Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do hormonow to fakt te z przed ciazy sa okropne ale te po ciazy az strach.sie bac.. mnie wyprowadza z rownowagi doslownie wszystko to masakra jakas na P ciagle furcze.. jedynie przy Malym jestem spokojna..https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
czesc dziewcyzny
ja dziś pospałam trochę dłużej niż zwykle ;-P machnę chyba dzisiaj ostatni raz okna, bo u mnie się tak szybko brudzą, że szok
ktoś dzisiaj rodzi?
Ja tam w sobotę nie chcę, a i jakichkolwiek oznak brak haha więc się nie wyrywam.
Karolina dawaj foty Krzysia, ciocie uwielbiają go oglądać
Co z resztą naszych mamuś ? Odezwijcie się dziewczyny.... -
nick nieaktualny
-
Assantea mi brzuch tez juz nie rosnie... od 2-3mcy urosl 2-3cm i tyle
ale co sie dziwic jak mi wyszlo ze moje dziecko uroslo 20gram przez ponad tydzien hehe
a mi albo te skurcze juz w nocy nie przeszkadzaja i sie przyzwyczailam albo sie uspokoily,choc raczej to pierwszebo czuje jak mi brzuch twardnieje ale juz nie zwracam tak czesto na to uwagi
assantea lubi tę wiadomość
-
K_A_M_A wrote:
Mycha ja Ciebie lubię, nie obraź się, ale proszę Cię-nie wrzucaj tutaj takich filmików bo myślałam, że to coś fajnego i kliknęłam ale po kilku sek wyłączyłam-co prawda nie wiem jak się to skończyło, ale nie cierpię oglądać czegoś takiegoI to jeszcze na samej końcówce jak każda z nas czeka na swoje maleństwa
.
KAMA, ale własnie to dzieciątko się obudziłO!!!! Takie piękne zakończenie!!! Nie wiem tylko czy to fragment filmu czy reklamy... Ze dwa tyg temu taka sytuacja miała miejsce we Francji! Nigdy nie wolno tracić nadziei!
-
Ja bym chciała w nocy
porodówka jest wtedy najczęściej pusta
Jest cisza, spokój, mało ludzi
Weekend też fajny, bo faktycznie wtedy dużo kobitek jest wypisanych, nie ma takiego popłochu u personelu
Ja jestem z niedzieli i jestem bardziej zaradna od siostry, która jest z innego dnia tygodniajustyna14, kark lubią tę wiadomość
-
dba wrote:Ja bym chciała w nocy
porodówka jest wtedy najczęściej pusta
Jest cisza, spokój, mało ludzi
Weekend też fajny, bo faktycznie wtedy dużo kobitek jest wypisanych, nie ma takiego popłochu u personelu
Ja jestem z niedzieli i jestem bardziej zaradna od siostry, która jest z innego dnia tygodnia7w3d 💔 -
mycha89 wrote:KAMA, ale własnie to dzieciątko się obudziłO!!!! Takie piękne zakończenie!!! Nie wiem tylko czy to fragment filmu czy reklamy... Ze dwa tyg temu taka sytuacja miała miejsce we Francji! Nigdy nie wolno tracić nadziei!
O to przepraszam, ale jak tylko zobaczyłam początek to zaraz wyłączyłam-no nie mogę takich rzeczy oglądać bo mi się zaraz przykro robi... A wczoraj oglądałam powtórke house'a i tam zmarło takie malusie przez matkę akurat i kurde już od razu gorszy humor-niby tylko film ale przykro zaraz... Ale widzisz zmyliłaś mnie sama bo pod linkiem napisałaś że beczysz już sama sobie dopowiedziałam
Na mnie wszystko działa w tv dlatego m.in horrorów nie oglądam bo potem to nawet się boję wstać siku do kibla
Dba ja też niedzielna jestemJakoś nie uważam, że przez to gorsza
heheh Kto znowu zapuścił zabobona!?
mycha89 lubi tę wiadomość
-
Melduję się i Ja:)
Zaraz mykamy na zakupy i obiadek do restauracji. Więc dzisiaj nie musze obiadku gotować juhuuuuu
A wieczorem robię pyszności ze świeżym szpinakiem, figami ahhh
Gosia-->wczoraj zrobiłam te kocie oczka z tego przepisu i wyszły bardzo smaczne. Podwoiłam porcję, dałam mniej cukru a więcej mąki musiałam dodać bo ciasto się kleiło i dodałam cukier zwykły:) Więc jak któraś ma ochotę je upiec to warto:)Gosia19, afrykanka lubią tę wiadomość
-
Hej Mamuśki!
Zaraz się zabieram za nadrabianie. Martwię się o Matiego dzisiaj, bo od rana jest strasznie niemrawy. Nie podziałały na niego nawet maliny i borówki. Od wielu tygodni nie było takich akcji, a dzisiaj nawet jak go po nóżce posmeram, to tylko ledwo nią ruszyhttps://www.maluchy.pl/li-68923.png -
betinka wrote:Hej Mamuśki!
Zaraz się zabieram za nadrabianie. Martwię się o Matiego dzisiaj, bo od rana jest strasznie niemrawy. Nie podziałały na niego nawet maliny i borówki. Od wielu tygodni nie było takich akcji, a dzisiaj nawet jak go po nóżce posmeram, to tylko ledwo nią ruszy -
Hej kobitki.ją podczytuje na bieżąco,ale nie mam siły pisać
pojutrze będę miała na liczniku 39 tydzień i kompletnie nic z tego nie wynika.zero skurczy,zero boli,tylko moje dziecko próbuje wyjść przez pepek,tak mi się w brzuchu tłucze.Michał mówi,że mam obcego,bo jeszcze czegoś takiego nie widział
Mi to obojętne czy sobota czy wtorek byleby zdrowy był i nie urodził się w 50- tym tygodniu,bo narazie się na to zapowiada;-)
Wczoraj dowiedziałam się,że koleżanka z liceum umarła.26 lat ,mąż znalazł ją martwą w domu i tyle....a miała wszystko.była śliczna,mądra,bogata.podobno upadła i tętniak się rozlal....nie mogę w to uwierzyć do tej pory.jakoś tak wszystkie moje problemy typu celulit na dupie ,przestały mieć jakiekolwiek znaczeniehttps://www.maluchy.pl/li-69041.png -
nick nieaktualny
-
Czesc mamusie.
Wlasnie was nadrobilam. Ja siedze w kawiarni I popijam kawusie:) ja tez obiadu dzisiaj nie gotuje, bo jestesmy na miescie.
Ja sie ciesze, ze chodzenie do fizjoterapeutki sie oplacilo, bo nie bola mnie plecy. Nawet mam teraz kozaczki na wysokim korku I smigam
Na szczescia z mezem sie w ogole nie klocimy, a mi jak na raze hormony nie szaleja, mam nadzieje, ze to nie cisza przed burza
Dzisiaj rano zrobilam mezusiowi sniadanie do lozka I sie bardzo ucieszyl
Tak kolorowo to nie jest ze spaniem, maz nie chrapie, ale ja sie rzucam jak szczupak na tym lozku no I w nocy mi brzuch twardnieje, a na Siku to Chyba co 2 godz. Musze wstawac.
Ja na razie nie mam lozezka I komody, wiec w ponirdzialek opierdziel ktos zbierze. 8 tyg minelo od zamowienia.
Zycze wam pieknego weekendu. My idziemy wieczorem do kina I na kolacje. Probujemy wykorzystc te ostatnim tygodnie tylko we dwojke.