Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie zauwazylam ze tak jak BlackLuna, Verynice i chyba assantea zaczynam dzis 36 tydzien i 9 miesiac. No normalnie szok! Jakby mi ktos na poczatku ciazy powiedzial ze dotrwam do takiego momentu to bym mu chyba nie uwierzyla.
verynice, anulka81, stardust87, justyna14, karolcia:)))), BlackLuna, assantea lubią tę wiadomość
-
I ja się witam po nieprzespanej nocy....myslicie ze to przez pełnię?
U mnie od rana leje wiec pewnie nici z sesji brzuszkowejniech mój maz juz wróci bo smutno bez niego...na szczęście za godzinę zdaje służbę i wracasz
I u mnie jak co pponiedzialek kolejny tydzień na liczniku36!
Karolina daj znać po obchodzieanulka81 lubi tę wiadomość
-
betinka wrote:Dzien doberek, i ja sie przewalam od 6 az w koncu sie poddalam. Rece swedza niemilosiernie
Akuszerka, dzieki za fachowe slowo w tej sprawie
Karolcia, czekam na wiesci po obchodzie!!! Oby decyzja ku lepszemu!
BlackLuna, powodzenia w dzisiejszym maratonie! Trzymam kciukersy, zebys wszedzie zdazyla i nie urodzila po drodze
Kurrrrcze, a my dzisiaj o 18:30 ktg i 19:15 usg. Ciekawe czy paczek 3kg przekroczyl! No i sie dowiemy kiedy dokladnie bedzie z nami nasz pulpecikbetinka lubi tę wiadomość
-
Aaa stardust, ja pytalam o skurcze, bo przy pelni to nigdy nic nie wiadomo:-P
-
akuszerka89 wrote:Aaa stardust, ja pytalam o skurcze, bo przy pelni to nigdy nic nie wiadomo:-P
jakby już wychodził
Myślicie, że jak mnie głównie skurcze męczą w dzień a nie w nocy to jest szansa, że rodzić też będę w dzień a nie w nocy? Bo tak sobie wstałam na siku w nocy dziś i pomyślałam "cholera, nie chciałoby mi się teraz jechać do szpitala"
-
Cześć brzuchatki
i ja się melduję. Wyspana, ale jakoś maluch daje mi tej ciąży pospać. Chociaż dziś miałam masę snów. Śnił mi się min. Szymonek, taki już chodzący
Fajny sen
Tysia ja też się dobrze czuję jakoś nie na 9 miesiącRano jak się obudziłam to w ogóle nie czułam że brzuszek mam, aż sie musiałam złapać i sprawdzić czy tam jest
Co od wagi i wyglądu też już się tym nie przejmuję, to już końcówka, więc już niedługo będzie można zacząć dbać o siebieJestem pewna, że wszystkie szybko wrócimy do formy sprzed ciąży
Karolina, daj znać co zadecydowali po obchodzie, może już dziś będziesz mogła przytulić Krzysia
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty.
Tysia87 lubi tę wiadomość
-
Karolina, taka waga to też nie problem. Moja drobna koleżanka przytyła 23 kg przy wzroście 163. Widziałam ją niedawno 5 miesięcy po porodzie i jest szczuplejsza niż przed ciążą. Żadnych ćwiczeń tylko zdrowe odżywianie i karmienie piersią
Wygląda super!
-
Fipsik wrote:Ja mam ciążę donoszoną 3 września, ale 7 mamy zawody z psami, więc po 8 mogę rodzić. 9 - pełnia.. data idealna ;>
Fipsik lubi tę wiadomość
-
Quatriona wrote:Ja mam donoszona 14.08 i z córką umawiam się na poród 18.08:-)
nie planujmy tak, bo się okaże, że te najbardziej niecierpliwe będą najdłużej czekały