X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • betinka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    mój Olek to tak się dziś pręży i próbuje mi lewym bokiem wyjść, aż boli :/ generalnie jakoś dziś słabo mi...

No Mati też ma szajbę. Cały czas widzę kątem oka jak nogami wyjścia szuka :/
    A to mój dzisiejszy brzuchol, z piłki się zrobił kształt łzy od przodu, a pod cyckami to spokoooojnie ręka mi się na płask mieści kurna!
    2nipdv7.jpg

justyna14, Kaarolina, Diabla85, magdzia26, Majeczka2014, Ewi25, kark, BlackLuna, jovi81, Migotka22, verynice, afrykanka, Gosia19, Nelus lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    betinka super wyglądasz:) Skoro Ci się dłoń mieści, tzn może brzuszek się powoli opuszcza - zbliża się do porodu:) Ty już bezpieczna bo ciąża donoszona, ja jeszcze 1,5 tyg muszę wytrzymać co najmniej.

7w3d 💔
  • betinka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko że ja mam termin cesarki na 2.09 i nie mam pewności, że jakby się ewakuował wcześniej, to czy akurat będzie możliwość ją zrobić. Stąd mam ciśnienie. A brzucho codziennie niżej, normalnie w oczach opada. Co oczywiście nie przeszkadza synusiowi tak mnie naparzać nogami, że się boję o swoje żebra :/

• pralinka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betinka, pewnie brzuszek się obniżył..U mnie jeszcze niet obniżenia..

Zabieram się za dekoracje DIY:) Nie wiem keidy dzień mi zleciał..

Dziewczęta macie sparwdzony przepis na kruche ciasteczka tzw. 'kocie oczka'???

• Kaarolina Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula z mila checia tylko nie wiem co to dojdzie do Ciebie ;) i w ogole mam nadzieje ze wyjdzie bo dawno nie robilam :D

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    betinka wrote:
    Tylko że ja mam termin cesarki na 2.09 i nie mam pewności, że jakby się ewakuował wcześniej, to czy akurat będzie możliwość ją zrobić. Stąd mam ciśnienie. A brzucho codziennie niżej, normalnie w oczach opada. Co oczywiście nie przeszkadza synusiowi tak mnie naparzać nogami, że się boję o swoje żebra :/
    mój żebra atakuje tyłkiem a nogi wystawia na boki - siedzi tam jak żabka rozkraczony :)

betinka, karolcia:)))) lubią tę wiadomość

7w3d 💔
  • betinka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola, to i do mnie kopsnij kawałek! :D

Kuuurde no, smaka mi potwornego na ta rybkę pieczoną narobiłyście i co mam począć? Do sklepu nie dojdę z tymi skurczami - pójdę i wrócę z rybą pod jedną pachą i Matim pod drugą :D

Chyba trzasnę penne ze szpinakiem i suszonymi pomidorami, bo to na szybko i jest szansa, że nie urodzę w kuchni :D

karolcia:)))) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mam pytanki odnosnnie sluzu, ostatnio mam bardzo duzo takiego kremowego i caly czas mi mokro yyy??tez tak macie?nie mialam tak wczesniej

• K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia:)))) wrote:
    dziewczyny mam pytanki odnosnnie sluzu, ostatnio mam bardzo duzo takiego kremowego i caly czas mi mokro yyy??tez tak macie?nie mialam tak wczesniej

Tak i po tym mi zaczął czop odpadać :)

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betinka tez mi sie wydaje ze ci opadl brzus... Na szczescie to nie zwiastuje az tak szybkiego porodu :)

Pralinka a co za dekoracje robisz??? :)

Dzieki Karolcia za dobre checi :) dobra duszyczko :P mama przyleci do mnie to bedzie piekla :)

Sorry betinka za ta rybe ale serio byla pyszna, soczysta...mmm zjadla bym jeszcże :) ale takim penne tez bym nie pogardzila bo ja dziecko makaronow jestem :P

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak i czop na swoim miejscu :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też mam duuużo śluzu..i w ogóle wkładka jest taka mega wilgotna, jakby przepocona..

• K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    też mam duuużo śluzu..i w ogóle wkładka jest taka mega wilgotna, jakby przepocona..

No to żizel się spociła :D ehehe

Majeczka2014, karolcia:)))), Gosia19, Paula55, Tysia87, dba, betinka, verynice, justyna14 lubią tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_A_M_A wrote:
    No to żizel się spociła :D ehehe

hehehe :P póki co jest w miare ogarnięta!!!! ;P

justyna14 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pralinka wrote:
    Betinka, pewnie brzuszek się obniżył..U mnie jeszcze niet obniżenia..

Zabieram się za dekoracje DIY:) Nie wiem keidy dzień mi zleciał..

Dziewczęta macie sparwdzony przepis na kruche ciasteczka tzw. 'kocie oczka'???

Ja korzystam z tego przepisu http://www.ewawachowicz.pl/przepisy,233.html

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spocila albo posmarkala haha :)

karolcia:)))), dba lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:

dokladnie tak mam, caly czas tak nieswiezo wrecz tak bym to ladnie ujela:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wariatki ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia:)))) wrote:
    dokladnie tak mam, caly czas tak nieswiezo wrecz tak bym to ladnie ujela:)

no nie wiedziałam jak to porównać :) ale wydaje mi się, że porównanie idealne :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Spocila albo posmarkala haha :)

haha!!To ja ide w takim razie wytrzec nosa !!

‹‹ 1686 1687 1688 1689 1690 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ