WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Diabla85 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ofcooo wrote:
    a na stronie nie ma jeszcze oferty. może zle patrzę, ale najpóźniej jest oferta od 14 sierpnia

Nie ma jeszcze. Ja byłam dzisiaj w Lidlu i mam gazetkę, może jutro lub w poniedziałek wstawią na stronę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 20:10

ofcooo lubi tę wiadomość

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
  • ofcooo Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaaa91 wrote:
    [...]Doradzcie coś odnośnie tego aspiratora do noska, kurde nie wiem jaki kupić i jakoś nie wyobrażam sobie ciągnięcia przez rurkę przeze mnie , wiem, że nie dochodza do mnie żadne glutki ale jakoś nie umiem sobie tego wyobrazic ;-/ wszystkie takie kupiłyscie czy może jeszcze inne polecacie?
    ja mam coś takiego:
    www.katarek.pl

edit: już wypróbowałam na sobie - rewelacja! :)) nie wciąga oczu do oczodołów ;P, jest delikatny a wyciąga skutecznie katar :)
    akurat w komplecie są dwie końcówki więc jedna zaanektowałam dla siebie ;) a druga dla maluszka. ale i tak bardzo dobrze sie ją myje wiec nie ma problemu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 20:13

zem3h371xcq8c2sz.png
    qdkkwn15frnb311v.png
  • martusia86 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina trzymam kciuki żeby było dobrze

stardust87 lubi tę wiadomość

relgh3715xtq0i4d.png
  • Ewi25 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diabla85 wrote:
    A ja dzisiaj jestem tak ospała, że już dwie drzemki dzisiaj miałam. Budzę się i nie wierzę w to co widzę jak mój syn się ułożył, aż męża zawołałam.
    916db3c875f5024emed.jpg

Mogłam poprosić męża żeby go zmierzył to wiedziałabym jaki jest długi mniej więcej :)

jejciu ale się wypiał :) mały akrobata :D

qb3c82c3gptozz8t.png
  • Ewi25 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    A ja wyglądam jak wieprz z tym brzuchem, wielkim tyłkiem, celulitem na udach ;( dziewczyny, taką deprechę złapałam dziś z powodu mojego ciała, że siedzę i ryczę jak głupia. Wiem, że powód żaden i że zrzucę po porodzie, ale dziś nie mogę na siebie patrzeć ;( Chcę być znowu zgrabna i seksowna ze zgrabnymi udami i wyrzeźbionym brzuchem ;(
    Tyle ;(

uszy i cycki do góry, ja też mam mega cellulit, chyba do kostek mi się już zrobił... jakieś krostki chyba potówki na tyłku mi powyskakiwały :/ i ja nawet przed ciążą miałam oponkę na brzuchu..

qb3c82c3gptozz8t.png
  • Ewi25 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro znów szalony dzień bo jedziemy do teściów 150 km na festyn :) mam nadZIeje że usiedzę w aucie tyle czasu i w takim gorącu.

qb3c82c3gptozz8t.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi bawcie sie dobrze ;)

Ewi25 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • verynice Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia pochwal się kacikiem dla dzidzi :):):)

Diabla, jestem w szoku!! Też męża zawolalam i pokazałam mu fotkę :) w szoku byl hihi ja też jestem w szoku :)

A dziś mam zły dzień :( jest mi juz ciężko, gorąco, duszno :( brak sił, najchętniej bym przeleżała cały dzień w domu jak ryba wyrzucona na brzeg bo kurde tak ciężko mi się oddycha :(

Aaaaa i wiecie co? Na allegro taki najprostszy i najpopularniejszy komplet szlafrok+koszula kosztuje ok 40zl a dziś u mnie na rynku ten sam komplet od tego samego producenta kosztował 85zl!!! Niezla przebitka :-/

JagoodkaK lubi tę wiadomość

dqprpx9ikjqhrova.png
  • anulka81 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diabla super zdjęcie ;-) mój mały tez się wypina i brzuch śmiesznie wygląda, ale u Ciebie to rewelacyjnie widać bo chuda jesteś ;-) a u mnie tylko górki i doliny :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 20:46

https://www.maluchy.pl/li-69207.png
  • Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj odebraliśmy wykładzine i w tygodniu mąż ma ją położyć i poprzywiercać dziurki na obrazki i bede mogła was zaspamować ;-) az bedziecie miały dość ;-P

betinka, JagoodkaK lubią tę wiadomość

atdci09kamv7205a.png
  • betinka Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diabla, ALAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Az nie moge uwierzyc, ze to prawdziwe zdjecie! Wyglada, jakby wlasnie robil pozycje psa z jogi :):)

Ewi, dasz rade spokojnie!!! Ja dalam rade nad morze z Wawy i tydzien temu tez 200 km prawie, a jestem sloniem, wiec Ty z palcem w... nosie na ten przyklad dasz :)

A Karolcia to chyba nie moze sn przez to cisnienie?

Ewi25 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betinka no wlasnie tu w tym szpitalu nie widza problemu zeby rodzic sn przy nadcisnieniu ;) lezy ze mna dziewczyna w 40 tygodniu z nadcIsnieniem i czekaja na rozwarcie u Niej i skurcze mimo ze ma wpisane zalecenie na cc...takie.cuda tu sie dzieja :)

• Io Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak ja pytałam gin o to czy nadciśnienie jest wskazaniem do cc to mi powiedziała, że samo nadciśnienie nie. Ogólnie to kręcka można dostać z tymi lekarzami. Jedni mówią, że jak coś to rodzić, inni że w żadnym wypadku i trzeba powstrzymywać poród. No i teraz bądź tu mądra kobieto. Jak mnie gin badała to kazała mi prosto do szpitala jechać, żeby mi kroplówki podłączali, a dwa dni później mówią mi, że już mi leków nie dają i jak urodze to tragedii nie będzie. A z drugiej strony każą luteinę brać.

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strach się bać co w tym szpitalu jeszcze może się dziać.

h84fkrhm4lz65cww.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Io wrote:
    A jak ja pytałam gin o to czy nadciśnienie jest wskazaniem do cc to mi powiedziała, że samo nadciśnienie nie. Ogólnie to kręcka można dostać z tymi lekarzami. Jedni mówią, że jak coś to rodzić, inni że w żadnym wypadku i trzeba powstrzymywać poród. No i teraz bądź tu mądra kobieto. Jak mnie gin badała to kazała mi prosto do szpitala jechać, żeby mi kroplówki podłączali, a dwa dni później mówią mi, że już mi leków nie dają i jak urodze to tragedii nie będzie. A z drugiej strony każą luteinę brać.
    Ale ta dziewczyna ma jeszcze jakas tam wade wzroku i ogolnie ma wskazania do cc ale maja to gdzies tutaj ;)

• Io Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To niezły ten szpital. Może nie mogą nic zrobić bez ordynator? :P
    Współczuję, że musisz tam leżeć. Coś czuję, że Ty jeszcze w dwupaku wyjdziesz.

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Io juz postanowione ze jak.do.czwartku mnie tu beda trzymac a wtedy wybija mi 36tydzien to moj gin przeniesie mnie do tego drugiego szpitala i tam sie Nami zajma :) no chyba ze bedzie niespodzianka i ordynator wypisze mnie w poniedzialek do domu :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 23:00

• Io Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Komedia z tym, że dla czystej formalności musisz odczekać te kilka dni.

A ja już sama nie wiem co ze sobą robić. Mam takie bóle brzucha, że zaraz zwariuję. Niby znowu te żołądkowe ale boli jak cholera aż się zwijam. Do tego przeszywające bóle w dole pleców i brzucha. No i znowu biegam do kibelka co chwilę. Jak mówiłam o tym w szpitalu to nic na to nie powiedzieli. Nospy kazali nie brać i nic nie mówili, że w razie czego mam do szpitala jechać. Skąd mam teraz wiedzieć czy mi się rozwarcie robi, czy to przepowiadające czy tylko zatrucie? Jak nie przejdzie do poniedziałku to dzwonię do gin. Ostatnio mnie opierdzieliła, że nie dzwoniłam.

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Io wrote:
    Komedia z tym, że dla czystej formalności musisz odczekać te kilka dni.

A ja już sama nie wiem co ze sobą robić. Mam takie bóle brzucha, że zaraz zwariuję. Niby znowu te żołądkowe ale boli jak cholera aż się zwijam. Do tego przeszywające bóle w dole pleców i brzucha. No i znowu biegam do kibelka co chwilę. Jak mówiłam o tym w szpitalu to nic na to nie powiedzieli. Nospy kazali nie brać i nic nie mówili, że w razie czego mam do szpitala jechać. Skąd mam teraz wiedzieć czy mi się rozwarcie robi, czy to przepowiadające czy tylko zatrucie? Jak nie przejdzie do poniedziałku to dzwonię do gin. Ostatnio mnie opierdzieliła, że nie dzwoniłam.

kurde ja mam bole brzucha i skurcze w pochwie i mam brac 3 nospy i 6 magnezow. Kurde to lekarz to inna opinia.zwariowac mozna!!Ale co masz biegunke ze biegasz do kibelka??ja mam od wczoraj nie wiem dlaczego bo zoladek mnie nie boli.

• betinka Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Io, dzwon dzwon, bo jeszcze porod przegapisz :D Albo pojdziesz na kibelek i nie bedziesz mogla wstac, bo cos Cie bedzie ciagnac w dol, jak w ciazy z zaskoczenia ;)

Karolcia, wiesz co, jak tak piszesz, co oni w tym szpitalu wyprawiaja, to coraz wyrazniej mi sie kresli obraz tego, dlaczego tak robia. Mialas wyniki bez badan (oszczednosci), wypisali Cie mimo ze nie bylo w porzadku (oszczednosci), nie robia cc kobiecie ze wskazaniem (oszczednosci, cc jest drogie), z Toba ryzykuja, bo... oszczednosci! Ordynator odpowiada przed dyrektorem, wiec... sterroryzowala wszystkich tak, zeby miec kazdy koszt pod kontrola. Innego pomyslu nie mam na ta rzeznie :/

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
‹‹ 1469 1470 1471 1472 1473 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ