Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:a mierzylas sobie ciśnienie? W ciąży przy zbyt wysokim często głową boli nawet jak wcześniej nie bolała
ja miałam zawsze bardzoniskie ciśnienie ...
teraz to nie wiem ale puls ostatnio miałam ponad 110 ...
Kark a myslisz ze poxzwola byc komus przy usg jesli bedzie ono dopochwowe ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 21:14
-
Hej, ja już po wizycie, niestety usg nie było, będzie dopiero 18.02.14, eh, dostałam pakiet badań do zrobienia , pomacał mnie i stwierdził że wszytko ok. Kazał odstawić luteine bo uważa ze jest zbędna. Nie wiem co o tym myśleć...
no i mam L$ ale też nie wiem, czy jest po co, skoro nie wiem na 100% czy wszystko jest ok.
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:Hej, ja już po wizycie, niestety usg nie było, będzie dopiero 18.02.14, eh, dostałam pakiet badań do zrobienia , pomacał mnie i stwierdził że wszytko ok. Kazał odstawić luteine bo uważa ze jest zbędna. Nie wiem co o tym myśleć...
no i mam L$ ale też nie wiem, czy jest po co, skoro nie wiem na 100% czy wszystko jest ok.
Mnie też kazał odstwić leki z tym że ja brałam duphaston ...
Teraz spokojnie czekaj na usg i się nie denerwuj bo tylko Ci ten stres może zaszkodzić !! -
nick nieaktualny
-
Izamelka wrote:a daj spokój te bóle głowy to jakaś masakra ....
heh ja musze kupic ciśnieniomierz bo niestety w domu nie mam a teraz wydaje mnie się że bardzo się przyda !!!
przyda sie na pewno, a pozniej na starosc hehehe -
muszę się pochwalić - to do dziewczyn z zaparciami - kupilam sliwki suszone, rano zjadlam ze 3szt do platek z mlekiem, i pozniej po poludniu sama 1szt
mój mąż też zjadł 3szt i go pogoniło, mnie wczesniej delikatnie, a pozniej lecialam jeszcze 3 razy!!!! szok!!!! nie wiem czy to zasluga tych sliwek czy co
bo jadlam ostatnio mieszanke chipsy, chałwa hehe ostatni raz to podchodzil pod rozwolnionko
sorry za szczególy ale tak mi lżej hehehe i sie ciesze ze w koncu cos ruszylo
Ewelcia, AnkaK lubią tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:Hela ja nie trawię śliwek więc kupiłam morele (gin powiedziała że też mogą być) mam nadzieję, że mi to pomoże bo już mnie wkurzają te zaparcia
kochana ja nie lubie nic co szuszone, wole wszystko swiezenawet rodzynek bleee ale wcisnelam na sile i warto bylo
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nescafe wrote:Dzien dobry
Jak sie czujecie??
Czytam ogolnie na biezaco , z telefonu ale nie pisze z tel bo nie lubie
jovi81 gratulajce ;*;*
mycha89 sliczne malensto
madeinloove co za dupek z tego szefaWez sie nie daj!!
Koza lecisz na ta wizyte czy czekasz do poniedzialku?
Szonka nomm, co lekarz to inaczej gadaTez bym chyba poszla, do 3 lekarza
No i potem komu tu wierzyc??
Nelus moja cera bez zmiana Ty kiedy smigasz na usg itd. Dlugo musisz czekac na ten pakiet czy cos?
Och to ci zazdroszczę cery. Ja dzisiaj kupiłam tonik antybakteryjny garniera i żel punktowy ( niestety wszystko co na pryszcze zawiera alkohol w składzie)moze pomoże i znowu bede mogła spojrzeć w lustro! Co do opieki zdrowotnej to jeszcze mi nie wysłali potwierdzenia. Mój adwokat, który zajmuje sie sprawa o przyznanie mi rezydenta Kanady, mówi ze czeka sie dosyc długo bo nawet do 2 miesięcy! jesli nie dostanę odpowiedzi do końca lutego to bede zmuszona iść prywatnie, a jednorazowe usg i badanie krwi to koszt 880$ dla obcokrajowca! Jak mus to mus. Wszystko przez to ze moj chlopak zmienil prace chwile przed moim zajsciem w ciaze, dlatego stracilam medical z jego starej pracy.
-
Nelus wrote:Och to ci zazdroszczę cery. Ja dzisiaj kupiłam tonik antybakteryjny garniera i żel punktowy ( niestety wszystko co na pryszcze zawiera alkohol w składzie
)moze pomoże i znowu bede mogła spojrzeć w lustro! Co do opieki zdrowotnej to jeszcze mi nie wysłali potwierdzenia. Mój adwokat, który zajmuje sie sprawa o przyznanie mi rezydenta Kanady, mówi ze czeka sie dosyc długo bo nawet do 2 miesięcy! jesli nie dostanę odpowiedzi do końca lutego to bede zmuszona iść prywatnie, a jednorazowe usg i badanie krwi to koszt 880$ dla obcokrajowca! Jak mus to mus. Wszystko przez to ze moj chlopak zmienil prace chwile przed moim zajsciem w ciaze, dlatego stracilam medical z jego starej pracy.
jest w niebieskim opakowaniu, ja kupuje go w rossmanie.
ps. sorry dziewczyny ze bez polskich znakow, ale pisze z tel. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szonka wrote:Nie wszystko na pryszcze ma alko w skladzie. Ja stosuje bezalkocholowy tonik abtybakteryjny sorayi. Jest bardzo dobry, nie wysusza skóry a cere mam ładną. Zanim go odkryłam długo walczyłam z syfkami
jest w niebieskim opakowaniu, ja kupuje go w rossmanie.
ps. sorry dziewczyny ze bez polskich znakow, ale pisze z tel. -
Nelus wrote:Kupiłbym ale tu gdzie mieszkam nie maja sorayi
no tak, po napisaniu postu zobaczyłam skąd piszesz
Ja też witam was sobotnio
Nie wiem czemu, ale męczy mnie dziś strasznie zapach papierosów, mimo, ze nikt nie pali w moim otoczeniu, ani tym bardziej ja, ale i tak cały czas czuję fajki i mnie od nich strasznie mdli, fuj.