X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak...cc z 20.08 na 22.08 ;)

gratuluje nowych tygodni!!!!!! :) coraz bliżej, coraz bliżej.... :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 11:09

• mycha89 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka81 - trzymamy kciuki, będzie dobrze! Musi być! Synuś będzie coraz silniejszy i wszystko przetrwa!

szonka- przepiękny komplecik, taki cieplusi, milusi. i te buciki! Tylko czy spodenki nie za duże i nie za sztywne jak na 2 dzień życia brzdąca?

co do torby chyba też dorzucę jeszcze coś ciepłego... Z dnia na dzień robi się chłodniej... Tylko ja jeszcze mam ten kocyk do Maxi Cosi i nim chcę otulić małego... To też nie mogę przesadzić...

jovi81 - podejmij decyzję i się jej trzymaj, bo takie zmiany i zastanawiania tylko Cię wykończą. Przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz. A data superowa!

jovi81, anulka81 lubią tę wiadomość

Marcel <3
    relg2n0asfzml2iz.png>

03.08.2017 <3
    w57vyx8d6u4jt6s0.png
  • BlackLuna Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe pozwólcie że się pochwale bo mi listonosz własnie przyniósł ostatnia dodatkowo domówioną koszule do szpitala :) oto ona moja sexi flexi koszulka żyrafki dwie :P
    ..............

no i wczoraj mamusia kochana przyniosła dla wnusi sławetny sweet dresik z lidla :P
    ......................

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 11:00

jovi81, Io, ofcooo, verynice, betinka, Karolaaa91, Majeczka2014, afrykanka, justyna14, nenka, K_A_M_A, anulka81, Nelus lubią tę wiadomość

yn10zjeku.png
    1a75ojqh9.png
    21.08.13 [*] nasz aniołek
  • AniaDS Ekspertka

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaaa91 wrote:
    Dziewczyny a pakujcie cos na wyjście ze szpitala dla siebie? Czy w tym co przyjedziecie? Czy moze przyszykowac mężowi cos w domu awaryjnego zeby przywiózł? Piszcie co tam pakujcie do swoich toreb bo u mnie tak cos malo:-)

Witam,

Karolaaa, ja przygotuję tę rzeczy dla mnie, ale zostawię w domu, bo do torby już nic więcej nie wcisnę. Jak już coś będzie u mnie się działo, to dopiero wtedy tym się zajmę, bo teraz nie wiem na jaką pogodę mam się nastawić.

5djy0dw4bdolsu1h.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja sie witam tak na szybko..

Anulka trzhmam kciukasy za Was i duuuuuzo zdrowka dla Szymusia !!!!

My wychodzimy dzisiaj do domu... jestem meeega szczesliwa <3 Nasz Krzys tez.ma.problemy z brzuszkiem i strasznie spada z wagi i musimy to kontrolowac teraz ale damy rade :) musimy

Ewi25, Io, BlackLuna, Migotka22, Fipsik, Diabla85, verynice, Quatriona, betinka, jovi81, Paula55, Majeczka2014, Mika 28, stardust87, Szonka, afrykanka, le'nutka, akuszerka89, justyna14, Tysia87, K_A_M_A, CZARNULKA77, Patu, assantea, anulka81, Nelus lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc mamusie,
    witam sie w 36 tyg. Ehhh to już 9 miesiąc, moja torba pusta, a wiekszosc ciuszkow dla krolewny jest w piwnicy ;/
    Anulka trzymamy mocno za Was kciuki i wiedzymy, ze będzie zdrowy jak rybka :*

stardust87, anulka81 lubią tę wiadomość

h84fkrhm4lz65cww.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia ciesze sie bardzo, ze idziecie z Krzysiulkiem do domu :)

Kaarolina lubi tę wiadomość

h84fkrhm4lz65cww.png
  • verynice Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to mój zestaw na wyjście ze szpitala + okrycie małego kocykiem :)
    4u7tpz.jpg

betinka, Karolaaa91, Majeczka2014, karolcia:)))), BlackLuna, Io, jovi81, afrykanka, Gosia19, le'nutka, K_A_M_A, Ewi25, anulka81, Nelus lubią tę wiadomość

dqprpx9ikjqhrova.png
  • verynice Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina wrote:
    My wychodzimy dzisiaj do domu... jestem meeega szczesliwa <3 Nasz Krzys tez.ma.problemy z brzuszkiem i strasznie spada z wagi i musimy to kontrolowac teraz ale damy rade :) musimy

Ale super!!! :) Ciekawe jak Krzysiowi spodoba się Kłapouchowy pokoik :) hihi na pewno będzie zachwycony :) A o której wychodzicie?

dqprpx9ikjqhrova.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    verynice wrote:
    A to mój zestaw na wyjście ze szpitala + okrycie małego kocykiem :)
    4u7tpz.jpg

verynice, ten kombinezonik to ze Smyka,co nie? :) bo ja mam na wyjście identyczny :) tylko,ze w kolorach pomarancz, roz, i jakis jeszcze,nie pamietam :) takze w sumie mnie uspokoilas ;)

sliczny zestawik!

verynice lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola, super ze wychodzicie!!!!!:)

• verynice Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    verynice, ten kombinezonik to ze Smyka,co nie? :) bo ja mam na wyjście identyczny :) tylko,ze w kolorach pomarancz, roz, i jakis jeszcze,nie pamietam :) takze w sumie mnie uspokoilas ;)

sliczny zestawik!

Tak - ze smyka :) Mamusia mi kupiła i wydał mi się idealny na wyjście ze szpitala :) Chociaż ja już tyle razy mówiłam do męża "o, to będzie na wyjście ze szpitala" że ostatnio mnie zapytał ile razy zamierzam wychodzić z tego szpitala z małym? :D

stardust87, le'nutka lubią tę wiadomość

dqprpx9ikjqhrova.png
  • betinka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia, cudowna wiadomość!!!!!!!!!! Teraz będzie tylko lepiej, kraina mlekiem i słodyczą płynąca :)

BlackLuna, Hi5! Ja też mam koszule w seksowne misie i kotki :D I dresik szaro-zielony :)

Nelus, te hokejowe ciuszki są cudowne!!!!!!!! Niunia będzie bosko wyglądała :)

A na wyjście ze szpitala wystroję Księcia Matiego w bodziaka z długim i polarowego pajaca + czapa i kocyk.

BlackLuna, Kaarolina, Nelus lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • Paula55 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka kochana napewno bedzie dobrze. Szymus dojdzie do siebie i bedziecie cieszyc sie soba na 100%

Karolcia strasznie sie ciesze ze idziecie do domku!!! W koncu :)

Ale macie super te wszystkie ciuszki :)

A ja mam pytanko co bierzecie na czas pobytu w szpitalu?? Bodziaki? Z krotkim/dlugim? Pajace czy co??

Kaarolina, anulka81 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może uda mi się zrobić niedługo zdjęcie to i ja Wam wyślę co mam w torbie spakowane. Nie myślałam że to takie trudne :P zastanawiałam się z 10 razy. Ale jestem zdania jakby okazało się, że za mało czy coś to po prostu naszykuję T i mi będzie dowoził. Mam nadzieję, ze dłużej niż te 3 dni w szpitalu nie będziemy więc może jakoś damy radę ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 11:53

• Szonka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha89 wrote:

szonka- przepiękny komplecik, taki cieplusi, milusi. i te buciki! Tylko czy spodenki nie za duże i nie za sztywne jak na 2 dzień życia brzdąca?

Spodenki są miękkie i miłe w dotyku :) tak może na zdjęciu wyszły. A za duze to będą na pewno, ale nie kupowałam ocieplanych malutkich, bo maluch szybko do nich dorośnie, a na razie podwinę nogawki :) A buciki to jeszcze ostały się po starszej siostrze :)

dqprj44j5vs5457v.png

mhsvx1hpdelktj27.png[

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_A_M_A wrote:
    Gosia to jak Ty masz 3 cm to Ty na pewno nie dotrwasz do wtorku :)
    Stardust widzisz! Wypchaj się-Gosia Ciebie wyprzedzi :P eheheh
    :(

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Dzien dobry :)

Kama i Stardust wy mendy ( :* ) jedne ladnie mnie tak z ranca obgadywac??? ;) ta co najdluzej spi hahaha :P a no poki moge to odsypiam :) poza tym u mńie jest -1 h :P
    I co stardust... GdIe twoj porod haha :) ojj baby wy moje :)

Ja mam dzis ambitny plan spakowac torbe ale nie wiem czy sie uda bo kolezanka brzuchatka ma wpasc po poludniu na ploty :)
    Jak sie spakuje to sfoce to co bede brac dla synka do szpitala ale zanim sie zdecyduje...ciezko to widze :/

Ejj wiecie ze moj T wczoraj czyta ze w WB tez zapowiadaja niedlugo snieg!!! Kur*** powalilo ta pogode? Ja tu sie na spacery we wrzesniu szykuje a ci mi tu ze sniegiem wyskakuja :/ ale kmaciu tez mam porzadne pompowane kola w furze wiec damy rade :)

Wogole to milego dnia Piekne :)
    Ale ciekawe, że od razu wiedziała, że o nią chodzi :P :D

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Stardust no jak myslisz ;)
    Znam cie nie od wczoraj haha :P

stardust87 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cholera jaka ja nieporadna juz jestem, wyciągając ryz z szafki zrzucilam butelke magi i sie roztrzaskala na pol kuchni. Wszystko ujeb..... i cudownie pachnace, by to szlag!

h84fkrhm4lz65cww.png
‹‹ 1650 1651 1652 1653 1654 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ