X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O moj Synek jest lewkiem :D
    Wrocilismy ze spacerku i trzeba ogarniac mieszkanie dopoki Mlody spi :)

jovi81, Fipsik, dba, madiiiii, Gosia19, BlackLuna, verynice, magdzia26, kark, Majeczka2014, betinka, Io, Patu, CZARNULKA77 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • Quatriona Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka dziś cisza na forum. Wszystkie rodza?

4eWXp1.png
    rYcQp1.png
  • verynice Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Le'nutka już pewnie jest po cc ;);)

dqprpx9ikjqhrova.png
  • Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie juz trzyma brzdaca w swoich raczkach:-)

Kurde kiedy ja zobaczę swojego malucha? Moze w ogóle nie bedzie chciał wyjść bo mnie ani żadnych boli ani skurczy cisza jak makiem zasiał:-)

atdci09kamv7205a.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina ile radości sprawia w końcu chodzenie i robienie czegoś prawda? Tyle się biedna należałaś, że pewnie nawet zrobienie obiadu jest przyjemne :)

Kaarolina lubi tę wiadomość

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • verynice Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaaa91 wrote:
    Pewnie juz trzyma brzdaca w swoich raczkach:-)

Kurde kiedy ja zobaczę swojego malucha? Moze w ogóle nie bedzie chciał wyjść bo mnie ani żadnych boli ani skurczy cisza jak makiem zasiał:-)

Mam dokładnie to samo...a nawet ostatnio Marcel spokojniejszy i nie czuje wyraźnych ruchów tylko takie prężenie czasami

dqprpx9ikjqhrova.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale tu dziś cisza. Odsypiacie, rodzicie czy szykujecie wszystko przed porodem??

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej!
    Ja dzis znow sie fatalnie czuje.. jestem wypompowana..
    Pierwszy raz od ciazy udalo mi sie pospac! Tylko raz wstalam na siusiu , no i od godziny 24 do prawie 11 spioch.... nie wierze..to zbyt piekne!

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robilam i jadlam obiad bo zaraz chlopa do pracy wysylam :)

Noo kolejny wrzesniowy maluszek juz pewnie na swiecie :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od kilku dni przesypiam noc i nie wstaje ani razu :)

No nie mowie o tym ze moj chrapacz mnie ostatnio budzi ale to szczegol :P

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie zbieram za obiad i zebrac sie nie moge...
    A, przepraszam! Pokroilam ogorki na mizerie :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CZARNULKA77 wrote:
    Ja też wstałam dziś cała napuchnięta i też 1,5kg więcej ważę. Idę dziś do gina zobaczymy co powie. Zgodnie z zaleceniem lekarza piję 2,5l litra plynów dziennie i to miało zmniejszyć opuchliznę (tak się nie stało) oraz zwiększyć ilość wód płodowych (to dziś się okaże po badaniu)
    Ja też więcej piję, jem arbuzy, raz na 2-3 dni robię sobie herbatkę z pokrzywy i nic :/

Zapomniałam się rano pochwalić, że śniła mi się nasza pierwsza noc w domu. Mały zaczął płakać, poszłam do koszyka, a tam takie piękne, malutkie leży i minki robi. I go tuliła potem zamiast przebrać i nakarmić :P Ech, chciałabym już go mieć przy sobie :)

Ja tam chcę pannę, mój M jest panną i wiem, że takiego synka mogę mieć ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie chyba terminowo wychodzi waga?
    PS. a ja jestem Lew :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 13:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach mizeria, ale bym zjadła...

Haha, jak wam coś powiem, to padniecie :P
    Wczoraj wieczorem umawiałyśmy się smsowo z żoną kolegi mojego M na spotkanie u nich jutro. I ona pyta "Karolina jesz normalnie majonez, winogron, kurczaka, sałatę, pomidory, oliwki, śliwki i fasole czerwoną?". Mąż akurat przeczytał tego smsa i zaczął się śmiać, że taki mix zrobi, że nikt tego nie zje. A ja nie wiem czemu pomyślałam o tym majonezie i winogronach i aż mi ślinka pociekła :P I do teraz się zastanawiam jak by smakowało winogrono z majonezem i mam na nie ochotę :P

karolcia:)))), Majeczka2014, verynice, dba, K_A_M_A lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kark, z reguly takie mieszanki sa smaczne :) sama bym zjadla taka salatke..lubie mieszac takie skladniki. Sama sobie wymyslilam roszponke z pomidorami, feta, papryka i pomarancza:P z sosem wloskim.. misz masz ale pyszny

kark lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nawet fote mam dla upamietnienia moich zachcianek ;P

2zxqgas.jpg

karolcia:)))), kark, verynice, K_A_M_A, Ewi25, JagoodkaK, madiiiii lubią tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dzis mielismy rybke teczowa z ziemniaczkami, cebulka, kopereczkiem, cytrynka i maselkiem w folii :)
    Pysznosci :)

Tez dzis rano bylam okropnie spuchnieta na twarzy :/ wygladalam jak bulinek :P

karolcia:)))) lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• betinka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko kochana, naprodukowały w nocy jak szalone! Sama nie spałam do 4 i nawet mi nie przyszło do głowy, że tutaj taka wrzawa!

le'nutka - czekamyyyyyyyyyyyyyyyy!

Anulka, Rabarbarka - dajcie znaka jakiegoś!

Nelus, ja to bym się z Twoimi teściami dogadała :D Ubóstwiam indyjskie żarełko, bardzo często robię, a z chlebków to ciapati majstruję. Nawet od znajomego Hindusa dostałam patelnię specjalną do ich smażenia :)

Kurcze, mam tak napuchnięte palce, ze aż mnie bolą jak próbuję zginać. I rozkręciły mi się skurcze od dołu, aż mnie w krzyżu ściska. Zło zło zło! Pora obiadu się zbliża powoli, a ja przez te skurcze nie mogę wstać do kuchni :/

Nelus lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mniam ale mi smaka robicie:) ja ide do sklepu po ten swoj nieszczesny chlebus i folie aluminiowa bo robie rybke z maselkiem cytrynka koperkiem w folii, ryz i surowka misz masz wlasnie:) ale mi sie nudzi kurde ta moja biedna chlopina calymi dniami tyra dla nas, zal mi go :( glowa rodziny wkoncu, ale on sobie nie krzywduje, kocham tego meza swego bardzo:) jak sie corka poda w niego to bede bardzo szczesliwa:)

ide cos robic :)

betinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    A my dzis mielismy rybke teczowa z ziemniaczkami, cebulka, kopereczkiem, cytrynka i maselkiem w folii :)
    Pysznosci :)

Tez dzis rano bylam okropnie spuchnieta na twarzy :/ wygladalam jak bulinek :P
    to widze ze taki sam obiadek prawie:)

‹‹ 1684 1685 1686 1687 1688 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ