Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyafrykanka, korzystajcie korzystajcie
milo mozna spedzic czas.. my tez ostatnio mielismy takie weekendy we dwojke.. odrazu inaczej czlowiek sie czuje
bylo milo. Moze uda sie jeszcze gdzies wyskoczyc,bo 31 mamy rocznice, stuknie nam 9 latek
afrykanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybetinka wrote:No dobra, to przyznać się, która kilka dni temu zrobiła mi takiego smaka na karpatkę, że nie mogę jej wyrzucić z głowy i dzisiaj znów muszę ryzykować porodem w kuchni!
chybaaaaaaa VERYNICEjesli moja pamiec sie nie myli
tez mam ochote na cos dobrego..hmmmmmmmmmmmmmmmmm
zjadlabym dobra szarlotkeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 13:08
verynice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Majeczka, ja bym w siebie pchała dalej, ale te rozstępy mnie tak załamały, że normalnie straciłam apetyt
Od 3 tyg moja waga się nie zmienia na szczęście.
Ale karrrrrrpatka mmmmmmmmmmm, muszę to przeżyć! Chyba zaraz budyń ugotuję na krem, żeby już zaczął stygnąćhttps://www.maluchy.pl/li-68923.png -
nick nieaktualnybetinka wrote:Majeczka, ja bym w siebie pchała dalej, ale te rozstępy mnie tak załamały, że normalnie straciłam apetyt
Od 3 tyg moja waga się nie zmienia na szczęście.
Ale karrrrrrpatka mmmmmmmmmmm, muszę to przeżyć! Chyba zaraz budyń ugotuję na krem, żeby już zaczął stygnąć
na sile to ja nie chce pchac w siebieale jak mam na cos ochote to nie ma to tamto!!! Ja ostatnio roznie z apetytem,ogolnie od kilku dni mam mdlosci i tego apetytu mniej, ale tak nagle nachodzi mnie czasami chota na cos smacznego. Betinka, i tak wygladasz swietnie!!! Figura w ciazy do pozazdroszczenia... A rozstepy,no coz? Taka nasza natura
choc powiem szczerze ze rozstepami akurat ja najmniej martwie a raczej w ogole. Nie wim czemu. Chyba przyzywczailam sie za czasow odchudzania i tak zostalo.. O wiele bardziej doluja mnie kilogramy..
ja i tak dzisiaj juz oszamalam satino:)weaniliowe -
nick nieaktualnypaulina.b.1991 wrote:Witam z październikówek. Mam takie pytanko - Biorę od 2 dni lek Spasmolina, dziś obudziłam się ze strasznie twardym brzuchem. Czy to może być od tego? Brała któraś z Was ten lek?
niestety nie słyszałam o tym leku, więc nie pomogę -
nick nieaktualnydziewczyny, powiedzcie mi czy kupowalyscie karuzelke do lozeczka?
Pytam,bo chcialam zasiegnac Waszej opinii na ten temat. Ostatnio siostra zrobila mi wyklad w tej sprawie i namieszala w glowie ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 13:32
-
Majeczka2014 wrote:dziewczyny, powiedzcie mi czy kupowalyscie karuzelke do lozeczka?
Pytam,bo chcialam zasiegnac Waszej opinii na ten temat. Ostatnio siostra zrobila mi wyklad w tej sprawie i namieszala w glowie ....
Każdy robi jak uwaza/czuje..Są dzieci co polubia karuzelke itp. a inne nie.. -
nick nieaktualnypralinka wrote:Ja kupiłam parę dni temu, jaki wykład Ci zrobiła?
Każdy robi jak uwaza/czuje..Są dzieci co polubia karuzelke itp. a inne nie..
no tez tak uwazam wlasnie,ze kazde dziecko jest inne i nie ma co sugerowac sie tym,ze czyjes lubilo czy nie. Wypowiadala sie negaywtnie na ten temat. Wkurza mnie takie porownywanie dzieci:) mozna sie wymieniac zdaniami, nie mam nic za zle,ale czemy odrazu wszystko odradzac bo cos tam ,to do mnie nie przemawia
Pralinka,a jaka kupilas? -
Majeczko, no to mamy odwrotne 'zmartwienia cielesne'
Ja akurat z wagą nigdy nie miałam problemów, od dawna tanczę intensywnie, więc mogłam bezkarnie się obżerać. A te rozstępy sa potwornym problemem dla mnie, bo strój do samby brazylijskiej wiadomo jaki jest - bardziej go w sumie nie ma, całe pośladki odkryte, a chyba nikt by nie chciał oglądać koralików i cekinów w towarzystwie rozstępów
Nic innego mi nie pozostaje, jak uciułać kasę na zabieg laserowy
Karuzelki na razie żadnej nie kupuję, bo to jest bez sensu dla takiego małego człowieka. Będę mu stopniowo wprowadzać to, co zalecają dla najlepszego rozwoju - najpierw kartoniki w czarne linie proste, potem bardziej skomplikowane wzory, a jak już zacznie widzieć normalnie i się interesować, to wtedy pewnie dopiero karuzelkę mu zapodamyhttps://www.maluchy.pl/li-68923.png