Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba też jutro pójdę, bo chce wiedzieć ile kluseczek waży i stesknilam się ogólnie za jego widokiem:-)
Ja się czuje jak w 5 tym miesiącu. Wyszorowalam zlewy i krany.W sumie to po co, to nie wiem jak były czyste.Podlogę umylam na kolanach.Kwiatki poprzesadzalam.czub normalnie jakiś jestem.ale naprawde czuję się bardzo dobrze, nawet ból pachwin przeszedł. Zapytam się jutro ginekologa czy to normalne, że dobrze się czuję
A jeden sutek mi śmierdzi mlekiem:-) ten, z którego mi siara nie leci.Pisze śmierdzi, bo ja nie znoszę zapachu i smaku mleka:-) Michał mówi, że jestem jego krówka i wącha mnie:-)https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
nick nieaktualny
-
Pelnia chyba dzisiaj, mi sie zawsze wtedy zbiera na amory, moze ksiezyc tak na nas dziala! Mnie obrzydza w lustrze widok samej siebie, a moj maz, ze jestem taka piekna i sexy. Chyba naprawde jest wyposzczony
Tysia, Ty szalona kobieto!!! Tylko pozazdroscic energiiStworzona do rozrodu!
dba lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybetinka wrote:Pelnia chyba dzisiaj, mi sie zawsze wtedy zbiera na amory, moze ksiezyc tak na nas dziala! Mnie obrzydza w lustrze widok samej siebie, a moj maz, ze jestem taka piekna i sexy. Chyba naprawde jest wyposzczony
Betinka bo jesteś sexywszystkie jesteście
-
Hmm my mozemy niby caly czas a powiem wam ze jest duzo rzadziej niz przed ciaza
Teraz czuje sie taka ograniczona w porownaniu do czasu gdy brzucha ńie bylo.
Moj T tez jest strasznie ostrozny bo po ostatnim mnie te skurcze troche meczyly... Byle do konca i przezyc najgorsze 6 tyg celibatu
-
betinka wrote:Pelnia chyba dzisiaj, mi sie zawsze wtedy zbiera na amory, moze ksiezyc tak na nas dziala! Mnie obrzydza w lustrze widok samej siebie, a moj maz, ze jestem taka piekna i sexy. Chyba naprawde jest wyposzczony
Jutro powiem do gina, że mam problem, bo się podejrzanie ze dobrze czuje i rozpiera mnie energia.To odrazu mnie wyślę do psychiatryka:-)https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Dzisiaj u rodzicow z mama i siostra nam sie na gadke zebralo w lazience, usiadlam na brzegu wanny, a naprzeciwko mialam lustro. Normalnie zaraz wstalam, bo nie moglam zniesc swojego odbicia - ta otluszczona twarz, ramiona, cycki, wielki brzuch i biodra bleeeee. Mialam spodnice dluga, a mama do mnie, ze jak cyganka wygladam. Gwozdz do trumnyhttps://www.maluchy.pl/li-68923.png
-
nick nieaktualnybetinka wrote:Dzisiaj u rodzicow z mama i siostra nam sie na gadke zebralo w lazience, usiadlam na brzegu wanny, a naprzeciwko mialam lustro. Normalnie zaraz wstalam, bo nie moglam zniesc swojego odbicia - ta otluszczona twarz, ramiona, cycki, wielki brzuch i biodra bleeeee. Mialam spodnice dluga, a mama do mnie, ze jak cyganka wygladam. Gwozdz do trumny
Betinka Ty mówisz tak o sobie???!!! O tej pięknej kobiecie, która stała niedawno w czarnej sukni, przed wyjście na wesele?głupotki gadasz
-
nick nieaktualnyTysia87 wrote:Albo właśnie nie stworzona, bo mam wrażenie, że moje dziecko się nie zamierza w ogóle ewakuowac z mojego brzucha, bo mu tam za dobrze.
Jutro powiem do gina, że mam problem, bo się podejrzanie ze dobrze czuje i rozpiera mnie energia.To odrazu mnie wyślę do psychiatryka:-)
a może to cisza przed burzą?!Tysia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Hmm my mozemy niby caly czas a powiem wam ze jest duzo rzadziej niz przed ciaza
Teraz czuje sie taka ograniczona w porownaniu do czasu gdy brzucha ńie bylo.
Moj T tez jest strasznie ostrozny bo po ostatnim mnie te skurcze troche meczyly... Byle do konca i przezyc najgorsze 6 tyg celibatu
ja też się taka czuję...dlatego nie mam co porównywać czasów przed a w ciąży...
Ale jakoś dajemy radęciekawe jak to będzie potem
-
betinka wrote:Dzisiaj u rodzicow z mama i siostra nam sie na gadke zebralo w lazience, usiadlam na brzegu wanny, a naprzeciwko mialam lustro. Normalnie zaraz wstalam, bo nie moglam zniesc swojego odbicia - ta otluszczona twarz, ramiona, cycki, wielki brzuch i biodra bleeeee. Mialam spodnice dluga, a mama do mnie, ze jak cyganka wygladam. Gwozdz do trumny
ja znowu jak się widzę w witrynach sklepowych to dwa razy muszę spojrzeć, bo nie wierzę, że to ja, za pierwszym razem haha.Najlepiej jakbyśmy wrzucily zdjęcia przed ciąża i teraz to widać by było nasze zmiany.jak zrobie sobie jakieś zdjęcie na dniach to Wam wrzucę zdjęcie pt.jak w dziewięć miesiący stać się morsem:-)
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
nick nieaktualny
-
Ja wczoraj bylam w sklepie imój mąż przymierzał jakieś ciuchy w przebieralni. Usiadłam sobie na pufce na przeciwko lustra i patrzę na siebie i na ten wielki brzuch i pomyślałam sobie że wyglądam jakbym zaraz miała urodzić. Taka wielka krówka jestem
-
Majeczka2014 wrote:Tysia, dopisuję się do wyzwania
tez mogę wysłać swoją metamorfozę
bo juz niedlugo dk formy wrócimy:-)
Majeczka2014 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Ja nie przejmuję się już wagą i akceptuje swój wygląd
czuję się ciężko itd, ale uważam, że na ten tydzień to normalne i że nie wyglądam, aż tak źle
Jeszcze z miesiąc temu jadłam mnóstwo owoców i ograniczałam kolację, ale teraz już mi się nie chcew sumie tamten sposób żywienia był dobry dla mnie, bo krew miałam lepszą, a odkąd odpuściłam to morfologia też poleciała. Ale stwierdziłam, że i morfologia może być gorsza w tym tygodniu
-
nick nieaktualnyTysia87 wrote:No i git majonez:-) ja nie mam żadnej aktualnej.ale jutro postaram się coś cyknąć.moze nasze zdjęcia przed poprawią nasze terazniejsze samooceny
bo juz niedlugo dk formy wrócimy:-)
no właśnie, napewno motywują
ja też nie mam takiej całościowej, jedynie z dzisiaj co wstawiłam ale z daleka.
Coś wykombinujemy -
nick nieaktualnydba wrote:Ja nie przejmuję się już wagą i akceptuje swój wygląd
czuję się ciężko itd, ale uważam, że na ten tydzień to normalne i że nie wyglądam, aż tak źle
Jeszcze z miesiąc temu jadłam mnóstwo owoców i ograniczałam kolację, ale teraz już mi się nie chcew sumie tamten sposób żywienia był dobry dla mnie, bo krew miałam lepszą, a odkąd odpuściłam to morfologia też poleciała. Ale stwierdziłam, że i morfologia może być gorsza w tym tygodniu
to już tuż tuż..musimy dać radę..to już końcóweczka -
nick nieaktualnyMoje dziecko ma teraz czkawencje..
to się namęczy
ale ma taką, nie dość że brzuch nieźle podskakuje to czuję ją na samym dole pipki! Ależ dziwne uczucie
ok, uciekam do łóżkadobrej nocy dla Was!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 23:41