Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
O moj Synek jest lewkiem
Wrocilismy ze spacerku i trzeba ogarniac mieszkanie dopoki Mlody spijovi81, Fipsik, dba, madiiiii, Gosia19, BlackLuna, verynice, magdzia26, kark, Majeczka2014, betinka, Io, Patu, CZARNULKA77 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Karolaaa91 wrote:Pewnie juz trzyma brzdaca w swoich raczkach:-)
Kurde kiedy ja zobaczę swojego malucha? Moze w ogóle nie bedzie chciał wyjść bo mnie ani żadnych boli ani skurczy cisza jak makiem zasiał
Mam dokładnie to samo...a nawet ostatnio Marcel spokojniejszy i nie czuje wyraźnych ruchów tylko takie prężenie czasami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCZARNULKA77 wrote:Ja też wstałam dziś cała napuchnięta i też 1,5kg więcej ważę. Idę dziś do gina zobaczymy co powie. Zgodnie z zaleceniem lekarza piję 2,5l litra plynów dziennie i to miało zmniejszyć opuchliznę (tak się nie stało) oraz zwiększyć ilość wód płodowych (to dziś się okaże po badaniu)
Zapomniałam się rano pochwalić, że śniła mi się nasza pierwsza noc w domu. Mały zaczął płakać, poszłam do koszyka, a tam takie piękne, malutkie leży i minki robi. I go tuliła potem zamiast przebrać i nakarmićEch, chciałabym już go mieć przy sobie
Ja tam chcę pannę, mój M jest panną i wiem, że takiego synka mogę mieć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAch mizeria, ale bym zjadła...
Haha, jak wam coś powiem, to padniecie
Wczoraj wieczorem umawiałyśmy się smsowo z żoną kolegi mojego M na spotkanie u nich jutro. I ona pyta "Karolina jesz normalnie majonez, winogron, kurczaka, sałatę, pomidory, oliwki, śliwki i fasole czerwoną?". Mąż akurat przeczytał tego smsa i zaczął się śmiać, że taki mix zrobi, że nikt tego nie zje. A ja nie wiem czemu pomyślałam o tym majonezie i winogronach i aż mi ślinka pociekłaI do teraz się zastanawiam jak by smakowało winogrono z majonezem i mam na nie ochotę
karolcia:)))), Majeczka2014, verynice, dba, K_A_M_A lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Matko kochana, naprodukowały w nocy jak szalone! Sama nie spałam do 4 i nawet mi nie przyszło do głowy, że tutaj taka wrzawa!
le'nutka - czekamyyyyyyyyyyyyyyyy!
Anulka, Rabarbarka - dajcie znaka jakiegoś!
Nelus, ja to bym się z Twoimi teściami dogadałaUbóstwiam indyjskie żarełko, bardzo często robię, a z chlebków to ciapati majstruję. Nawet od znajomego Hindusa dostałam patelnię specjalną do ich smażenia
Kurcze, mam tak napuchnięte palce, ze aż mnie bolą jak próbuję zginać. I rozkręciły mi się skurcze od dołu, aż mnie w krzyżu ściska. Zło zło zło! Pora obiadu się zbliża powoli, a ja przez te skurcze nie mogę wstać do kuchniNelus lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
nick nieaktualnymniam ale mi smaka robicie:) ja ide do sklepu po ten swoj nieszczesny chlebus i folie aluminiowa bo robie rybke z maselkiem cytrynka koperkiem w folii, ryz i surowka misz masz wlasnie:) ale mi sie nudzi kurde ta moja biedna chlopina calymi dniami tyra dla nas, zal mi go
glowa rodziny wkoncu, ale on sobie nie krzywduje, kocham tego meza swego bardzo:) jak sie corka poda w niego to bede bardzo szczesliwa:)
ide cos robicbetinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny