Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejoo.
My za niedlugo lecimy do szpitala. Zobaczymy czy ten moj uparciuch sie poslucham i zlazl lebkiem w dol
Ehh Karola tezwspolczuje bo ewidentnie w kulki sobie leca... A moze oni czekaja na lapowe zeby sie toba zajac.
Z tego co wiem to u mnie w rodzinie i u znajomych daje sie cos lekarzowi bo inaczej jest tak jak z toba. Traktuja cie jak trutnia
Nie wiem jakie mas do tego podejscie ale moze warto meza wyslac dzis na rozmowe z ordynatorka bo jak sie czlowiek sam nie zainteresuje to nikt ci nic nie powie...
-
Kark jakby mogli to by mnie tam zostawili i tez przez tydzien wstrzymywali ale tam wyraznie powiedzkeli ze to nie jest dobre rozwiazanie ani dla mnie ani dla Malego a tutaj jak widac maja inne zdanie..https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Kaarolina wrote:My po obchodzie i jestem zalamana
wielka Pani ordynator dodala mi kolejny lek na nadcisnienie i z usmiechem do mnie ze zmodyfikuja mi leczenie i zobacza co dalej... raczej nici z dobrego humoru
A do gina swojego się dodzwonilas? Najdłużej.musisz wytrzymac jeszcze 3 dni więc dasz radę jesteś silna! Ale współczuję szczerze byłam pewna ze zrobi cesarke -
nick nieaktualnyWitam w ten piękny poranek
Ja tylko się zameldować, nadrobię Was pewnie jutro.
Weekend miałam dosyć aktywny. Najpierw wypoczywałam nad jeziorem, potem grill u znajomych i na koniec wizyta u rodziców. Przywiozłam 5kg śliwek, 5kg jabłek, 3kg ogórków i 10 cukini ... i teraz siedzę i myślę co z tym zrobić hmm, może powidła śliwkowe , mus jabłkowy , szarlotka i placuszki z cukini
Heh, widzę że każdej z nas jest już naprawdę ciężko i chciała by już maleństwo tulić w ramionach
Niestety mi też już brak sił. Zapominam czasami jaki to luksus w ogóle móc wstać, chodzić czy zrobić podstawowe czynności przy sobie.
Kaarolina czekam na wieści po obchodzie -
Paula55 wrote:Hejoo.
My za niedlugo lecimy do szpitala. Zobaczymy czy ten moj uparciuch sie poslucham i zlazl lebkiem w dol
Ehh Karola tezwspolczuje bo ewidentnie w kulki sobie leca... A moze oni czekaja na lapowe zeby sie toba zajac.
Z tego co wiem to u mnie w rodzinie i u znajomych daje sie cos lekarzowi bo inaczej jest tak jak z toba. Traktuja cie jak trutnia
Nie wiem jakie mas do tego podejscie ale moze warto meza wyslac dzis na rozmowe z ordynatorka bo jak sie czlowiek sam nie zainteresuje to nikt ci nic nie powie...
Edit. Tutaj mnie tak traktuja bo nie jestem pacjetka "Ich" lekarzy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 10:00
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
nick nieaktualnyIo wrote:Dziewczynki, ponawiam pytanie o ten śluz bo uciekło w tłumie a to dla mnie dość istotne bo nie wiem czy to głupota czy dzwonić do gin. No chyba, że nikt tak nie miał.
lo, ja tak mam od tygodnia. Nie dość, że zwiększona ilosć śluzu to raz mam jak budyń a raz jak kurze jajko-czyli przezroczysty-ciągnący się. Nawet na papierze toaletowym da się zauważyćnie wiem o czym to dokładnie świadczy. Pewnie na tym etapie to normalne,albo to powoli odchodzący czop?
Io lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Io wrote:Dziewczynki, ponawiam pytanie o ten śluz bo uciekło w tłumie a to dla mnie dość istotne bo nie wiem czy to głupota czy dzwonić do gin. No chyba, że nikt tak nie miał.
Ja mam taki w ilościach hurtowych ale biorę luteine i to chyba ja o to obwiniam.Io lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej:) powiem wam, ze masakra z tym szpitalem karoliny. Ale widocznie jaki ordynator taki i jego oddzial!Ale jak mowi paula wyslalabym meza na rozmowe do niego.
A co do wagi?matko kochana wczoraj bylam u znajimych i weszlam na wage, przerazenie!!!15 kg pzybylam, ale nie czuje sie na az taka wage!startowalam z 65 ale mam wzrostu 175 a teraz waga pokazuje 80 kg!!
Pozwalam sobie czasem na czipsy, pizze buleczki czosnkowe z pieca i taki efekt tego.Chyba musze zrezygnowac z tego typu zarcia calkowicie.
Milego dnia:)** -
nick nieaktualnyverynice wrote:Dziewczyny a powiedzcie mi czy woda z wciśniętym sokiem z cytryny pomoże na zgagę? Bo właśnie wyczytałam taką informację w necie i się zastanawiam...?
możesz spróbowaćja wyczytałam kiedyś, że i na mdłości pomaga woda z cytryną. Tylko, że niestety u mnie nasiliła je..więc wypiłam raz i ostatni!
-
karolcia:)))) wrote:hej:) powiem wam, ze masakra z tym szpitalem karoliny. Ale widocznie jaki ordynator taki i jego oddzial!Ale jak mowi paula wyslalabym meza na rozmowe do niego.
A co do wagi?matko kochana wczoraj bylam u znajimych i weszlam na wage, przerazenie!!!15 kg pzybylam, ale nie czuje sie na az taka wage!startowalam z 65 ale mam wzrostu 175 a teraz waga pokazuje 80 kg!!
Pozwalam sobie czasem na czipsy, pizze buleczki czosnkowe z pieca i taki efekt tego.Chyba musze zrezygnowac z tego typu zarcia calkowicie.
Milego dnia:)**
Kurrrr##$#$# zapomniałam się zważyćA już zżarłam śniadanie... Już 2 tydzień zapominam !
-
Fipsik wrote:Dokładnie, wypisać się i zgłosić się do innego szpitala, skoro leki i tak nie pomagają. Macie dwa szpitale w mieście tak? A gdzieś w odległości nawet 50km nie ma innego? Ja kurcze bym wolała jechać do innego miasta niż się męczyć
Zameldowana jestem w Toruniu, a jak zgłosiłam się do Biziela w Bydgoszczy to nie kazali mi wracać do domu, tylko zapytali czemu taki kawał drogi jechałam
Fipsik lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Ze mnie to sie leje non stop. Dzis jak wstalam bez wkladki rano to po kolanach pocieklo
Karola to ja juz nie wim... Moze faktycznie jak kiedys martusia tu pisala nie ma podstaw i zagrozenia na tyle zeby ciaze rozwiazac i chca przetrzymac jeszcze jakis okres az bedzie bezpiecznie...
Moze to my tak nakrecamy akcje a tak naprawde az takiego zagrozenia nie ma...? Uwazam ze gdyby bylo tak zle to nie sa idiotami i nie ryzykowali by swoich tylkow tylko zrobili cc.
Tym bardzoej jesli tw lekarz powie zeby czekac to tym bardziej...