dobrze, że to już faktycznie końcówka. Dziś też wstałam, 8 rano, a ja nie mam co robićDobrze, że już piątek, kolejny tydzień z głowy.
Witam się pięknym deszczowym porankiemi nadrabiam dalej