Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj jeśli mowa o jedzeniu to oddalabym wszystko za sushi + marynowane imbir na samą myśl język ucieka mi do tyłka
Ja dzisiaj na obiedzie miałam teściów zrobiłam kurczaka pieczonego na piwie i wszyscy byli zachwyceni na czele z moim Pmoże tesciowka nie będzie się już bala ze jej synuś wyglodzony chodzi
-
Karolina to super wieści, w końcu dupki podjęły decyzję!!! Ale masz fajnie ze juz zobaczysz synka, ciekawe ile będzie ważył i jak wyglądał?! Prosimy tylko o krótkie info jak tylko dojdziesz do siebie żeby się nie martwić
trzymam kciuki kochana!!!
Iwona co się stało jeśli mogę spytać? Przykro mi:/ a może to faktycznie hormony i za bardzo się przejmujesz <tuli>
Któraś pisała jakiś czas o leczo, ja nigdy nie robiłam wiec jakbym mogła prosić o przepis, byłabym wdzięczna bo mam dzisiaj ochotę jak nigdy
Paula super niespodzianka, niby tylko koszyki ale sam gest jest niesamowity!!!
Co do tych saczacych wód to ja bym jechała na ip, moja mama w 4 ciąży miała tak samo. Czuła jakby popuszczała mocz no i nie spodziewała się ze to mogą być wody a po kilku dniach nie czuła dziecka, pojechała do szpitala i od razu miała cc! Mały o mało się nie udusilKaarolina lubi tę wiadomość
-
Oho wieczor sie zbliza to sie zlecialy wszystkie
Tez bym pizze opierniczyla wiec prosze sie podzielic jak ktoras zrobi
Jenyyy ale mam dzis lenia w dupie
Betinka nie chciala bys zobaczyc miny T jak odkrecil butelke haha... A pytalam gamońia w sklepie to sfoszyl że wogole smialam zapytac..,w domu myslalam że sikne z niego
-
nick nieaktualnyNelus, co do lecza to i ja ostatnio robiłam.
Bardzo lubię
składniki to: cukinia, pieczarki, papryka, kiełbaska ,cebulka (można też dodać kukurydzę np. ale ja nie dodawałam bo mój T nie lubi)no i 2 razy zamiast cukini wkroiłam w kosteczki ogórki konserwowe.
Dokładnie robiłam z tego przepisu:
http://kulinarneprzeboje.blogspot.co.uk/2013/09/leczo-z-parowkami-i-pieczarkami.html (tylko zamiast parówek wkroiłam kiełbaskę)
warzywa pokroić w kosteczke, podsmażyć, zaprawić koncentratem pomidorowym(+ dodaję wody) Dodatkowo przyprawiam przyprawami no i jeszcze z parę minut się pichci w garnku:) . Tak w sumie nic z niczegoale pyszne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 20:33
Nelus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjak już o pizzy:
http://kulinarneprzeboje.pl/2013/02/03/domowa-pizza-ciasto-na-pizze-jak-z-pizzerii-przepis-podstawowy/
też zjadłabym
kurcze,ale może już niech nie przesadzambo w ciągu 2 tyg zjadłam dwie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 20:27
-
A ja robie tak:
Papryka 3 kolory
Cukinia 2 szt
Cebulka 1-2
Pomidory 3 szt
Kielbaska
Koncentrat pom ok 2 lyzki
Papryke kroje w kostke do gara i zalewam woda (tak zeby przykrylo tylko warzywka).dusze.
Nastepnie kroje i dodaje cukinie. Cebulke lekko podsmazam i dodaje do reszty.
Pomidory spazam i obieram ze skory, kroje i do gara. Kielbaske w kostke obsmazam i do gara. Daje prżecier, doprawiam i gotoweWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 20:31
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNelus wrote:Dziękuję majeczka;) w końcu będzie coś innego na obiad:D
Paula to tak jest jak nie słucha się kobity!!! Mój też zawsze jest najmadrzejszy a potem z bólem serca musi przyznać mi racje
ja jadłam z ryżem, z ziemniaczkami a nawet z chlebkiem czy bułeczką też fjanie można najeścPaula55 lubi tę wiadomość
-
Kurcze to już nie wiem co robić
Zastanawiałam się czy nie pominąć jednej dawki luteiny i sprawdzić czy dalej jest tak samo. Tylko czy nie zaszkodzi mi takie odstawienie? Zwariuję chyba. Myślę, że poczekam do jutra i jednak zadzwonię do gin. Niech ona powie co myśli.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIo wrote:Kurcze to już nie wiem co robić
Zastanawiałam się czy nie pominąć jednej dawki luteiny i sprawdzić czy dalej jest tak samo. Tylko czy nie zaszkodzi mi takie odstawienie? Zwariuję chyba. Myślę, że poczekam do jutra i jednak zadzwonię do gin. Niech ona powie co myśli.
wydaje mi się, że dla Twojego spokoju warto skonsultować się z gin. Po co masz męczyć główkę myślami. Napewno wszystko w porządku,ale rozumiem... -
karolina trzymam kciuki za was
Jeszcze troszke i bedziesz tulic synusia
Iwona z facetami to lopatologicznie, bo czasami nie rozumieja, ze moga kogos ranic. Mam nadzieje,ze sie wszytsko miedzy wami ulozy.
Ja wlasnie zjadlam pizze i wypilam coleWeekend rozpoczety
Paula55 lubi tę wiadomość