Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam tak jak stardust - od wczoraj czuję się idealnie, jakbym wcale nie był w ciąży. Wczoraj na wieczór tylko dwa razy mocno brzuch mnie zabolał a tak to zupełnie nic. I też się martwię, ale na szczęście jutro wizyta i znów zobaczę mojego maluszka. Ja po moich przejściach na razie mam chodzić na wizytę co tydzień - raz do jednego raz do drugiego lekarza - i jakoś tak ten czas mi lepiej mija:)
-
Fipsik wrote:Chcieliśmy mieć rok po roku dzieciaki.. Ale nie wyobrażam sobie leżeć z rocznym dzieckiem biegającym gdzieś po domu
Jak ktoś mi powie, że ciąża to piękny stan to utłukę ;P -
akuszerka89 wrote:A ja mam tak jak stardust - od wczoraj czuję się idealnie, jakbym wcale nie był w ciąży. Wczoraj na wieczór tylko dwa razy mocno brzuch mnie zabolał a tak to zupełnie nic. I też się martwię, ale na szczęście jutro wizyta i znów zobaczę mojego maluszka. Ja po moich przejściach na razie mam chodzić na wizytę co tydzień - raz do jednego raz do drugiego lekarza - i jakoś tak ten czas mi lepiej mija:)
-
Dziewczyny, czy ktoras z Was nie przechodziła toksoplazmozy w ciąży? ( IgM i IgG ujemne). Jakoś specjalnie się chronicie? Jak często macie powtarzać badania?3 letnia córeczka- naturalnie
Starania o drugiego potomka.
Pojedyncze plemniki w nasieniu
06.2017 ICSI ( 21 oocytów, zapłodnionych 6, 4 słabe blastocysty)
3 x
01.2018 2 ICSI ( 8 zaplodnionych, 3 zarodki 3-dniowe + 1 opóźniony)
02.2018
25.07.2019 FET.... -
b-c wrote:Dziewczyny, czy ktoras z Was nie przechodziła toksoplazmozy w ciąży? ( IgM i IgG ujemne). Jakoś specjalnie się chronicie? Jak często macie powtarzać badania?
-
Emalia82 wrote:Witam was niedzielnie.
U nas w domu szpital. Ja chora, nos zapchany na maxa, usta popękane od oddychania buzią. Do tego mój młodszy dostał ospy. Masakra jakaś. Dobrze ,że ja przechodziłam.
PozdrawaimEmalia82 lubi tę wiadomość
-
o widze ze zaczynacie chorowac dziewczyny przeziebienie w ciazy nie jest fajne.. JA w dniu kiedy zobaczyłam 2 kreski zaczoł sie katar i kaszel.. ;/
Co do wizyty macie racje ja bym najchetniej co dziennie chodziła a tu czekać musze 10 dni ;/ -
nick nieaktualny
-
gusiaa wrote:Ale masz dobrze zazdroszcze;]] a ja zajadam sie ciastem mmmyy;DDD
kurczę a mnie od początku odrzuciło od słodkiego..na sam widok dostaje mdłosci.10 tydzien ciąży a moje mdłosci nadal trwają,cos wiecej jem....w nocy się budzę,żeby sie przekręcic na drugą stronę i zauwżylismy z mężem ,ze brzuszek robi sie coraz wiekszy,niektóre spodnie musiałam juz odłożyc,bo nie mogłam dopiąc.pozdrawiam
https://www.maluchy.pl/li-69856.png
https://www.maluchy.pl/li-70991.png -
A ja dziś złamałam zakaz lekarza i pojechałam z mężem na zakupy do tesco! Oczywiście tylko chodziłam i jak dama pokazywałam palcem co ma wziąć hehe:)
Po zakupach pojechaliśmy jeszcze do teściów i oczywiście od nich dostałam opiernicz że ruszam się z domu. Ale później się cieszyli że przyjechaliśmy:)
A jutro lekarz. Ciekawe co mi powie.gusiaa lubi tę wiadomość