Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
hej moje drogie:) A ja mam super cerę, taką jak teraz to miałam chyba tylko przed okresem dojrzewania:P
Szonka Ciebie męczy zapach papierosów, a ja ostatnio mamie wmawiałam że robiła coś z kapustą kiszoną bo wszędzie ją czułam :PP -
Bylam wczoraj na wizycie i przeżyłam horror.. Znowu nic w pecherzyku nie było widać cały koszmar z przed roku wrócił do mnie a tu nagle gin coś pokrecil z obrazem i sie pojawił dzieciaczek ! Ma 9 mm i bijace serduszko..
tak sie przestraszylam jak badał mi pozniej ciśnienie to oczywiście wyszło 150..
kark, AnkaK, akuszerka89 lubią tę wiadomość
-
A jeszcze zapomniałam Wam napisać o mojej złej morfologii.. Jak nic mam niedokrwistosc z niedoboru żelaza.. Gin jak je zobaczył powiedział ze widać ze moj organizm jest na wykończeniu i oczywiście dał mi l4 bez pytania bo mam odpoczywać.. Czy któraś z Was tez ma problem z żelazem ?
-
A ja od rana się wkur..am
Brat męża przyjeżdża z irlandii po 8 miesiącach, zatrzymuje się u rodziców (60km od nas). Zaprosiłam go do nas, ale powiedział, że to my mamy przyjechać, bo on nie ma auta, a pksem nie będzie jechać. Napisałam, że my jakoś 2 lata dojeżdżaliśmy bez auta, w dodatku z psem (potem psem i 6 szczeniakami w walizce), a ten że JESTEM ZAHARTOWANA, TO MOGĘ SIĘ RUSZYĆ. Kretyn
-
Tusinka wrote:A jeszcze zapomniałam Wam napisać o mojej złej morfologii.. Jak nic mam niedokrwistosc z niedoboru żelaza.. Gin jak je zobaczył powiedział ze widać ze moj organizm jest na wykończeniu i oczywiście dał mi l4 bez pytania bo mam odpoczywać.. Czy któraś z Was tez ma problem z żelazem ?
Norma jest 70-150, ja mam 30.
Niedoboru żelaza nie leczy się, dopóki hemoglobina jest w normie -
Czesc kobietki
tez sie witam w sobotne przedpoludnie
Milo slyszec dobre wiesci z wizyt dziewczynygratuluje serdecznie wszystkim ktore swoje pociechy juz mialy okazje zobaczc
chyba tylko ja zostalam z tylu
Fipsik tak to juz jest z rodzina
My jak przyjezdzamy do Pl to tez my wszystkich odwiedzamy choc nie mamy samochodubo malo komu chce sie ruszyc
Milego weekendu wszystkim
-
Paula55 wrote:Czesc kobietki
tez sie witam w sobotne przedpoludnie
Milo slyszec dobre wiesci z wizyt dziewczynygratuluje serdecznie wszystkim ktore swoje pociechy juz mialy okazje zobaczc
chyba tylko ja zostalam z tylu
Fipsik tak to juz jest z rodzina
My jak przyjezdzamy do Pl to tez my wszystkich odwiedzamy choc nie mamy samochodubo malo komu chce sie ruszyc
Milego weekendu wszystkim
Paula ja dopuero we wtorek mam pierwsza wizyte i pierwsze usg.
Fipsik ja tez mam niskie cisnienie, jednak wierze, ze przed wizyta bedzie 100
-
Tusinka wrote:Mam za niska hemoglobine i stwierdzono anizocytoze krwinek czerwonych.. Mam brać żelazo dwa razy dziennie..
Mogę doradzić, że jak łykasz to z czymś kwaśnym - popić herbatą z cytryną np. bo żelazo wchłania się tylko w środowisku kwaśnym. W zasadowym albo obojętnym tabletki tylko Cię przelecą, a nie wchłoną się.
I długo mija, zanim wzrośnie we krwi - nawet kilka miesięcy, także nie przejmuj się, jeśli za kilka tygodni nadal będzie niskie.Paula55, Tusinka lubią tę wiadomość
-
Hahaha ja tez jestem mega rozkojazona od kad jestem w ciazy
Mam nadzieje ze to minie haha:)
Ty Kochana przynajmniej juz masz zaplanowana wizyte a ja jeszcze nie mam pojecia kiedy
Ok. Lece ogarnac chatke i wpadne pozniej do wasJagoodkaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie wiem czy jednak do was dolacze
17.01 beta 67,31 20.01 - 103,70
jestem zalamana beta z 30.01 czyli po 8 dniach od ostatniej tylko 230,1
siedze i rycze bylam 29 u gin i widziala tylko maly pecherzyk ciazowy 3mm
kolejna wizyte mam 5 lutego
dół
-
nick nieaktualnyAaaaga, dopóki nie miałaś usg to jeszcze nie wszystko jest przesądzone.
Izamelka wrote:Kark a myslisz ze poxzwola byc komus przy usg jesli bedzie ono dopochwowe ?Ja robię tak: wchodzę sama, lekarz mnie bada, sprawdza co ma sprawdzić (wyniki czy coś), a jak już mówi, że teraz zrobimy usg, to pytam czy można poprosić męża
I zawsze męża prosi
Mi dziś pod kalendarzem pojawiła się notatka, że z niedoboru wapnia mogą być bóle głowy...Izamelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny
Wpadam sie przywitac i zyczyc milego weekendu. Mialam niesmaialo spytac o to samo co madeinlove, ale mnie uprzedzila
Całą noc snilam juz o
i sobie wykombinowalam ze taki orgazm łechtaczkowy (bez seksu) raczej nie zaszkodzi
ale jak czytam ze jednak moze zaszkodzic to juz mi smutno
chodze tak nabuzowana ze nie wiem jak sobie poradzic
Panie Premierze, jak żyć?kark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaaaaga wrote:nie wiem czy jednak do was dolacze
17.01 beta 67,31 20.01 - 103,70
jestem zalamana beta z 30.01 czyli po 8 dniach od ostatniej tylko 230,1
siedze i rycze bylam 29 u gin i widziala tylko maly pecherzyk ciazowy 3mm
kolejna wizyte mam 5 lutego
dół
Głowa do góry i nie smutkaj sie bo ja jak zrobiłam bete po 48 h i przyrostu bylo zaledwie 50 % to tez juz zaczelam panikowac i wariowac a na USG sie okazalo ze najpierw byl pecherzyk a juz po tygodniu mala dzidzia, takze robienie bety co chwila jest bezsensowne!