Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nescafe wrote:Lekarz mi gadal, ze tak tez moze byc, ze przestana bolec i tez jest ok. Bedzie dobrze!! Pewnie wszystko jest dobrze i maly czlowiek sobie rosnie
-
nescafe a Tobie minęły mdłości? Bo w cotygodniowych info belly podaje, że w 10 tygodniu mogą minąć. Tak się zastanawiam czy to moja podświadomość tak działa, że przeczytałam to i dlatego mi przeszło
-
stardust87 wrote:nescafe a Tobie minęły mdłości? Bo w cotygodniowych info belly podaje, że w 10 tygodniu mogą minąć. Tak się zastanawiam czy to moja podświadomość tak działa, że przeczytałam to i dlatego mi przeszło
Wiesz bywalo gorzej i lepiejRoznie
Dzisiaj sie czuje swietnie, ale czy weiczorem nie bede miala mdlosci albo jutro to nie wiem??
Kochana jest dobrze nie ma co panikowac. A co do wzyty i usg to tez mi sie ciezko czeka. Nie moge chyba dluzej miec odstepu od usg niz 2 tygodnie, bo tez zaczynam bzikowac. -
nescafe wrote:Wiesz bywalo gorzej i lepiej
Roznie
Dzisiaj sie czuje swietnie, ale czy weiczorem nie bede miala mdlosci albo jutro to nie wiem??
Kochana jest dobrze nie ma co panikowac. A co do wzyty i usg to tez mi sie ciezko czeka. Nie moge chyba dluzej miec odstepu od usg niz 2 tygodnie, bo tez zaczynam bzikowac.Ewelcia lubi tę wiadomość
-
stardust87 wrote:nescafe a Tobie minęły mdłości? Bo w cotygodniowych info belly podaje, że w 10 tygodniu mogą minąć. Tak się zastanawiam czy to moja podświadomość tak działa, że przeczytałam to i dlatego mi przeszło
To jeszcze tylko 3 tygodnie i może mi minie rzyganie ! Jupi! -
Fipsik wrote:To jeszcze tylko 3 tygodnie i może mi minie rzyganie ! Jupi!
a w szpitalu położne odpowiadały że miały jedną pacjentkę co całe 9 miesięcy - przeszło dopiero po porodzi.
oby nam przeszło jak najszybciej
Sorry za dziwne słowa Ale tel sam takie wstawiaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 11:36
-
dzień dobry kobitki
ja mam mdłości całą dobę, wczoraj rano się lepiej poczułam to od razu to wykorzystałam i okno umyłama dzisiaj od rana znowu jazda ;)chyba wolałabym zwymiotować, bo wtedy mdłości by mi przeszły
Stardust87 jestem przekonana, że z Twoją fasolinką wszystko ok
stardust87 lubi tę wiadomość
-
witam z rana
Ja dzisiaj znow z bolem głowy! juz zaczyna sie rozkrecac... rano tyle dobrze ze nie bolal cabanmi te bole to sie definitywnie nasilily juz ktorys tydzien sie mecze bleee
ja do wizyty jeszcze 8 dni! i zgadzam sie z wami powinny byc co 2 tyg, bo to jakos zleci a miesiac to duzo!!! tyle sie malenstwo zmieni ze szok!
stardust ja tez co chwile sie boje czy moje malenstwo tam jest i dobrze sie ma! bo objawow tez malo, oprocz bolu sutkow i ciezkich cycow to nicWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 12:02
-
Ojj dziewczyny... Biedne jestescie kurde z tymi bolami glowy....
ja mialam tylko raz poki co ale tak silny ze nie dobrze mi bylo mega i az sie cala trzeslam.... Przeszlo dopiero na drugi dzien ale do pracy nie poszlam...
Od tego czasu poki co spokoj....
Co do obaw.... Tez mnie brzuch pobolewa od dolu... Ale mysle ze to normalne.
Ogolnie czulam sie juz tak super ze wczoraj mieszkanie wysprzatalam, upieklam ciasto a tu od rana dzis nie mam sil nawet oddychacwiec kochanie cieszcie sie dniami kiedy wam nic nie dolega
i nie martwcie sie
stardust87 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry babeczki w sumie dla mnie nie calkiem dobry:( mam katar stulecia nos zatkany raz po raz uda mi sie wysmarkac(mozecie sie smiac ale do wydmuchiwania nosa biore paier toaletowy bo po 1.nie mam nosa podraznionego jak po husteczkach a po 2. starcza na dluzej;)
i do tego uszy tez mam zatkane temp ponad 37 sie utrzymuje od wczoraj leze dzis nawet do kosciola nie jechalam bo moj M mi zakazal, co jak co ale wiem ze w takich chwilach moge na niego liczyc, wczoraj na poprawe humoru nawt kwiaty dostalam:)
-
Witam
Dawno się nie odzywałam, ale czytuję Was codziennie
Stardust- naprawde sie nie martw, ja tydzien temu mialam to samo. to byl 6t3d i nagle poczułam się super ( piersi nie bolą, mogę jeść wszystko i w każdych ilościach). Na szczęście dzień później miałam wizyte u lekarza i się przekonałam, że wszystko jest okNastępnego dnia delikatnie ból powrócił a teraz to jest jakiś kosmos. W nocy budzę się przy przewracaniu na drugi bok z bólu. W dzień, gdy noszę stanik jest ok, ale jak zdejmę to jest bardzo źle.
Naprawdę nie mogę narzekać, bo widzę,że moje objawy są naprawdę słabe i znośne. Ból piersi, rano ciężko mi się szykować, bo jestem słaba i robię wszystko na siedząco. Mdłości jako takich nie mam. Czasem muszę jeść wolniej albo mniej bo delikatnie mnie odrzuca.3 letnia córeczka- naturalnie
Starania o drugiego potomka.
Pojedyncze plemniki w nasieniu
06.2017 ICSI ( 21 oocytów, zapłodnionych 6, 4 słabe blastocysty)
3 x
01.2018 2 ICSI ( 8 zaplodnionych, 3 zarodki 3-dniowe + 1 opóźniony)
02.2018
25.07.2019 FET.... -
Fipsik wrote:Ja zjadłam 2 łyżki cebuli i mnie wzdęło i wszystko bolało
Nie straszcie mnie tymi mdłościami przez całą ciążę bo wyjdę z domu z nożami!!! -
Fipsik wrote:Ja zjadłam 2 łyżki cebuli i mnie wzdęło i wszystko bolało
Nie straszcie mnie tymi mdłościami przez całą ciążę bo wyjdę z domu z nożami!!!AnkaK lubi tę wiadomość
-
stardust87 wrote:ehehe.. kochana, ale to jest pewnie jeden taki przypadek na milion. większości przechodzi z końcem 12 tygodnia, a niektórym wcześniej nawet