Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ahhh bo juz myslalam ze bedziesz jak ta z sierpniowek rodzic miesiac haha
Uparla sie baba na date a tu masz ci los nic sie u niej nie dzieje
Dzieciaki i tak same zdecyduja kiedy wylezaod poczatku nami rzadza
stardust87, Tysia87 lubią tę wiadomość
-
Ale burza idzie u nas
Błyska się jak szalone.. Oby chociaż deszcz z tego był. Idę więc dziewczynki, może zasnę zanim się rozkręci na dobre. Kolorowych snów i zamkniętych szyjek :*
-
Paula55 wrote:Ahhh bo juz myslalam ze bedziesz jak ta z sierpniowek rodzic miesiac haha
Uparla sie baba na date a tu masz ci los nic sie u niej nie dzieje
Dzieciaki i tak same zdecyduja kiedy wylezaod poczatku nami rzadza
ja się nie nastawiam. Ale bym się nie obraziła
edit: dobra, teraz już idę naprawdę. Buziole laseczki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 21:55
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Kark mozesz bo u mnie w tamtym tyg byla polozna i na moje opuchniecia wlasnie polecila mi picie pokrzywy ale niestety mi nie pomogla
A u Nas walka z cisnieniem i skurczami bo w ciaz mi wstrzymuja porod ktory chyba chce sie rozkrecic juz na dobre..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 21:56
kark lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
nick nieaktualnyja sobie w głowie też głupotki koduje
a to wszystko przez te uciążliwe bóle...ale tak siedzę cicho bo jeszcze mi będzie dane przenoszenie,a tego nie chciałabym
Maja niech się nie śpieszy,ale zarazem niech też nie ćwiczy cierpliwości mamy
Ja jednego miesiąca przytyłam 5 kg, w sumie w 4 tyg!! Nie wiem jak to zrobiłam,kolejnego 4 kg! Potem jakoś 3 i ostatnio 2 z kawałkiem. 27 wizyta kolejna pewnie z 3 kg dojdzie na bank...
-
Dobrej nocki stardust
Ehh Karola..szczeze to nawet nie wiem jak komentowac juz tw stuacje. Mam wrazenie ze w Pl traktuja pacjentow w szpitaku jak dzieci albo debilinic wam nie mowia. Robia co chca. Podaja leki nie mowiac i nie tlmaczac na co i po co...
Przykre to.
Moj T jak byl u nas w szpitalu to kazda pielegniarka, kazdy jeden lekarz (a badalo go kilku) przedstawial sie, mowil kim sa, co bedza robic, co badac, jakie badania zleca a po wszystkim przychodzili i tlumaczyli co dalej... A u ciebie mam wrazenie że probuja cie tylko jak najdlużej przetrzymac bo kazdy sie boi podjac decyzje
Majeczko ja tez mam mocne przeczucie ze jesli nie bede miala cc to przenoszeale ja sie poki co tym ńie stresuje
-
betinka wrote:My jutro bardzo dokladne usg z ocena szyjki i ktg. Mam nadzieje, ze moja szyjka o porodzie nie mysli, bo juz prawie po scianach chodzimy tak nam sie potwornie siebie chce!!!!
My z mężem też czekaliśmy na ten czas kiedy będzie można szaleć a tu wyszło jak wyszło -
Akuszerka jestem ciekawa co z małym od perełeczki, także daj znać.
Mój mąż już zajechał, mają dostęp do netacieszy mnie to, bo będziemy mogli na skypie pogadać
ale mu zazdroszczę
mają apartament 80m2, jego pokój jest wielkości naszego salonu
Jest zadowolony, bo ekipa jest niepijąca. W sumie mnie też to cieszy, bo bałam się, że może się tam mój chłop stoczyć
Najlepsza akcja była dzisiaj ranopojechałam z mężem do eks szefowej, musiał oddać jej materiały i się rozliczyć. I ona PRZEPROSIŁA mojego męża za niektóre akcje
do tej pory jestem w ciężkim szoku, bo nieraz mu mówiła, że na jego miejsce jest pełno chętnych i takie inne. A teraz wyszło, że nie może znaleźć pracownika
W sumie się nie dziwię, nie każdy chce założyć działalność, ludzie wolą pracować na umowę o pracę, mieć urlop i chorobowe.
Trzymam kciuki za wizyty
Kaarolina ja myślę, że Ty powinnaś urodzić... bez sensu wstrzymują coś, co samo dawno się zaczęło.betinka lubi tę wiadomość
-
Io, to masakra jakas! Mi chyba hormony jakos skoczyly znowu, patrze na mojego meza i czuje sie, jakbym dopoero go poznala aaaaaaaaaaaa!
Dba, jaka Ty jestes dzielna!!!! Zuch mamuska! Mam nadzieje, ze wszystko sie bedzie dobrze ukladac!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 22:55
dba, JagoodkaK, Io lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png