Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
dba wrote:mną to się nikt nie interesuje i nie kontroluje. Niech by tylko coś teściowa powiedziała to ode mnie by od razu usłyszała
nie można dać sobie wejść na głowę bo po porodzie będzie gorzej z ich strony...
Mi na szczęście też nikt nic nie mówi, ale u mnie już wszyscy wiedzą, że nie toleruję takiego wtrącaniaCóż lata doceirania się już za mną, ale przy pierwszym dziecku dużo dobrych rad słyszałam. Teraz mam spokój ;)Co najwyżej pada pytanie jak się czuję i tyle
-
Majeczka2014 wrote:ojej..verynic,e żeby tylko wkurzało to mało powiedziane!!!!
Mi siostra tak na nerwy działa i psyche... kiedy ja cieszę i też czasami powiem, że brakuje zajęcia, że mogłaby mała już być to by było inaczej to ta z takimi tekstami...ogólnie, że nie wiem o czym mówietak mnie to wkurza.... i właśnie chodzi o to , że ja sobie zdaje sprawę że będzie przy dziecku i obowiązkach domowych niezły zapiernicz i nie raz będę klnąć ,wkur....się i pewnie nie raz się poryczę, ale to nie znczy że w ogóle najlepiej dzieci nie mieć... oj oj..aż cisnienie samo podnosi
Zresztą nie każde dziecko tylko płacze. Moja pierwsza córka była bardzo spokojnym dzieckiem, w ogóle nie płakała, cały czas od początku uśmiechnięta. Dużo spała w dzień i bywało tak, że ona spała, a ja się nudziłamDo tej pory zresztą jest spokojną ą i mało absorbującą dziewczynką.
Majeczka2014 lubi tę wiadomość
-
Jagoodka może za dużo jednak pochodziłaś wczoraj? Leż i odpoczywaj :*
Ja wpadłam na genialny pomysł, jeśli mnie wypuszczą ze szpitala to się zabiorę z mężem jutro na psie zawody... on oczywiście nie chce tego słuchać :>JagoodkaK lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry. Witam się po bezsennej nocy. Mój synek przestał tolerować mojego spania na boku jedyna pozycja w której jest spokojny to jak stoję. Jak tylko usiade to tak strasznie kopie, przeciąga się i podchodzi mi pod żołądek ze mam łzy w oczach
pół nocy chodzilam. Masakra mam nadzieje ze jednak w ciągu dnia zechce zasnąć na chwile i da mi się zdrzemnac.
https://www.maluchy.pl/li-69207.png -
nick nieaktualnyNescafe, dobrze, że wreszcie się odezwałaś
U mnie mąż teraz kracze, że skoro córka była aniołkiem i w ogóle nie płakała to pewnie teraz syn da nam w dupe...
Aż zobaczyłam na stronę tej polikliniki:
http://www.arciszewski.pl/
i... "W Poliklinice wszystkie zabiegi i operacje ginekologiczne oraz porody są refundowane przez Narodowy Fundusz Zdrowia "
Cholera, chyba się przeprowadzę na tydzeń do Białegostokuverynice lubi tę wiadomość
-
Witajcie mamusie
Ależ ja mam głupie sny-tak ogólnie to wczoraj prałam pieluszki tetrowe, troszkę za dużo płynu mi się wlało i było dużo piany-aż fotę koleżance pokazałamNo i co? I dziś śniło mi się, że wstawiłam pranie i było tyyyyle piany, że aż się pralka wyłączyła i ta piana zaczęła się ewakuować
W ogóle to siedzę przed lapkiem a wkoło mnie małe stoski ciuszków z wczorajszego prasowania -
Dzień dobry dziewczynki
U mnie humor do dupy bo znowu cukier mi skacze a ja nie wiem od czego
Dzisiaj zjadłam dwie kromeczki razowego chlebka z samym masłem i wypiłam szklankę gorzkiej herbaty, a cukier 140!
Boję się, że mogę zaszkodzić małemu ;( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMigotka22 wrote:Dzisiaj zjadłam dwie kromeczki razowego chlebka z samym masłem i wypiłam szklankę gorzkiej herbaty, a cukier 140!
Boję się, że mogę zaszkodzić małemu ;(
No mnie dziś łobuz obudził o 5, jak tatuś wychodził do pracyMigotka22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kark wrote:Migotka, ekspertem nie jestem, ale wg mnie jakbyś miała cały czas cukier na poziomie 180 i nawet o tym nie wiedziała i nic z tym nie robiła to byłoby źle, a tak raz za czas może się zdarzyć i trudno, maluszek na pewno przez to bardzo nie ucierpi
No mnie dziś łobuz obudził o 5, jak tatuś wychodził do pracy
Dziękuję, takie słowa otuchy naprawdę potrafią wiele zdziałać.
-
nick nieaktualny