Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi sie dzisiaj śniło ze urodziłam dziecko długie ale ważyło tylko 1700 samego porodu nie pamietam bo był taki mały ze nawet nie czułam
a wszystko przez moje wczorajsze wieczorne czytanie o porodach:-)
Ja pierwsza partie ciuszków mam wyprasowana, zaraz wieszam kolejna, nie ma tego dużo ale myśle ze na poczatek wystarczy -
Wróciliśmy w dwupaku ;P
12km ślimaczym tempem, wszyscy zrobili całą trasę a my dopiero 2 punkty, więc wróciliśmy do bazyPogoda nie sprzyjała
Gdyby było chłodniej pewnie dalibyśmy radę zrobić całość.
We wtorek wizyta - jeśli szyjka się nie skróciła i nie rozwarła bardziej przez maratony, to chyba przenoszę..dba, akuszerka89, Io, aleksa.wawa, Paula55, Migotka22, ofcooo, Tysia87, Majeczka2014, anulka81, nenka, stardust87, Patu, Gosia19, betinka, Karolaaa91, Ewi25 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 08:34
dba, Io, Paula55, aleksa.wawa, Migotka22, Diabla85, Majeczka2014, Kaarolina, anulka81, nenka, stardust87, le'nutka, verynice, Gosia19, karolcia:)))), madiiiii, betinka, Karolaaa91, Nelus, EmiBam, Ewi25 lubią tę wiadomość
-
Fipsik ledwo co widać, że jesteś w ciąży
Akuszerka pięknie, kolorowo u Ciebie
Synek u mamy, pies też oddany pod opiekę, mąż spakowany. Jeszcze kilka godzin i będę sama jak paluchwtedy sobie kołyskę ubiorę, posprzątam, polenię się
ogólnie będę miała na wszystko czas i będę mogła bez wyrzutów sumienia całe dnie leżeć
Wkurza mnie rodzina i otoczeniekomentują wyjazd męża, jak sobie poradzę i jak to on może mnie teraz samą zostawić. Normalnie mam ochotę wszystkich pozabijać
jakoś tymi komentarzami do garnka jedzenia nie włożą, ani nie opłacą nam rachunków
ja się tym w ogóle nie przejmuję, wiem, że sobie poradzę no to oczywiście inni mają więcej w tej kwestii do powiedzenia
nawet nie dzwonię do szwagierki, bo nie mam ochoty kolejnej osoby wysłuchiwać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 13:10
Tysia87 lubi tę wiadomość
-
Napisalam wiadomosc do pereleczki, mialam ja w przyjaciolkach jeszcze z czasow OvF, jak odpisze to dam Wam znac czemu juz urodzila.
Fipsik, stanowczo rzadamy fotki brzucha w pelnej krasie, a stojaco, wypiety! Takie oszkanstwa sa nie do przyjecia:-) -
nick nieaktualnyhej dziewczyny!
Ale upalny dziś dzien....
spacer skończył się po 20 minutach..nie dało wytrzymać.. chciałam uwiecznić kilka pamiątkowych zdjęć na fotografii,ale wyszłam na nich jak spocony Prosiak,może jak ochłodzi to zdążymy coś pstryknąć.
Akuszerka, przyjemny kącik!!!
Ja dziś miałam kiepską noc. Nad ranem budziły mnie skurcze(tak mi się wydaje, że to one), koszmarem było zmienienie pozycji na łóżku. Przez sen z zamkniętymi oczami dosłownie jęczałam. Potem udało zasnąć... No i spacery już nie służą..Małą czuję tak nisko, że chodzę ze złączonymi nogami bo to taki dziwny dyskomfort, jakby zaraz miało mi coś wyjść... Czas chyba się oszczędzać i regenerować siły na porodówkę. Oby do 27 września
-
Majeczka20014 dawaj te zdjęcia "spoconego Prosiaka".Na 100% przesadzasz i wyglądasz jak każda mamusia w ciąży,a my uwielbiamy zdjęcia mamusiek
Ja jak chodzę to też zaciskam nogi haha.Chyba się boję,że się posiusiam,sama nie wiem po co:)https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
akuszerka89 wrote:
Fipsik, stanowczo rzadamy fotki brzucha w pelnej krasie, a stojaco, wypiety! Takie oszkanstwa sa nie do przyjecia:-)
Wstrętne tłuste i spuchnięte nogi mam
JagoodkaK, Kaarolina, anulka81, Io, nenka, ofcooo, pralinka, Gosia19, Ewi25 lubią tę wiadomość
-
Akuszerka super kacik
Fipsik gdzie Ty masz ten brzuch ?
A ja dzisiaj dostalam jedna dobra wiadomoscw koncu Tesciowie postanowili dac Nam na wozek i P wieczorem po nie idzie wiec juz zaczynam poszukiwania w necie
JagoodkaK, le'nutka, ofcooo lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Fipsik czy Ty widziałaś kiedyś tłuste nogi?bo chyba nie widziałaś
Ja widzę,że psiaki mają jakieś medale.Mój może dostać za zjedzenie moich okularów i tak teraz do końca ciąży będę ślepa.
JagoodkaK widzisz jak się wziął za robotę.Ja czekam aż Michał wstanie po nocce i też mu coś wymyśle,nie ma lekko;)JagoodkaK lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png