WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wyglądam jak wieprz z tym brzuchem, wielkim tyłkiem, celulitem na udach ;( dziewczyny, taką deprechę złapałam dziś z powodu mojego ciała, że siedzę i ryczę jak głupia. Wiem, że powód żaden i że zrzucę po porodzie, ale dziś nie mogę na siebie patrzeć ;( Chcę być znowu zgrabna i seksowna ze zgrabnymi udami i wyrzeźbionym brzuchem ;(
    Tyle ;(

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    A ja wyglądam jak wieprz z tym brzuchem, wielkim tyłkiem, celulitem na udach ;( dziewczyny, taką deprechę złapałam dziś z powodu mojego ciała, że siedzę i ryczę jak głupia. Wiem, że powód żaden i że zrzucę po porodzie, ale dziś nie mogę na siebie patrzeć ;( Chcę być znowu zgrabna i seksowna ze zgrabnymi udami i wyrzeźbionym brzuchem ;(
    Tyle ;(
    Ja ryczalam w środę jak nie mogłam moich getrow wciągnąć powyzej kolan.
    jestem zalamana ale jak juz wspominalysmy pomozemy sobie w byciu pieknymi na nowo :)

h84fkrhm4lz65cww.png
  • Patu Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nasze forum jest straszne... i co ja teraz robie? pierogi :D farsz juz mam, teraz ciasto i lepie :D

w4sqskjoaxouo4v6.png
    km5szbmh19kb0szw.png
    tb73e6ydp1wtlvbc.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stardust ale Ty jestes super laska z brzusiem a juz niedlugo bedziesz wygladac jak przed ciaza ! Nosek do gory :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 19:07

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewuszki:) my dzis zlozylismy lozeczko i komode, ciuszki juz na swoim miejscu, torba na najwazniejsza wyprawe w zyciu spakowana :) co chwilke zerkam do pokoju na lozeczko, jeszcze puste jest tylko materac jeszcze w foli ale i tak cudnie wyglada. Boje sie jak cholera ale doczekac sie nie moge!!!!!

betinka, ofcooo, Io, verynice, nenka lubią tę wiadomość

• betinka Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi, ale masz figure boska, nie zalamuj mnie! Ja jak patrze na ta parowkowata siebie, opuchnieta jak baleron, z wielkim celulitem i jeszcze tymi rozstepami na tylku to mam rzyga. Kiedys moj tylek byl moja chluba, a teraz sie mezowi wstydze go pokazac,zeby czar nie prysl :(

Co do biszkoptu, to tez mam przepis - jest superszybki, puszysty i sie nie zdarzylo,zeby nie wyszedl. Moze ktos bedzie chcial tez wyprobowac :) Uwaga:
    -4 jajka
    -pol szklanki maki pszennej
    -pol szklanki maki ziemniaczanej
    -lyzeczka proszku do pieczenia
    -3/4 szklanki cukru
    -2 lyzki zimnej wody
    Ubijam na sztywno bialka (mikserem normalnie), miksuje dalej dodajac cukier. Jak znow aie ubija na sztywno - dodaje zoltka, a na koniec make, proszek i wode. 45 min w 180 st.

A na obiad zrobilam pizze i sos pomidorowy z pomidorow z ogrodka tesciow - orgazmiczny!

Zrobilam deal roku pieluchowy dzisiaj! Chcielismy mala paczke Pampers kupic, patrze - promocja z 18 na 16zl, 27sztuk. Wzielismy je, potem patrze na paragon, a tu cena... 9,99zl!!!

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po wieczornym obchodzie melduje ze na drugim ktg wyszly silne skurcze jak na.porod.. nogi sa coraz wieksze cisnienie sie utrzymuje podwyzszone mimo zwiekszonej dawki lekow a lekarze postanowili wstrzymac skurcze i dostaje zastrzyki rozkurczeniowe :)

I ogolnie straszny upal znowu i coraz bardziej marzy mi sie wyjazd nad morze ;)

• betinka Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina wrote:
    Po wieczornym obchodzie melduje ze na drugim ktg wyszly silne skurcze jak na.porod.. nogi sa coraz wieksze cisnienie sie utrzymuje podwyzszone mimo zwiekszonej dawki lekow a lekarze postanowili wstrzymac skurcze i dostaje zastrzyki rozkurczeniowe :)

I ogolnie straszny upal znowu i coraz bardziej marzy mi sie wyjazd nad morze ;)
    Maaaaatko, bidulko, ale oni Cie katuja!!! Jestes bardzo dzielna, ze w tym wszystkim optymizm zachowujesz! Krzys bedzie Cie na rekach musial nosic za te przygody! :)

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • Io Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina - No a mówili czy to zatrucie ciążowe? W ogóle cokolwiek Ci mówili?
    No i jeszcze powiedz czy te skurcze bardzo bolały.

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Io ja ze skurczow do tej pory sie zwijam na lozku.. nic nie mowia czy to zatrucie czy nie tylko tyle ze zwiekszaja mi dawki lekow i kaza pic wiecej.. ale jak pic wiecej jak ja dzisiaj juz 4 butelki wody wypilam zaczynam kolejna a w lazience doslownie co 5-10minut jestem :/

• Diabla85 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj jestem tak ospała, że już dwie drzemki dzisiaj miałam. Budzę się i nie wierzę w to co widzę jak mój syn się ułożył, aż męża zawołałam.
    916db3c875f5024emed.jpg

Mogłam poprosić męża żeby go zmierzył to wiedziałabym jaki jest długi mniej więcej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 19:32

Kaarolina, Io, JagoodkaK, kark, Gosia19, Karolaaa91, ofcooo, Ewi25, BlackLuna, verynice, anulka81, betinka, assantea, Paula55, Beataa25 lubią tę wiadomość

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betinka musze byc w dobrej formie bo po co mam dziecko dodatkowo stresowac :) i takjuz swoje biedak przechodzi

betinka lubi tę wiadomość

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diabla niezle foto!! Extra napatrzec sie nie moge ;)

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola, jesteś bardzo dzielna, trzeba brac z Ciebie przykład a nie ja sue użalam nad moim chlopem.

h84fkrhm4lz65cww.png
  • Io Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Karolcia, Ty i Fipsik to chyba macie największe przeboje w tej ciąży. Oby wszystko jak najszybciej się wyjaśniło i oby Ci pomogli. Zastanawiam się czemu nie pozwolą Ci już urodzić sn, skoro cc robić nie chcą a Krzyś ewidentnie chce wyjść.

Diabla - normalnie musiałam tę fotę mężowi pokazać. Był w szoku, że tak się może zrobić.

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • Diabla85 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Karola pełen szacun dla Ciebie! Tak sobie myślę, że ja to bym chyba nie miała tyle siły co Ty.
    Jutro przyjeżdżają do nas teściowie i teściowa zostanie na parę dni,bo obiecała że nam pomoże gruntownie posprzątać przed porodem (umyć okna przede wszystkim i takie tam). Oczywiście mój mąż jak usłyszał, że jego mamusia przyjedzie to stwierdził, że on nie będzie dzisiaj sprzątał bo mama posprząta. Całe życie wszystko za nich (mąż ma 2 braci)robiła, chodziła i zbierała ich rzeczy i sprzątała po nich i normalnie aż mi wstyd że będzie musiała ogarniać rzeczy, które mąż może sam ogarnąć! Ja nie sprzątam bo mam zakaz od lekarza, a poza tym taka wypompowana jestem dzisiaj że nie mam siły. I normalnie mi wstyd! A poza tym to nie wiem jak przeżyję z teściową te kilka dni :/

A mój Franek to niezły jest, co? Nawet nie muszę wyobrażać sobie co on tam robi, bo widać jak na dłoni jak pięknie siedzi głową w dół :)

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
  • Io Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diabla85 wrote:
    A mój Franek to niezły jest, co? Nawet nie muszę wyobrażać sobie co on tam robi, bo widać jak na dłoni jak pięknie siedzi głową w dół :)

Joge ćwiczy :P

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • Diabla85 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak jesteście zainteresowane to od 18.08 w Lidlu będą ciuszki niemowlęce. Dresy, body, skarpetki itd. Ja poluję na dres, mam nadzieję że uda mi się kupić :)

JagoodkaK, Io, verynice, betinka lubią tę wiadomość

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
  • Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diabla masakra! Fajnie, że udało Wam się to uchwycić :-)

Ja wstawiłam ciuszki małego do prania i czekam :-)

Zamówiłam też mega zestaw sterylizator, podgrzewacz, termookpakowania, butelki, smoczki itd wszystko w jednym. Mam nadzieje, że nie przepłaciłam ale nie chce mi się szukać osobno każdej rzeczy i jeszcze płacić u każdego za wysyłkę.

Doradzcie coś odnośnie tego aspiratora do noska, kurde nie wiem jaki kupić i jakoś nie wyobrażam sobie ciągnięcia przez rurkę przeze mnie , wiem, że nie dochodza do mnie żadne glutki ale jakoś nie umiem sobie tego wyobrazic ;-/ wszystkie takie kupiłyscie czy może jeszcze inne polecacie?

atdci09kamv7205a.png
  • ofcooo Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diabla85 wrote:
    Jak jesteście zainteresowane to od 18.08 w Lidlu będą ciuszki niemowlęce. Dresy, body, skarpetki itd. Ja poluję na dres, mam nadzieję że uda mi się kupić :)
    a na stronie nie ma jeszcze oferty. może zle patrzę, ale najpóźniej jest oferta od 14 sierpnia

zem3h371xcq8c2sz.png
    qdkkwn15frnb311v.png
‹‹ 1468 1469 1470 1471 1472 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ