Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wyglądam jak wieprz z tym brzuchem, wielkim tyłkiem, celulitem na udach ;( dziewczyny, taką deprechę złapałam dziś z powodu mojego ciała, że siedzę i ryczę jak głupia. Wiem, że powód żaden i że zrzucę po porodzie, ale dziś nie mogę na siebie patrzeć ;( Chcę być znowu zgrabna i seksowna ze zgrabnymi udami i wyrzeźbionym brzuchem ;(
    Tyle ;(

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    A ja wyglądam jak wieprz z tym brzuchem, wielkim tyłkiem, celulitem na udach ;( dziewczyny, taką deprechę złapałam dziś z powodu mojego ciała, że siedzę i ryczę jak głupia. Wiem, że powód żaden i że zrzucę po porodzie, ale dziś nie mogę na siebie patrzeć ;( Chcę być znowu zgrabna i seksowna ze zgrabnymi udami i wyrzeźbionym brzuchem ;(
    Tyle ;(
    Ja ryczalam w środę jak nie mogłam moich getrow wciągnąć powyzej kolan.
    jestem zalamana ale jak juz wspominalysmy pomozemy sobie w byciu pieknymi na nowo :)

h84fkrhm4lz65cww.png
  • Patu Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nasze forum jest straszne... i co ja teraz robie? pierogi :D farsz juz mam, teraz ciasto i lepie :D

w4sqskjoaxouo4v6.png
    km5szbmh19kb0szw.png
    tb73e6ydp1wtlvbc.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stardust ale Ty jestes super laska z brzusiem a juz niedlugo bedziesz wygladac jak przed ciaza ! Nosek do gory :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 19:07

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewuszki:) my dzis zlozylismy lozeczko i komode, ciuszki juz na swoim miejscu, torba na najwazniejsza wyprawe w zyciu spakowana :) co chwilke zerkam do pokoju na lozeczko, jeszcze puste jest tylko materac jeszcze w foli ale i tak cudnie wyglada. Boje sie jak cholera ale doczekac sie nie moge!!!!!

betinka, ofcooo, Io, verynice, nenka lubią tę wiadomość

• betinka Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi, ale masz figure boska, nie zalamuj mnie! Ja jak patrze na ta parowkowata siebie, opuchnieta jak baleron, z wielkim celulitem i jeszcze tymi rozstepami na tylku to mam rzyga. Kiedys moj tylek byl moja chluba, a teraz sie mezowi wstydze go pokazac,zeby czar nie prysl :(

Co do biszkoptu, to tez mam przepis - jest superszybki, puszysty i sie nie zdarzylo,zeby nie wyszedl. Moze ktos bedzie chcial tez wyprobowac :) Uwaga:
    -4 jajka
    -pol szklanki maki pszennej
    -pol szklanki maki ziemniaczanej
    -lyzeczka proszku do pieczenia
    -3/4 szklanki cukru
    -2 lyzki zimnej wody
    Ubijam na sztywno bialka (mikserem normalnie), miksuje dalej dodajac cukier. Jak znow aie ubija na sztywno - dodaje zoltka, a na koniec make, proszek i wode. 45 min w 180 st.

A na obiad zrobilam pizze i sos pomidorowy z pomidorow z ogrodka tesciow - orgazmiczny!

Zrobilam deal roku pieluchowy dzisiaj! Chcielismy mala paczke Pampers kupic, patrze - promocja z 18 na 16zl, 27sztuk. Wzielismy je, potem patrze na paragon, a tu cena... 9,99zl!!!

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po wieczornym obchodzie melduje ze na drugim ktg wyszly silne skurcze jak na.porod.. nogi sa coraz wieksze cisnienie sie utrzymuje podwyzszone mimo zwiekszonej dawki lekow a lekarze postanowili wstrzymac skurcze i dostaje zastrzyki rozkurczeniowe :)

I ogolnie straszny upal znowu i coraz bardziej marzy mi sie wyjazd nad morze ;)

• betinka Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina wrote:
    Po wieczornym obchodzie melduje ze na drugim ktg wyszly silne skurcze jak na.porod.. nogi sa coraz wieksze cisnienie sie utrzymuje podwyzszone mimo zwiekszonej dawki lekow a lekarze postanowili wstrzymac skurcze i dostaje zastrzyki rozkurczeniowe :)

I ogolnie straszny upal znowu i coraz bardziej marzy mi sie wyjazd nad morze ;)
    Maaaaatko, bidulko, ale oni Cie katuja!!! Jestes bardzo dzielna, ze w tym wszystkim optymizm zachowujesz! Krzys bedzie Cie na rekach musial nosic za te przygody! :)

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • Io Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina - No a mówili czy to zatrucie ciążowe? W ogóle cokolwiek Ci mówili?
    No i jeszcze powiedz czy te skurcze bardzo bolały.

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Io ja ze skurczow do tej pory sie zwijam na lozku.. nic nie mowia czy to zatrucie czy nie tylko tyle ze zwiekszaja mi dawki lekow i kaza pic wiecej.. ale jak pic wiecej jak ja dzisiaj juz 4 butelki wody wypilam zaczynam kolejna a w lazience doslownie co 5-10minut jestem :/

• Diabla85 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj jestem tak ospała, że już dwie drzemki dzisiaj miałam. Budzę się i nie wierzę w to co widzę jak mój syn się ułożył, aż męża zawołałam.
    916db3c875f5024emed.jpg

Mogłam poprosić męża żeby go zmierzył to wiedziałabym jaki jest długi mniej więcej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 19:32

Kaarolina, Io, JagoodkaK, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Karolaaa91, ofcooo, Ewi25, BlackLuna, verynice, anulka81, betinka, assantea, Paula55, Beataa25 lubią tę wiadomość

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betinka musze byc w dobrej formie bo po co mam dziecko dodatkowo stresowac :) i takjuz swoje biedak przechodzi

betinka lubi tę wiadomość

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diabla niezle foto!! Extra napatrzec sie nie moge ;)

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola, jesteś bardzo dzielna, trzeba brac z Ciebie przykład a nie ja sue użalam nad moim chlopem.

h84fkrhm4lz65cww.png
  • Io Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Karolcia, Ty i Fipsik to chyba macie największe przeboje w tej ciąży. Oby wszystko jak najszybciej się wyjaśniło i oby Ci pomogli. Zastanawiam się czemu nie pozwolą Ci już urodzić sn, skoro cc robić nie chcą a Krzyś ewidentnie chce wyjść.

Diabla - normalnie musiałam tę fotę mężowi pokazać. Był w szoku, że tak się może zrobić.

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • Diabla85 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Karola pełen szacun dla Ciebie! Tak sobie myślę, że ja to bym chyba nie miała tyle siły co Ty.
    Jutro przyjeżdżają do nas teściowie i teściowa zostanie na parę dni,bo obiecała że nam pomoże gruntownie posprzątać przed porodem (umyć okna przede wszystkim i takie tam). Oczywiście mój mąż jak usłyszał, że jego mamusia przyjedzie to stwierdził, że on nie będzie dzisiaj sprzątał bo mama posprząta. Całe życie wszystko za nich (mąż ma 2 braci)robiła, chodziła i zbierała ich rzeczy i sprzątała po nich i normalnie aż mi wstyd że będzie musiała ogarniać rzeczy, które mąż może sam ogarnąć! Ja nie sprzątam bo mam zakaz od lekarza, a poza tym taka wypompowana jestem dzisiaj że nie mam siły. I normalnie mi wstyd! A poza tym to nie wiem jak przeżyję z teściową te kilka dni :/

A mój Franek to niezły jest, co? Nawet nie muszę wyobrażać sobie co on tam robi, bo widać jak na dłoni jak pięknie siedzi głową w dół :)

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
  • Io Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diabla85 wrote:
    A mój Franek to niezły jest, co? Nawet nie muszę wyobrażać sobie co on tam robi, bo widać jak na dłoni jak pięknie siedzi głową w dół :)

Joge ćwiczy :P

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • Diabla85 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak jesteście zainteresowane to od 18.08 w Lidlu będą ciuszki niemowlęce. Dresy, body, skarpetki itd. Ja poluję na dres, mam nadzieję że uda mi się kupić :)

JagoodkaK, Io, verynice, betinka lubią tę wiadomość

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
  • Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diabla masakra! Fajnie, że udało Wam się to uchwycić :-)

Ja wstawiłam ciuszki małego do prania i czekam :-)

Zamówiłam też mega zestaw sterylizator, podgrzewacz, termookpakowania, butelki, smoczki itd wszystko w jednym. Mam nadzieje, że nie przepłaciłam ale nie chce mi się szukać osobno każdej rzeczy i jeszcze płacić u każdego za wysyłkę.

Doradzcie coś odnośnie tego aspiratora do noska, kurde nie wiem jaki kupić i jakoś nie wyobrażam sobie ciągnięcia przez rurkę przeze mnie , wiem, że nie dochodza do mnie żadne glutki ale jakoś nie umiem sobie tego wyobrazic ;-/ wszystkie takie kupiłyscie czy może jeszcze inne polecacie?

atdci09kamv7205a.png
  • ofcooo Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diabla85 wrote:
    Jak jesteście zainteresowane to od 18.08 w Lidlu będą ciuszki niemowlęce. Dresy, body, skarpetki itd. Ja poluję na dres, mam nadzieję że uda mi się kupić :)
    a na stronie nie ma jeszcze oferty. może zle patrzę, ale najpóźniej jest oferta od 14 sierpnia

zem3h371xcq8c2sz.png
    qdkkwn15frnb311v.png
‹‹ 1468 1469 1470 1471 1472 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ