X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    hehehe :P póki co jest w miare ogarnięta!!!! ;P

To pewnie z nadmiaru wrażeń :P

Eee ale fajne te ciastka-chyba muszę kupić marmoladę i zrobić :)

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • Diabla85 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w liceum wymyśliłam lepszą nazwę na wilgoć w pochwie, a mianowicie "serek w bułeczce" :D
    I jak jakiś fajny chłopak szedł, to mówiłyśmy z koleżankami że mamy serek w bułeczce :D Takie głupoty.

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diabla85 wrote:
    A ja w liceum wymyśliłam lepszą nazwę na wilgoć w pochwie, a mianowicie "serek w bułeczce" :D
    I jak jakiś fajny chłopak szedł, to mówiłyśmy z koleżankami że mamy serek w bułeczce :D Takie głupoty.

hahah diabla dowalilas teraz!!

• K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diabla85 wrote:

Hehehe :) To mi się kojarzy "stosunkowo" inaczej :P

Paula55, kark lubią tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • Tysia87 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No powiem Wam,że ja się czuje jak jakas starsza pani z reklamy pieluch do nietrzymaniu moczu.idę z psem mokro,leze mokro.dziś mam dość mojego ogromnego brzucha.te 9 miesięcy to naprawdę dużo.chce się normalnie pobawić z psem,anie ciągle się boję,że na brzuch przypadkiem skoczy.normanie wstać z kanapy,a nie jak stara baba.tak właśnie dziś marudze Michalowi no i Wam:-)

https://www.maluchy.pl/li-69041.png
  • Ewi25 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia87 wrote:
    No powiem Wam,że ja się czuje jak jakas starsza pani z reklamy pieluch do nietrzymaniu moczu.idę z psem mokro,leze mokro.dziś mam dość mojego ogromnego brzucha.te 9 miesięcy to naprawdę dużo.chce się normalnie pobawić z psem,anie ciągle się boję,że na brzuch przypadkiem skoczy.normanie wstać z kanapy,a nie jak stara baba.tak właśnie dziś marudze Michalowi no i Wam:-)

już niedługo :) tyle człwoiek wytrzymał to i te niecałe 3 tyg wytrzyma

qb3c82c3gptozz8t.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia87 wrote:

A ja wiem czemu marudzisz-za późno wstałaś! :P Twa chłopina spała 0,5 h i pewnie nie marudzi :D ehehe

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak tutaj można dodać zdjęcie?

• K_A_M_A Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CZARNULKA77 wrote:
    A ja przygotowałam dziś zestaw dla swojej Agatki na wyjście ze szpitala. Mam nadzieję, że nie zmarznie :)

https://ud.interia.pl/html/getattach,mid,36605,mpid,5,uid,bcd11391f07caed8?f=2014-08-21%2011.14.01.jpg

Kochana coś nie działczy-bynajmniej u mnie...

Dziołchy co robią te ciacha-zamiast tego cukru perlistego może być brązowy? Czy lepiej zwykły i bez kombinacji?

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • JagoodkaK Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    nadrobiłam Was szalone kobiety! żeby w nocy tyle stron naprodukować i to o żarciu! wstyd:) rozumiem, że jakby któraś rodziła ale nie ;p

także teraz się witam :)
    jagoodka kobito ty masz problemy z snem i kawe pijesz? eh dziś może ją odstaw i na spacer ok 22 idz, to jak wrócisz to padniesz do wyrka jak długa :)
    Kawe pije inke, bo mi lekarz kazal normalna ze wzgledu na ciscienie nieboszczyka 80/50 itp.
    spacery zaliczam 3 dziennie ostatni kolo 20 i nic nie dają :/

h84fkrhm4lz65cww.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O widzisz :) Dawaj na tinypic i wybierz rozmiar message board :)

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to my zawsze mowilismy ze jest kisiel w majtach ;)

Powiem wam ze ja dzis tez mialam nerwa... Tysia rozumiem cie dzis jak nikt...kur** dzis to juz sie smialam ze za kilka dni to tylko wozek inwalidzki mnie czeka.
    Tak mnie nawalaja kosci spojenia ze to poezja :/ wstaje kilka min... Potem sram z bolu i zanim sie rozbujam to szok.
    Przeca jak by mi sie chalupa palila to wytachala bym sie dopiero przy dogaszaniu :/

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia87 wrote:
    Wstalam .tzn jeszcze się w sumie nie kladlam,głód mi nie pozwolił:-D ciekawe o której wstana Kama ,jagoodkaK i karolcia :-) trzymam kciuki za dzisiejsza mamusie.i czekam na zdjęcia małego wrześniaczka:-) a teraz idę spać:-)
    Laski, 8.20 oczy wielkie, wiec z nudów poszlam z psem na spacer, po godzinie wrocilismy, sniadanko i pojechalam do miasta. Do moich klientow na plotki, az sie do domu nie chcialo wracac.

h84fkrhm4lz65cww.png
  • Diabla85 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też dzisiaj spojenie boli!

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale bym zżarła pączka...

Karolaaa91 lubi tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • Diabla85 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_A_M_A wrote:
    Ale bym zżarła pączka...
    O ja też! Ja też!

K_A_M_A lubi tę wiadomość

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zero wiesci od lenutki?

h84fkrhm4lz65cww.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wcinam draze smietankowe :)

K_A_M_A lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Tysia87 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dajta spokój kobity :-)u mnie na suwaczku niby 2 tygodnie i 3dni,ale jestem w stanie założyć się o 100.000 tysięcy,że to zbyt piękne,żeby było prawdziwe,że to już.Co prawda nie wiem skąd to 100.000 tysięcy wytrzasne,ale wezmę pożyczkę w providencie :-D nosz kurwa ileż można nosić tej bojler

K_A_M_A, verynice lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69041.png
  • Io Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy marudzicie, że się Wam ciężko chodzi a ja już nie chodzę tylko bujam się jak kaczka. A jak brzuch mi się spina to ledwo się toczę. Jedyne buty jakie mogę sama założyć to japonki. Wciskam się jeszcze w stare adidasy ale to już mąż mi musi je założyć. :P Jak mam gorszy dzień to mi nawet skarpetki pomaga założyć, bo jak brzuch się napnie to wcale nie mogę się schylić. Wieczorami to nawet leżeć nie mogę bo mnie wszystko boli. A już podnoszenie się z łóżka samemu wymaga zastosowania specjalnych manewrów. Jeszcze jak mi się brzuch nie spina to jakoś funkcjonuję ale jak jest twardy jak skała to czuję jakby nie był częścią mnie tylko kamyrem doklejonym mi do ciała. Dziś jechaliśmy samochodem a ja miałam wrażenie, że czuję jak mi młody na dziurach w brzuchu podskakuje. Do tego prowadzić to już sama raczej nie mogę bo u nas w mieście jest pełno uliczek pozastawianych samochodami i trzeba się mocno nagimnastykować, żeby zobaczyć czy można wyjechać a mnie brzuch przeszkadza. Prowadzę tylko jak mąż siedzi obok i on mi mówi czy mogę jechać :P Poza tym nawet auta sama nie odpalę bo mamy w obu samochodach zabezpieczenia, które w tej chwili są poza moim zasięgiem :P Jakoś głupio ta ciąża jest skonstruowana bo jak mnie czeka największy wysiłek to ja już praktycznie ledwo ciągnę i zastanawiam się kto będzie za mnie na tych piłkach skakał :P

dqpr3e5ebayuirbn.png
‹‹ 1687 1688 1689 1690 1691 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ