Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo, z racji tego ze wielki dzien juz coraz blizej znalazlam fajny artykul, na pewno sie przyda:-)
http://www.siostraania.pl/artykul/formalnosci-po-porodzie
Milej niedzieli brzuchatki:-)ofcooo, betinka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry. Zapowiada się upalny dzień, u nas podobno ma być 32 stopnie :-o
Co do skurczy, to u mnie wyglądało to tak ze bolał mnie brzuch jak na kupkę aż się skręcalak z bólu ale nie miałam biegunki, wogole nie myślałam że to skurcze dopiero jak gadałam z siostra i jej opowiadałam co mi się dzieje to ona mi powiedziała ze to są porodowe i jej poród rozkrecal się za każdym razem właśnie takimi bólami. A jak zadzwoniłam do gina i mu odpowiedziałam co się dzieje toteż powiedział ze to porodowe no i kazał brać ta nospę. Dziwne to wszystko, każda z Nas jakoś inaczej czuje skurcze. Ale jeszcze trochę i będziemy się martwiły innymi "kupkami"
Miłego dnia wam życzę oby chlodniejszego niż u mnie
Karolina trzymaj się dzielnie, współczuję takiego szpitala i niekompetentnych lekarzy.
magdzia26 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69207.png -
Hej mamuśki
ja jak zwykle ostatnio nocka w kratkę, na siku wstaje chyba co godzina z zegarkiem w reku a dzisiaj dodatkowo aż wstyd się przyznać ale przez wszechobecne jak czytam u wszystkich skurcze (u mnie wyjątku nie ma) nie do końca zdążyłam do kibelka
ech tak czytam was i naprawdę współczuje wam tych ekscesów ciążowych, szpitali i całej niepewności jaka co niektóre dopada choć to ostatnie spowodowane przez szalejące już na maxa hormony co jest jak najbardziej normalne tez miałam takie obawy przed pierwszym porodem, ale z momentem kiedy dostałam córcie na ręce wszystko sie rozwiało jak dymek a pozostało uczucie nie do opisania plus duma i wręcz ogromne zdziwienie ze to ze mnie wyskoczyła tak doskonała mała istotka
karolcia, brak mi słów naprawdę..tego jak tam do ciebie podchodzą nawet nie da się skomentować w jakiś kulturalny sposób..możemy jedynie wspierać cie dobrym słowem i mocno trzymać za Was kciuki..ja również życzę żeby ten czas do czwartku jak najszybciej minął i trafisz w odpowiedzialne i pewne ręce kompetentnych lekarzy.
w moim szpitalu miałam nie lepsze ekscesy i horror przy pierwszym porodzie dlatego teraz choćbym miała w aucie urodzić mnie tam siłą nie zaciągną..
Diabla, fotka normalnie boskamoja mała tez się wygina ale twój bąbel przebił ja na głowę super pamiątka dla was
-
Dzien doberek.
Chyba mi pozazdroscilyscie bezproblemowej ciazy
Jenyyy co mnie ta nera wczeraj bolalamoj chcial jechac na emergency ale sie nie zgodzilam bo on byl po alkoholu (wypil z kolegom flaszeczke)... Pomeczylam sie troche, powiercilam w lozku i spalam w kratke bo jak nerka przeszla to mnie tak plecy na dole bolaly...
ja tak nie chce.
Karolus biedactwo ty kochane, ty to masz dopiero droge krzyzowa z tymi szoitalami
Lo ty wcale nie lepiej ale trzymajcie sie babki!!!
U nas dzis pogoda masakra. Leje i zimnica 14 stplakac sie chce.
Pocieszam sie tylko tym ze jutro wizyta i moze cos sie dowiem.
Na wszelki wypadek wypytalam wczoraj kolezanke o wszystko bo ona miala cesarke w naszym szpitalu 4 mies temu.
Choc wolala bym jej uniknac...
-
Dzień dobry
Ja obudziłam się cała mokra taki miałam sen erotyczny aż mojego M zerwałam ze snu po nocce i już mu nie popuściłam
Wczoraj siedzę sobie z koleżanka a ona do mnie masz cała bluzkę mokra taki wyciek z cyca że szok
Karola jesteś wielka że tak to wszystko znosisz
Diabla wow zdjęcie kozak
Nie wiem co jeszcze
Wszystkim bezbolesnego dnia życzymy -
nick nieaktualnyZ listy obecnych ciężarówek:perełeczka wrote:08.08.2014 o godz 13.32 w 34 tyg. Z waga 1600kg na świat przyszedl nasz maly wielki cud Franciszek Marek moje.największe szczęście
aleksa.wawa, ofcooo, zoi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIo wrote:To termin 2 dni po mnie a waży troche wiecej niz połowę tego co mój. Mnie na USG mówili teraz, że nowu termin to 3.09 ale nie wiem czy to ma jakieś znaczenie.
Io lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny:-) A pereleczka się udzielala, bo ja jak zawsze nie kojarzę.....W kazdym bądź razie gratuluje serdecznie i mam nadzieję, że z tym maluszkiem wszystko dobrze.juz są kwietniowki na forum:-) pamiętam jak ostatnio się dziwilam, że styczniowki są.https://www.maluchy.pl/li-69041.png
-
O jaaa, a napisala czemu juz urodzila? I czemu maly taki maly? Ja mam termin na 15 wrzesnia a juz 2 tyg temu Filip wazyl ponad 2 kg. Jakas hipotrofia czy cos?
-
Patrzyłam i Perełeczka chyba ze dwa razy coś tu napisała, także normalne, że jej nie kojarzymy.
Kark - ja się tak właśnie nad tym zastanawaim bo skoro Kuba waży teraz 3 kg to jeśli donoszę do terminu (jeszcze 5 tyg) to będzie olbrzymi! A co do tej wagi na USG to u nas w szpitalu raczej zaniżają wiec tym bardziej się bojęJak byłam teraz to dziewczyna urodziła syna 4100 a tego samego dnia USG pokazało 3500. Mój chyba będzie w takim razie 5 kg ważył
-
Uch, w koncu udalo mi sie zasnac kolo 8 i odpadlam do teraz...
Paula, dobrze, ze juz lepiej. Nera potrafi bolec hardkorowo!
A maly wrzesniaczek rzeczywiscie malutenki kurczeOn w 34 tyg 1600, a moj pulpet w 32 tyg 2,5 kg juz, wiec Franus okruszek o_O Oby w malym ciele zdrowy duch
Jejku, jak ten czas leci - mam wrazenie, ze.dopiero co urodzil sie moj chrzesniak i siadal mi o 4 rano na glowie z pilotem w malutkiej raczce, a dzisiaj bede jadla jego tort urodzinowy po raz 7 juz! Niech nasz bobaski tak szybko nie rosna!Paula55 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png