X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • afrykanka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem z poniedzialku :)

1usat5od00spirqc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my sie wlasnie zajadamy borowka... ;)

34yqxzq.jpg

Kaarolina, Ewi25 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    afrykanka, korzystajcie korzystajcie :) milo mozna spedzic czas.. my tez ostatnio mielismy takie weekendy we dwojke.. odrazu inaczej czlowiek sie czuje :) bylo milo. Moze uda sie jeszcze gdzies wyskoczyc,bo 31 mamy rocznice, stuknie nam 9 latek :)

afrykanka lubi tę wiadomość

• betinka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra, to przyznać się, która kilka dni temu zrobiła mi takiego smaka na karpatkę, że nie mogę jej wyrzucić z głowy i dzisiaj znów muszę ryzykować porodem w kuchni! :D

akuszerka89 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    betinka wrote:
    No dobra, to przyznać się, która kilka dni temu zrobiła mi takiego smaka na karpatkę, że nie mogę jej wyrzucić z głowy i dzisiaj znów muszę ryzykować porodem w kuchni! :D

chybaaaaaaa VERYNICE :) jesli moja pamiec sie nie myli :)

tez mam ochote na cos dobrego..hmmmmmmmmmmmmmmmmm
    zjadlabym dobra szarlotke :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 13:08

verynice lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    betinka, tak mnie nakrecilas, ze dzis normalnie podjade do cukierni i kupie sobie kawalek ciacha, o!! :)
    karpatke tez maja dobra..hihih
    kurde... i dupsko rosnie... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 13:11

• betinka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka nie wiem czemu kojarzy mi się z jesienią/zimą... Latem mam ochotę na ciasta z kremem :)

• betinka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, sorrki Majeczka :D
    Ostatnie chwile mamy żeby się napchać dobrociami ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    betinka wrote:
    Szarlotka nie wiem czemu kojarzy mi się z jesienią/zimą... Latem mam ochotę na ciasta z kremem :)

a mi sie jakos nie kojarzy ;) kremowych ciast nie lubie,ale karpatke lubie ;) maja inny krem, mniamniusi

• jovi81 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaraz zabieram się za ciacho ze śliwkami :) mnie lato kojarzy się właśnie z wypiekami gdzie w roli głównej są owoce.

betinka lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69787.png
    xvg47yr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    betinka wrote:
    Haha, sorrki Majeczka :D
    Ostatnie chwile mamy żeby się napchać dobrociami ;)

przyznam szcezrze,ze sobie tez tak tlumacze a raczej pocieszam:P ale jakim kosztem :P juz nie chce nawet myslec o tych moich kg ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jovi ze sliwkami jadlam 2 dni temu u siostry, pycha ;) zjadlam 2 kawaleczki male, a jakby nie bylo nikogo dorwalabym chyba caly talerz hahaha :P

jovi81 lubi tę wiadomość

• betinka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka, ja bym w siebie pchała dalej, ale te rozstępy mnie tak załamały, że normalnie straciłam apetyt :/ Od 3 tyg moja waga się nie zmienia na szczęście.
    Ale karrrrrrpatka mmmmmmmmmmm, muszę to przeżyć! Chyba zaraz budyń ugotuję na krem, żeby już zaczął stygnąć :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    betinka wrote:
    Majeczka, ja bym w siebie pchała dalej, ale te rozstępy mnie tak załamały, że normalnie straciłam apetyt :/ Od 3 tyg moja waga się nie zmienia na szczęście.
    Ale karrrrrrpatka mmmmmmmmmmm, muszę to przeżyć! Chyba zaraz budyń ugotuję na krem, żeby już zaczął stygnąć :)

na sile to ja nie chce pchac w siebie :) ale jak mam na cos ochote to nie ma to tamto!!! Ja ostatnio roznie z apetytem,ogolnie od kilku dni mam mdlosci i tego apetytu mniej, ale tak nagle nachodzi mnie czasami chota na cos smacznego. Betinka, i tak wygladasz swietnie!!! Figura w ciazy do pozazdroszczenia... A rozstepy,no coz? Taka nasza natura :( choc powiem szczerze ze rozstepami akurat ja najmniej martwie a raczej w ogole. Nie wim czemu. Chyba przyzywczailam sie za czasow odchudzania i tak zostalo.. O wiele bardziej doluja mnie kilogramy..

ja i tak dzisiaj juz oszamalam satino:)weaniliowe

• paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z październikówek. Mam takie pytanko - Biorę od 2 dni lek Spasmolina, dziś obudziłam się ze strasznie twardym brzuchem. Czy to może być od tego? Brała któraś z Was ten lek?

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulina.b.1991 wrote:
    Witam z październikówek. Mam takie pytanko - Biorę od 2 dni lek Spasmolina, dziś obudziłam się ze strasznie twardym brzuchem. Czy to może być od tego? Brała któraś z Was ten lek?

niestety nie słyszałam o tym leku, więc nie pomogę :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, powiedzcie mi czy kupowalyscie karuzelke do lozeczka?
    Pytam,bo chcialam zasiegnac Waszej opinii na ten temat. Ostatnio siostra zrobila mi wyklad w tej sprawie i namieszala w glowie ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 13:32

• pralinka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka2014 wrote:
    dziewczyny, powiedzcie mi czy kupowalyscie karuzelke do lozeczka?
    Pytam,bo chcialam zasiegnac Waszej opinii na ten temat. Ostatnio siostra zrobila mi wyklad w tej sprawie i namieszala w glowie ....
    Ja kupiłam parę dni temu, jaki wykład Ci zrobiła?
    Każdy robi jak uwaza/czuje..Są dzieci co polubia karuzelke itp. a inne nie..

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pralinka wrote:
    Ja kupiłam parę dni temu, jaki wykład Ci zrobiła?
    Każdy robi jak uwaza/czuje..Są dzieci co polubia karuzelke itp. a inne nie..

no tez tak uwazam wlasnie,ze kazde dziecko jest inne i nie ma co sugerowac sie tym,ze czyjes lubilo czy nie. Wypowiadala sie negaywtnie na ten temat. Wkurza mnie takie porownywanie dzieci:) mozna sie wymieniac zdaniami, nie mam nic za zle,ale czemy odrazu wszystko odradzac bo cos tam ,to do mnie nie przemawia ;)

Pralinka,a jaka kupilas?

• betinka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczko, no to mamy odwrotne 'zmartwienia cielesne' ;) Ja akurat z wagą nigdy nie miałam problemów, od dawna tanczę intensywnie, więc mogłam bezkarnie się obżerać. A te rozstępy sa potwornym problemem dla mnie, bo strój do samby brazylijskiej wiadomo jaki jest - bardziej go w sumie nie ma, całe pośladki odkryte, a chyba nikt by nie chciał oglądać koralików i cekinów w towarzystwie rozstępów :( Nic innego mi nie pozostaje, jak uciułać kasę na zabieg laserowy :(

Karuzelki na razie żadnej nie kupuję, bo to jest bez sensu dla takiego małego człowieka. Będę mu stopniowo wprowadzać to, co zalecają dla najlepszego rozwoju - najpierw kartoniki w czarne linie proste, potem bardziej skomplikowane wzory, a jak już zacznie widzieć normalnie i się interesować, to wtedy pewnie dopiero karuzelkę mu zapodamy :)

‹‹ 1700 1701 1702 1703 1704 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ