Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWszystkie nowe "wrześnikówki" zapraszamy do wpisania się na listę:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AsIHMP3zRI_EdFlvX01QTU1UaktVU1RkWUJfejZEVVE&usp=sharing#gid=3
Fipsik, olej to, teraz najważniejsi jesteście Wy. Nawet jeśli rodzina jeszcze nie zna twojej sytuacji, to jak ją pozna za kilka tygodni, to wręcz będą mówić, że dobrze zrobiłaś, że zostałaś w domu, a na razie niech myślą co chcą -
Hej dziewczyny! Dawno mnie tu nie było ale chciałam Wam oznajmić że w czwartek byłam na USG i wreszcie zobaczyłam bijące serduszko!!! Dzidziuś jest troszkę malutki ale i tak moje radość jest ogromna.
Jeśli ktoś mógłby uzupełnic w tabelce moje dane to nastepną wizyte mam 20.02 a termin przesunął się na 20.09:)kark, AnkaK lubią tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
hej laski
ja dzis cały dzień poza domem, w końcu 7stopni na plusie jupi! wiec sobie polazilismy z mezem
mnie rano dzisiaj tak cyce bolały jakby mi ktos suty przypalal, i sa takie spuchnietae, nie wiem czy to normalne?? któraś z Was tak ma?
co do żelaza to mi tez spadło sporo, zawsze miałąm 138, 137 lub 114 a teraz 63 (przedzial 50-170) wiec pewnie tez bede musiala uzupelniacw morfologi tez jakies krwinki inne (% i ilosciowo) zaniżone ale cala reszta ok wiec chyba nie jest zle
-
nick nieaktualnykark wrote:Aaaaga, dopóki nie miałaś usg to jeszcze nie wszystko jest przesądzone.
Sory, że tak późno odpisujeJa robię tak: wchodzę sama, lekarz mnie bada, sprawdza co ma sprawdzić (wyniki czy coś), a jak już mówi, że teraz zrobimy usg, to pytam czy można poprosić męża
I zawsze męża prosi
Mi dziś pod kalendarzem pojawiła się notatka, że z niedoboru wapnia mogą być bóle głowy...
kurcze to też tak zrobię
ja ide na samo usg wiec odrazu zapytam
heh to może zrobię badania czy wapn mam w normie
bo te bóle głowy mnie wykończą ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygusiaa wrote:Byłam w srode u ginekologa bylo widac malutki pecherzy prawdopodobnie moja ciaza jest mlodsza o 2 tyg.. Martwie sie czy 12 lutego zobacze juz zarodek i bijące seruszko..;/
Do tego praktycznie zadne objawy;/ tylko ból brzucha..
ja do tej pory oprócz żadkich bóli brzuch nie mam żadnych objawów
więc się nie przejmuj
czekaj spokojnie bedzie dobrzegusiaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
jak tam sie czujecie ciężarówki? U mnie wczoraj dzien przeleciał na chrzcinach:) a tera jeszcze w łóżku leżę, wstaje dopiero na obiada, a potem śmigać do mamy:.O mojej ciazy dalej nikt nie wie
no maz i wy
Gusia witamy, witamy, hehe my sie już znamy :*:* -
stardust87 wrote:A ja znowu przerażona. Poranek bez mdłości, piersi nie bolą od wczoraj:| wiem, że sama uspokajałam dziewczyny, że tak może być Ale ja jestem załamana
strasznie się boj.
Spokojnie ja tez bardzo dobrze sie czuje az za dobrze... !Wszystko okaze sie na wizycie/.. -
stardust87 wrote:A ja znowu przerażona. Poranek bez mdłości, piersi nie bolą od wczoraj:| wiem, że sama uspokajałam dziewczyny, że tak może być Ale ja jestem załamana
strasznie się boj.
Lekarz mi gadal, ze tak tez moze byc, ze przestana bolec i tez jest ok. Bedzie dobrze!! Pewnie wszystko jest dobrze i maly czlowiek sobie rosnie