Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolaaa91 wrote:eeee nie pomyslałabym, że tam takie korzystne ceny
-
Dobra dziewuszki zmykam cosik zjeść na obiadek
Wpadnę wieczorkiem to pewnie będę musiała nadrabiać
-
ja mam S, bo to zakup jeszcze sprzed ciąży. Ale spokojnie się mieszczę. Nawet w tą koszulkę do spania co pod szlafrokiem wystaje też się mieszczę.. Bardzo elastyczny materiał
-
nick nieaktualnyMam pytanie do dziewczyn, które gadały z ginami o tym żelu do cc. Bo tak sobie czytam i czytam i np. znalazłam w internecie żel o nazwie Neo-heal, chyba to samo co Hyalobarrier, tylko tańszy o 150zł.
Wy konkretnie pytałyście o Hyalobarrier, czy o żel, a lekarze wam polecili właśnie ten Hyalocoś?
http://www.zdro-vita.pl/10313,hyalobarrier-gel-endo-1-ampulko-strzykawka-10-ml.html
http://www.zdro-vita.pl/112,neo-heal-kwas-hialuronowy-10ml.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 13:51
-
melduje sie ze szpitala - nie nie rodze jeszcze! bylam wczoraj na wizycie, lekarz obejrzal wyniki zbadal i skierowal do szpitala. chodzi o bialko w moczu i moje spuchniecia na nozkach i dloniach, mowil ze bialkomocz, opychniecia i wysokie cisnienie to najgrozniejsze patologie na koniec ciazy. jeslu nadal bede tracic tyle bialka to bedzie musial zakonczyc ciaze wczesniej, ale na razie zlecil dobowy pomiar bialka w moczu (zbiorka moczu dobowa) badania mocz, krew, dopler, ktg, i zatrucie ciazowe. jestem tu od rana i jak zwykle wiem ze nic nie wiem, mialam juz ktg (chyba z godzine siedzialam bo porody dwa byly - urodzily sie dwa maluszki jeden po drugim, aleee sie darly hoho), i badanie usg przeplywow wiem ze w porzadku i nic poza tym. teraz mam siusiac do wiaderka i moze jutro sie cos dowiem w koncu. oby wyniki byly ok
a co tam u was? nie jestem w stanie nadrobic bo mam 3dni zaleglosci i 3nocki nieprzespane (brzuch twardnieje co kilka minut)
-
Was nadrobić - masakra!
Ostatnio mam takie poczucie, że się oddaliłam od Was z forum ale kurde nadrabiam regularnie, nie ma strony którą bym odpuściła!
Właśnie wróciłam od przyjaciółki, byłyśmy 2h na spacerku z jej miesięczną córciąTrzymałam ją na rękach i w ogóle koleżanka ciągle mi powtarza, że nie może się doczekać Marcela
I kurde się tak nakręcam już, że chcę już 15 września i rodzić (oczywiście po 25 sierpnia jak będę miała ciążę donoszoną to się nie obrażę jak urodzę
)
A w ogóle to w niedzielę mamy pierwszą rocznicę ślubu i wybieramy się na romantico kolację z mężem..oczywiście Marcela zabieramy ze sobą
A nasza sesja zdjęciowa przełożona na weekend, bo wczoraj była lipa z pogodąstardust87, kark lubią tę wiadomość
-
Verynice ja tez tak kilka dni mialam, ze wydawalo mi sie, ze sie oddalam, ale to tylko chwilowe. Musisz czesciej sie udzielac i to na pewno minie:-) wiesz, teraz wszystkie sa w domu, nie maja co robic to pisza posty:-P
verynice, Majeczka2014, JustyśkaG, dba lubią tę wiadomość
-
akuszerka89 wrote:Verynice ja tez tak kilka dni mialam, ze wydawalo mi sie, ze sie oddalam, ale to tylko chwilowe. Musisz czesciej sie udzielac i to na pewno minie:-) wiesz, teraz wszystkie sa w domu, nie maja co robic to pisza posty:-P
Ale ja też siedzę w domu i się nudzę, ale jakoś nie chcę pisać "pierdu pierdu"Ale tak jak pisałam - nadrabiam regularnie
I jestem na bieżąco
-
nick nieaktualnyJustyśkaG wrote:A ja będę rodzić u teściówki i Instytucie Matki i Dziecka. Jak moje dziecię się nie odwróci to również cesarka. Ale na razie czekam do 9 września na USG.
No tak, zapomnialam ze twoja tesciowka jest polozna czy jakos tak
E to bedziesz miala tam wszystko na tip top
Ja mam wskazanie ze względu na rozczep siatkówki w obu oczach i poki co jestem na etapie uzgadniania kwestii cc -
Ofcoo - ślicznie wyglądasz
Tak kwitnąco
A o mojej tesciowej już ktos tu pisał, że świniaNiestety ona tak ma, że wali prosto z mostu i nie interesuje ją czy zrobi komuś przykrosć. Zazwyczaj tą osoba której robi przykrość jestem ja, choć naprawde sobie nie załsużyłam bo jak już tu kiedyś pisałam i pomagamy im finansowo i ciasta jej piekę i na każdą impreze jedzenie przynosimy itp. No ale mąż mówi, że ona taka jest i nic na to nie poradzimy. Ogólnie nie zalezy mi na tym żeby mieć z nią jakieś super relacje więc sarczą mi te obojętne.
Własnie połozyłam się na chwilkę i spałam 2 h! Teraz mnie plecy napierdzielają, że hej.
Hela - współczuję tego szpitala. Oby szybko wyniki się poprawiły.
A co do tego żelu to oni go mają w szpitlu czy trzeba swój mieć? Bo jakbym miała mieć cc z zaskoczenia to fajnie by było skorzystać. Muszę z moją gin pogadać.
Karolina - daj znać co u Ciebie! -
O maj gadżet, od rana tzn od 11 próbuje nadrobić was i dopiero teraz mi sie to udało. W międzyczasie upiekłam biszkopt i zrobiłam krem ganage. Tyle tematów, że nie wiem do czego sie odnieść.
Hitem dnia jak dla mnie jest opowieśc babci chyba Justyny? O lilianie, ona szła taka wysoka... Normalnie śmiałam sie z 10 minut
Któraś pytała czym sie róznią wózki Camarelo, moim zdaniem róznią sie nie wiele, na pewno ten najnowszy Carmela ma obicia z eko skóry i ma taką przezroczystą "szybkę". Ja mam Sevile i jak dla mnie jest piękna, tzn bardziej mi sie Carmela podobała ale trafiłam na używaną Sevile w Swietnym stanie to ja kupiłamA co do Carera to sie nie wypowiem, nie widziałam
Oczywiście torba jeszcze nie spakowana. I własnie mi sie przypomniało, ze miałam wczoraj odebrać wynik GBS, chyba zaraz sie wybiore i zajade do chinola i Pepco i apteki. Ale troszke mi sie nie chce.
Nie pamietam oczywiście co jeszcze miałam napisać, jak zykle. Jak mi sie przypomni to napisze -
verynice - kochana, tu tyle się dzieję, że wiele z nas może poczuć się wykluczone jak się nie załapie na temat. Ale tak jak pisała akuszerka, to tylko takie wrażenie i jest chwilowe
hela - współczuję, ale dobrze, że w szpitalu jesteś pod kontrolą. Teraz pod koniec to już tzreba dmuchać na zimne, na wszelki wypadek. Jakoś wytrwasz tych kilka dniTrzymamy kciuki.
Kaarola - odezwij się! chyba, że znowu Cie te tablety co dostajesz usypiają.. Ale napisz chociaż "wszystko ok"..doti77 lubi tę wiadomość
-
Pochwalę się Wam moim wczorajszym brzusiem
BO chyba z 3 tyg nie wrzucałam fot brzuszka
Tadam!
karolcia:)))), stardust87, Io, anulka81, Karolaaa91, dba, Paula55, Tysia87, K_A_M_A, akuszerka89, Diabla85, Ewi25, EmiBam, le'nutka, kark, ofcooo, doti77, nenka lubią tę wiadomość
-
Ja zaraz lecę na wizytę i zobacze co słychać u mojego synalka lalala:-D mam nadzieję, że waży około 2800.odbiore też wynik gbs.a tymczasem lecę zrobić coś z żizel:-) i wieczorkiem napisze ile moja kluseczka waży:-)
Karolaaa91, Io, verynice, Paula55, kark lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Stardust mi też linia nad pępkiem się zakręca
akurat mija dziurkę po kolczyku, skubana wiedziała, że przez dziurkę ma nie iść
Verynice piękny brzuszek
ciekawe co u Betiny89?
Kurcze bata na siebie ukręciłamkupiłam czekoladę truskawkową i zapowiada się że całą ją wsunę
synio pewnie będzie fikał
oby się przez nią nie obrócił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 15:35
-
aleksa.wawa wrote:No tak, zapomnialam ze twoja tesciowka jest polozna czy jakos tak
E to bedziesz miala tam wszystko na tip top
Ja mam wskazanie ze względu na rozczep siatkówki w obu oczach i poki co jestem na etapie uzgadniania kwestii cc
No nie ukrywam że obecność teściowej położnej w szpitalu działa na mnie kojąco ale tylko troszeczkę. A masz już jakieś terminy chociaż mniej więcej?