Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
anulka81 - trzymamy kciuki, będzie dobrze! Musi być! Synuś będzie coraz silniejszy i wszystko przetrwa!
szonka- przepiękny komplecik, taki cieplusi, milusi. i te buciki! Tylko czy spodenki nie za duże i nie za sztywne jak na 2 dzień życia brzdąca?
co do torby chyba też dorzucę jeszcze coś ciepłego... Z dnia na dzień robi się chłodniej... Tylko ja jeszcze mam ten kocyk do Maxi Cosi i nim chcę otulić małego... To też nie mogę przesadzić...
jovi81 - podejmij decyzję i się jej trzymaj, bo takie zmiany i zastanawiania tylko Cię wykończą. Przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz. A data superowa!jovi81, anulka81 lubią tę wiadomość
-
hehe pozwólcie że się pochwale bo mi listonosz własnie przyniósł ostatnia dodatkowo domówioną koszule do szpitala
oto ona moja sexi flexi koszulka żyrafki dwie
..............
no i wczoraj mamusia kochana przyniosła dla wnusi sławetny sweet dresik z lidla
......................Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 11:00
jovi81, Io, ofcooo, verynice, betinka, Karolaaa91, Majeczka2014, afrykanka, justyna14, nenka, K_A_M_A, anulka81, Nelus lubią tę wiadomość
-
Karolaaa91 wrote:Dziewczyny a pakujcie cos na wyjście ze szpitala dla siebie? Czy w tym co przyjedziecie? Czy moze przyszykowac mężowi cos w domu awaryjnego zeby przywiózł? Piszcie co tam pakujcie do swoich toreb bo u mnie tak cos malo:-)
Witam,
Karolaaa, ja przygotuję tę rzeczy dla mnie, ale zostawię w domu, bo do torby już nic więcej nie wcisnę. Jak już coś będzie u mnie się działo, to dopiero wtedy tym się zajmę, bo teraz nie wiem na jaką pogodę mam się nastawić. -
I ja sie witam tak na szybko..
Anulka trzhmam kciukasy za Was i duuuuuzo zdrowka dla Szymusia !!!!
My wychodzimy dzisiaj do domu... jestem meeega szczesliwaNasz Krzys tez.ma.problemy z brzuszkiem i strasznie spada z wagi i musimy to kontrolowac teraz ale damy rade
musimy
Ewi25, Io, BlackLuna, Migotka22, Fipsik, Diabla85, verynice, Quatriona, betinka, jovi81, Paula55, Majeczka2014, Mika 28, stardust87, Szonka, afrykanka, le'nutka, akuszerka89, justyna14, Tysia87, K_A_M_A, CZARNULKA77, Patu, assantea, anulka81, Nelus lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Czesc mamusie,
witam sie w 36 tyg. Ehhh to już 9 miesiąc, moja torba pusta, a wiekszosc ciuszkow dla krolewny jest w piwnicy ;/
Anulka trzymamy mocno za Was kciuki i wiedzymy, ze będzie zdrowy jak rybka :*
stardust87, anulka81 lubią tę wiadomość
-
Kaarolina wrote:My wychodzimy dzisiaj do domu... jestem meeega szczesliwa
Nasz Krzys tez.ma.problemy z brzuszkiem i strasznie spada z wagi i musimy to kontrolowac teraz ale damy rade
musimy
Ale super!!!Ciekawe jak Krzysiowi spodoba się Kłapouchowy pokoik
hihi na pewno będzie zachwycony
A o której wychodzicie?
Kaarolina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyverynice wrote:A to mój zestaw na wyjście ze szpitala + okrycie małego kocykiem
verynice, ten kombinezonik to ze Smyka,co nie?bo ja mam na wyjście identyczny
tylko,ze w kolorach pomarancz, roz, i jakis jeszcze,nie pamietam
takze w sumie mnie uspokoilas
sliczny zestawik!verynice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Majeczka2014 wrote:verynice, ten kombinezonik to ze Smyka,co nie?
bo ja mam na wyjście identyczny
tylko,ze w kolorach pomarancz, roz, i jakis jeszcze,nie pamietam
takze w sumie mnie uspokoilas
sliczny zestawik!
Tak - ze smykaMamusia mi kupiła i wydał mi się idealny na wyjście ze szpitala
Chociaż ja już tyle razy mówiłam do męża "o, to będzie na wyjście ze szpitala" że ostatnio mnie zapytał ile razy zamierzam wychodzić z tego szpitala z małym?
stardust87, le'nutka lubią tę wiadomość
-
Karolcia, cudowna wiadomość!!!!!!!!!! Teraz będzie tylko lepiej, kraina mlekiem i słodyczą płynąca
BlackLuna, Hi5! Ja też mam koszule w seksowne misie i kotkiI dresik szaro-zielony
Nelus, te hokejowe ciuszki są cudowne!!!!!!!! Niunia będzie bosko wyglądała
A na wyjście ze szpitala wystroję Księcia Matiego w bodziaka z długim i polarowego pajaca + czapa i kocyk.BlackLuna, Kaarolina, Nelus lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Anulka kochana napewno bedzie dobrze. Szymus dojdzie do siebie i bedziecie cieszyc sie soba na 100%
Karolcia strasznie sie ciesze ze idziecie do domku!!! W koncu
Ale macie super te wszystkie ciuszki
A ja mam pytanko co bierzecie na czas pobytu w szpitalu?? Bodziaki? Z krotkim/dlugim? Pajace czy co??Kaarolina, anulka81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoże uda mi się zrobić niedługo zdjęcie to i ja Wam wyślę co mam w torbie spakowane. Nie myślałam że to takie trudne
zastanawiałam się z 10 razy. Ale jestem zdania jakby okazało się, że za mało czy coś to po prostu naszykuję T i mi będzie dowoził. Mam nadzieję, ze dłużej niż te 3 dni w szpitalu nie będziemy więc może jakoś damy radę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 11:53
-
mycha89 wrote:
szonka- przepiękny komplecik, taki cieplusi, milusi. i te buciki! Tylko czy spodenki nie za duże i nie za sztywne jak na 2 dzień życia brzdąca?
Spodenki są miękkie i miłe w dotykutak może na zdjęciu wyszły. A za duze to będą na pewno, ale nie kupowałam ocieplanych malutkich, bo maluch szybko do nich dorośnie, a na razie podwinę nogawki
A buciki to jeszcze ostały się po starszej siostrze
-
Paula55 wrote:Dzien dobry
Kama i Stardust wy mendy ( :* ) jedne ladnie mnie tak z ranca obgadywac???ta co najdluzej spi hahaha
a no poki moge to odsypiam
poza tym u mńie jest -1 h
I co stardust... GdIe twoj porod hahaojj baby wy moje
Ja mam dzis ambitny plan spakowac torbe ale nie wiem czy sie uda bo kolezanka brzuchatka ma wpasc po poludniu na ploty
Jak sie spakuje to sfoce to co bede brac dla synka do szpitala ale zanim sie zdecyduje...ciezko to widze
Ejj wiecie ze moj T wczoraj czyta ze w WB tez zapowiadaja niedlugo snieg!!! Kur*** powalilo ta pogode? Ja tu sie na spacery we wrzesniu szykuje a ci mi tu ze sniegiem wyskakujaale kmaciu tez mam porzadne pompowane kola w furze wiec damy rade
Wogole to milego dnia Piekne