Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
A mnie całe popołudnie męczyły skurcze, regularne choć nie tak częste jak wczoraj. brzuch twardy jak kamień. Teraz przeszły, ale wykończona nimi jestem więc spać idę. Miłego wieczoru dziewuszki
-
Fipsik, jak to dobrze slyszec, ze Ci lepiej, a do tego ze szpital ludzki! Taka jedna nam tu.doniosla, ze dobry humor Cie nie opuszcza
Nelus, trafilas na porzadnego faceta po prostu! A teraz po slubie nadal nie bedziesz mogla pracowac? (w sensie jak Livka podrosnie)?
Stardust, moje skurcze tez szaleja dzisiaj, wiekszosc dnia przelezalam, a i tak jeden za drugim. Mati sie jakos wzdluz mojego prawego boku ulozyl caly, wiec przy skurczu moj brzuch wyglada upiornieJestem bardzo ciekawa jaka sila skurczow mi wyjdzie na ktg w poniedzialek...
Fipsik lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Przepłakałam w kiblu dwie noce, wystarczy. Dostałam jeszcze zjebki, że od razu nie przyjechałam, tylko się całą dobę męczyłam. Nic tylko tu zamieszkać
Jedzenie liche, jak to szpitalne, ale kurczę wolę to niż menu przy łóżku a chuj... opiekę. Oby tylko młoda żadnym moim narządem się nie bawiła do terminu cc.
-
Myślę że maksymalnie w ciągu pół roku będę znała odpowiedz czy przyznano mi rezydenta, wynajelismy do tego adwokata który przez rok się ociagal i gromadził dokumenty ale powiedział ze daje mi 100% szans bo nasz związek to nie ściema i mamy na to dowody! A więc pozostaje tylko czekać, chciałabym zacząć pracować za rok ale gdzie co i jak to jeszcze nie wiem :p może najpierw skończę jakiś kurs charakteryzacji do filmów czy teatrow i gdzieś w tej branży się zakręcie bo to mi sprawia przyjemnosc
betinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewuszki:) ja dzis tez mialam skurcze, nawet dzwonilam do lekarki do polski sie doradzic, kazala brac nospe 3 razy dziennie i 3X2 magnez i powinno puscic.Ciesze sie ze w razie czego nawet zadzwonic do niej moge, chodzilam do niej do konca 6 miesiaca, potem wyjechalam do UK, tak sie z nia polubilam jak z dobra kolezanka, pisze mi smsy jak sie czuje itd., w ogole takiej lekarki ze swieca szukac wiec gdyby ktoras kiedys z krakowa byla zinteresowana to dam namiar:) pytalam tez czy gdyby moja mala chciala jednak wyjsc wczesniej to czy bedzie zdrowa, powiedziala ze juz teraz jest bezpieczna (33 t) ale na tej nospie powinnam dotrwac 37 t. ja juz dzis wszytsko wyprasowalam w razie czego, maz wlasnie sklada komode, tylko zastanawiam sie nad lozeczkiem czy zlozyc , czy poczekac jeszcze..Wy juz macie zlozone?
-
Nelus wrote:Myślę że maksymalnie w ciągu pół roku będę znała odpowiedz czy przyznano mi rezydenta, wynajelismy do tego adwokata który przez rok się ociagal i gromadził dokumenty ale powiedział ze daje mi 100% szans bo nasz związek to nie ściema i mamy na to dowody! A więc pozostaje tylko czekać, chciałabym zacząć pracować za rok ale gdzie co i jak to jeszcze nie wiem :p może najpierw skończę jakiś kurs charakteryzacji do filmów czy teatrow i gdzieś w tej branży się zakręcie bo to mi sprawia przyjemnosc
Z rok to juz na pewno bedzie wszystko jak trzeba! A kurs swietna sprawa, tez zawsze o tym marzylam uwielbiam robic makijaz i czesac. Kiedys sie tak na halloween zrobilam, ze mnie nikt nie poznal jak weszlam na imprezeAz odpale kompa i poszukam zdjecia, zeby Ci pokazac.
Karolcia, Twoj lekarz to wymarly gatunek! A lozeczka nawet jeszcze nie kupilamNelus lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
betinka wrote:Niesamowita kobitka z Ciebie, Fipsik! Az zazdroszcze Twojej coreczce,ze bedzie miala taka mame!
i tam, ostre zapalenia trzustki mijają po leczeniu w ciagu 2-3 dni wiec to zadna moja silna wola ;p
ja mam zlozone i wszystko poprane, ale za kare chyba je rozloze i jak sie urodzi bedzie spala w psim poslaniu. za zabawe moimi narzadami! -
Karola co to za babka z Krakowa??? Ja jestem z okolic
Lozeczko mam juz rozlozone i materac tez. Wietrza sie bo walily taka nowoscia
Pranie zaczynam od pon.
Fipsik zajefajnie ze sie odezwalas!!! Uhh ta cora twoja daje ci w dupecharakterna jak mamusia
super ze humor cie nie opuszcza
Betinka wypas fota haha
Ja na dzien dzisiejszy mam z T ustalone ze zostaje w domu z dzieckiemnie wracam do pracy
nie bede plakac z tego powodu. Mozliwe ze za jakis czas otworze jakas dzialalnosc i tym sie bede zajmowac ale jeiszcze zobaczymy
Hmm ja mialam na studiach wizaż i stylizacje ale jakos mnie to nie zakreciloale jak ktos lubi to fajne zajecie
Fipsik lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:
Ja na dzien dzisiejszy mam z T ustalone ze zostaje w domu z dzieckiemnie wracam do pracy
nie bede plakac z tego powodu. Mozliwe ze za jakis czas otworze jakas dzialalnosc i tym sie bede zajmowac ale jeiszcze zobaczymy
Kochana, jak ja bym tak chciała! Do czasu wyjścia tej naszej masakrycznej sprawy cały czas była wersja, że nie wracam do pracy, tylko robię stroje do samby, zakładam swoją rewię samby brazylijskiej i uczę tańczyć. A teraz chyba nie mam wyboru, chociaż jedno z nas musi mieć stałe źródło dochodów ;(https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Wiesz,,, u nas wyglada to tak ze jesli chcieli bysmy nianie do malego to cala moja pensja na to by szla. Dac do zlobka to samo albo i drozej...
A moj T powiedzial ze jak mamy sie mijac pracujac na przeciwne zmiany to on pierd** takie zycie bo nie po to rodzine zakladal zeby jej nie widziec.
Rownie dobrze mozna wtedy wracac do Pl i oddac dziecko babciom i tyrac w pracy.
Zobaczymy jak to w praniu wyjdzie...
Poki co ja dostaje macierzynski, ktory odkladamy. Przed tym tez bylismy 1,5 mies oonad bez dochodu z mojej strony i bylo ok.
Wiec mam nadzieje ze damy spokojnie rade.
Jeszcże jak kuoimy ten dom to spadna nam oplatybetinka lubi tę wiadomość