Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Io wrote:Kurcze to już nie wiem co robić
Zastanawiałam się czy nie pominąć jednej dawki luteiny i sprawdzić czy dalej jest tak samo. Tylko czy nie zaszkodzi mi takie odstawienie? Zwariuję chyba. Myślę, że poczekam do jutra i jednak zadzwonię do gin. Niech ona powie co myśli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 20:51
7w3d 💔 -
Paula55 wrote:Majeczka cale zycie mam taki wstret ze cos pieknekgo
na sam zapach mi ńiedobrze
Lo chyba tez bym to skonsultowala jak masz obawy...Paula55 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:mój mąż te taki wstręt do ogórka zielonego ma, odrzuca go też od mandarynek. Dwie rzeczy których po samym zapachu nie toleruje.
mój też nie lubi ogórka zielonego. W ogóle ma do bardzo wielu rzeczy wstręt, a jakoś po nim nie widać -
Paula, DHLem wysłać kawałek pizzy?
Zarobiłam ciasto i przyszłam na chwilę się położyć, bo brzuch twardy, młody tak mnie bodzie po pęcherzu, aż mam wrażenie, że mi go wypchnie na zewnątrz, aż wszystko kłuje. Nie wiem, czy jutro nie spróbuję się dobić w EnelMedzie do byle jakiego gina, żeby obczaił szyjkę, bo bęc tak nisko, że usiąść na nim można. Ale mam schizyPaula55 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Cześć kobitki
Kaarola ale wiadomośćtrzymam mocno kciuki za Ciebie i Krzysia
Byliśmy dzisiaj w szpitalu, bo tak skakało mi ciśnienie że bałam się o małego. Na szczęście ktg ok. Oczywiście chcieli mnie na oddział przyjąć, ale się nie zgodziłam, na szczęście był ordynator na zmianie i sam powiedział, że nie muszę być przyjmowana. Kazał mi odstawić Isoptin.
Już nie będę faszerować się lekami, po tym co przeszłam mam dość. Jeśli chce mały wcześniej wyjść - niech wychodzi, widocznie tak ma być. Nie będę jakimiś lekami stwarzać większego ryzyka dla siebie i małego.Kaarolina lubi tę wiadomość
-
Io wrote:Kurcze to już nie wiem co robić
Zastanawiałam się czy nie pominąć jednej dawki luteiny i sprawdzić czy dalej jest tak samo. Tylko czy nie zaszkodzi mi takie odstawienie? Zwariuję chyba. Myślę, że poczekam do jutra i jednak zadzwonię do gin. Niech ona powie co myśli.
Io, a ile razy dziennie zapodajesz luteinę? Bo jak ja miałam odstawić, to mi lekarka kazała stopniowo. W sensie, że jak brałam 2x2, to najpierw 1x2, potem 1x1 przez kilka dni i bye bye. Jak bierzesz 2x dziennie, to pominięcie 1 dawki pewnie nie zaszkodzi.https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
nick nieaktualny
-
Biorę luteinę 2x2. Nie wezmę dzisiaj na noc. Z moją pamięcią to pewnie już nie raz o niej zapomniałam i nawet nie zauważyłam. Około 16 wzięłam prysznic i założyłam czyste białe majtki żeby przetestować czy będzie się coś lało. Na razie jest maleńka mokra plamka bez zapachu. Może to po prostu wodnista wydzielina. Jutro poszukam jeszcze tych pasków. Boże jaki się człowiek robi przewrażliwiony w ciąży.
Co do tej luteiny to też się dziwię, że jeszcze biorę, ale robię co każą. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny HELP
na papierze przed chwilą pojawił sie u mnie malutki skrzepik ok 1 cm krwi, czy którejś z Was sie coś takiego zdażyło ? nie mam żadnych skurczy itp czy to może być tylko pękniete naczynko czy może jechać na IP ? -
jovi81 wrote:Dziewczyny HELP
na papierze przed chwilą pojawił sie u mnie malutki skrzepik ok 1 cm krwi, czy którejś z Was sie coś takiego zdażyło ? nie mam żadnych skurczy itp czy to może być tylko pękniete naczynko czy może jechać na IP ?
Może powoli czop schodzi? Synek się rusza?https://www.maluchy.pl/li-68923.png