Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
paulina.b.1991 wrote:Witam z październikówek. Mam takie pytanko - Biorę od 2 dni lek Spasmolina, dziś obudziłam się ze strasznie twardym brzuchem. Czy to może być od tego? Brała któraś z Was ten lek?https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Ae ja w ciazy jeszcze nigdy z takich pierdol nie ryczalam haha. Glupia ja
a moj. Potem calowal przepraszal ze sie zdenerwowala, conajmńiej jak by to on ta karte wciagnal
A to ze z rak mi WSZYSTKO leci to normasame kur*** leca haha
Focisze wam zrobie po obiadku bo zaraz jemy
Ehh ja kocham tanczyc. Sama kilka ladnych lat bylam cheelrederkawiem wiem to co innego zupelnie ale taniec nowoczesny kochalam
teraz jak sobie przypomne te szpagaty to mnie pipka boli :p ale warto bylo bo puchary do dzis w szkole stoja
My tez szukamy czegos na pierwszy taniec... Ale poprosimy kuzyna T zeby nam jakis latwy uklad zrobil bo on profesjonalnie taniec uprawia i uczy go w szkole
Karolcia kurde ja jak patrzylam te drewniane przewijaki to najtanczy (!!!) £25 to jest ponad 130 zl!!!
Masakra. Kupimy ten na lozeczko za ok 20 i tyle.
Nam udalo sie karuzelke kupic wlasnie taka kolorowa
O car boot sale tez slyszalam ale nie bylismy nigdy jakostam wlasnie sprzedaja wszystko a na tych marketach co my
Jezdzimy to tylko dzieciowe rzeczy
-
Ja się nieco nastawilam ze rozstepów nie będzie bo mama po 4 ciazach nie miała ani jednego przytylam mało co dzień się smarowalam i co? Rozstepów pełno. Na posladkach i udach. I to mocno widoczne. Nie wiem jak strój na plaże ubiore w spodenkach będę. A brzuch ogromny i na nim ani jednego.
Chyba zaczęła mi się woda gromadzić bo od początku ciąży do 8 miesiąca przytylam 5 kg a teraz w tydzień aż 2! Masakra.
A teraz ja wam ochoty narobie, na obiad domowa pizza i właśnie rośnie mi ciasto na drozdzowke z owocami i kruszynką
U mnie tez dzis mała nad wyraz spikojna. Dopiero przed chwila mocniej się poruszala od samego rana. Spioszek teraz odpoczywa a w nocy pewnie znów da popalic -
nick nieaktualny
-
Majeczka2014 wrote:ale smaka robicie
nie wytrzymam zaraz
kuchareczki
A ja musze czekac na T, potem na zakupy spozywcze no i moze po jakies ciacho
betinka, poprosze kawalekkruszonka od Patu tez nie pogardze ;P
Zapraszamyschowam Ci kawałek przed moimi lasuchami
-
Moja mama tez ma skore jak niemowlak... Ma 50 lat a zero rozstepa, zero cellulitu, cycki jak donicki ale jedrne!!!
A ja co? 25 lat i juz poorana, cellulit przerabiam (co prawda zmalal ale jest)... Cycki dopiero teraz cos ruszyly...makabra..
Pojedlismy!! Pekam w szwach
Chwila odpoczynku i trzeba sie ogarnac bo za 2 h znajomi z 5- mies cora wpadaja. Pewnie ostatni raz na kilka tyg sie widzimy
Wypytam od rau kolezanke co barla do szpitala bo miala cc tam gdzie ja bede rodzic i o fotel bujany bo tez ma
Dobrze ze ktos wczesniej testuje a ja moge wypytac co i jak
Ide wam fote zrobic
-
Moja mama też po dwóch ciążach nie ma żadnego rozstępu. I ja też żyłam w słodkim przeświadczeniu, że żadnego nie mam, póki nie przyjrzałam się z bliska moim cyckom, a dokładniej czerwonym krechom na dole cycków. Tam mi się cholery zrobiły! Jak zmaleją mi cycki z powrotem do mojego rozmiaru to będą widoczne
A ja dzisiaj standardowo jak co tydzień od początku mojej ciąży mam pizzę! Mężuś robi pyszną!!! I serio tak się złożyło, że w dniu w którym się dowiedziałam że jestem w ciąży, to była sobota, mieliśmy pizzę i od tamtej pory co tydzień jemy domową pizzęWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 15:33
verynice lubi tę wiadomość
-
Paula, slicznosci!!!
Chetnie bym Wam podrzucila po kawalku! Robie krem z innego przepisu troche i juz smakuje megaaaa!
A za ta pizze tez udusze! Ja juz ziemniory podgotowuje do pieczenia i kurze cycki rozmrozilam, a pozarlabym znow domowa pizze
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
No to gratuluje kompletu, Paula
Ja sie wlasnie w kuchni przedzieram przez kleby bialej mgly, bo tatusiek rozwalil kawal sciany w pokoju synunia, bo mu drzwi przesuwne bedzie robil
Kurcze, niepokoi mnie cisza ze strony AnulkiOstatnia jej wiadomosc byla o tym, ze dzidzius sonda musi byc karmiony i od tej pory nic nie pisze
Moze smsa do niej by wyslac?
Rabarbarka i le'nutka tez nic nie mowia, ale u nich ostatnio bylo wszystko w porzadku...Paula55 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Ja tez dzisiaj nie gotuje. Byliśmy na mieście, zreszta ja ostatnio coraz rzadziej gotuje. Moj maz powiedział ze nie muszę, a jak sie mały urodzi to w ogóle żebym dała sobie spokój z gotowaniem, aby tylko czysto w miarę było, bo oboje jesteśmy z tych co lubią jak w domku jest czysciutko a po restauracjach czesto chodzimy.
Byliśmy na zakupach do domu przy okazji dwie godziny zeszło i wyczerpana jestem totalnie, zmęczyło mnie to stanie w kolejkach leżę jak Wieprz.
Za to moj kochany maz powiercil dzisiaj wszystkie dziurki, obrazki lustro szafka wszystko co miało byc zrobione to zrobił
A co do rozstępów to mi wyskoczył jeden z boku biodra ale to jeszcze zanim wiedziałam ze jestem w ciazy a wiedziałam szybko wiec nie wiem czy to ciazowy czy z przed ciazowego obżarstwa. W kazdym bądź razie jest taki jak u Pauli czerwony. Moj maz mnie ostatnio w łazience nastraszyl ze wyskoczy dopiero po ciazy jak brzuch zacznie spadać.... Kurde zmartwilam sie i nam nadzieje ze tak nie bedzie ...
A! I ciacho za mną tez chodzi ale ja bym zjadła jakiegoś torta śmietankowego albo WZtke! -
nick nieaktualnyJa tez dzis nic nie gotowalam. Jestem dzis padnieta po ciezkiej, nieprzespanej nocy i odsypialam w ciagu dnia. Na szczescie moj maz postanowil ugotowac dla nas obiad. Wzielam sie teraz za pieczenie ciasta bo stasznie mam ochote na cos slodkiego. Tylko nie na czekolade ale na ciasto