X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 18:34

• Fipsik Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam pęcherzyk duży, a zarodek za malutki i nadrobił w 3 dni. Także wszystko jest możliwe. Jeśli tylko bardzo źle się czujecie, albo macie nawet lekkie krwawienia jedźcie na izbę.

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleksa.wawa wrote:
    Hej Dziewczyny :) Wpadam sie przywitac i zyczyc milego weekendu. Mialam niesmaialo spytac o to samo co madeinlove, ale mnie uprzedzila ;) Całą noc snilam juz o <3 i sobie wykombinowalam ze taki orgazm łechtaczkowy (bez seksu) raczej nie zaszkodzi :/ ale jak czytam ze jednak moze zaszkodzic to juz mi smutno :( chodze tak nabuzowana ze nie wiem jak sobie poradzic :(
    Panie Premierze, jak żyć?

Kochana ja taki orgazm przeżyłam wczoraj , i narazie wszystko jest ok :):)

• gusiaa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :):) Mogę śmiało do was dołaczyć?? Termin na 29 września :P

AnkaK, akuszerka89, staraczka, JagoodkaK, kark, Izamelka lubią tę wiadomość

Kornelka 💕 09.02.2015r. /2680g. 54cm

tb73krhmu0f7yc26.png
  • Tusinka Koleżanka

Wysłany: 1 lutego 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dba wrote:
    Tusinka ja w pierwszej ciąży miałam niedobór żelaza, tylko później niż Ty teraz, boję się że tej czeka mnie to samo. Też musiałam brać żelazo.

Ja tez w pierwszej ciazy miałam pozniej niedobór żelaza a teraz tak szybko mnie wzięło i to na całego.. Pocieszam sie ze zawsze miałam z tym problem ale na mnie tabletki działały i szybko było widać poprawę i mam nadzieje ze tak bedzie tym razem :)

uwo9dqk31moonnq6.png
  • AnkaK Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gusiaa wrote:
    Hej :):) Mogę śmiało do was dołaczyć?? Termin na 29 września :P
    zapraszamy:) iwitam wszystkie Panie:)i gratuluje wszystkich dobrych wiesci:)
    Fipsik rodziny sie nie wybiera wiem cos o tym...
    A ja dopiero dorwalam sie do lapltopa bo SSMAN jest w domu tzn moj maz ma urlop a z racji ze mnie troche rozlozylo(katar i kaszel) to mam zakaz wstawania i robienia czegokolwiek, na szczescie SSMAN pojechal na zakupy i moglam chcociaz zmywarke nastawic i odkurzyc i tak z ranca wuja byl a tu bajzel nie lubie takich sytuacji ale coz... buzka i mielgo dnia zycze

uanndqk36vjen8uu.png
  • AnkaK Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlansie nie wiecie czy mozna na katar jakies psikuty do nosa brac? bo moj nochal jest tak zapchany ze ledwo co oddycham;(

uanndqk36vjen8uu.png
  • Zaczarowana Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj gusiaa!

Dziewczyny, nie martwcie się, wszystko będzie dobrze, tylko myślcie pozytywnie :)

Ranek zaczął się całkiem fajnie, już myślałam, że mam wolne od mdłości, a tu proszę - po mandarynce wróciły.
    Ale ostatnio zrobiłam się wrażliwa. Byle informacja w tv potrafi mnie tak wzruszyć, że zaczynam ryczeć. A jak oglądam programy o porodach, to już w ogóle :P Wczoraj z mamą oglądałam program o kobietach, które nie wiedziały, że są w ciąży i normalnie dławiłam się płaczem (próbowałam ukryć łzy żeby mama nie pomyślała, że mi odbiło ;) ).

Córcia <3
    dxomtv735zv5mpm2.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A szkoda, że rodziny się nie wybiera!!! Mam zagrożenie poronieniem, czuję się jakby mnie czołg przejechał, ale to ja mam zapier.... do niego, bo jemu się nie chce irlandzkiego tyłka w pks wsadzić! A jak nie pojedziemy to będzie obraza całej rodziny, że nie przyjechaliśmy powitać Pana! Szlag mnie trafia :/

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • gusiaa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam w srode u ginekologa bylo widac malutki pecherzy prawdopodobnie moja ciaza jest mlodsza o 2 tyg.. Martwie sie czy 12 lutego zobacze juz zarodek i bijące seruszko..;/
    Do tego praktycznie zadne objawy;/ tylko ból brzucha..

tb73krhmu0f7yc26.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gusiaa wrote:
    Byłam w srode u ginekologa bylo widac malutki pecherzy prawdopodobnie moja ciaza jest mlodsza o 2 tyg.. Martwie sie czy 12 lutego zobacze juz zarodek i bijące seruszko..;/

Ciesz się, że nie masz objawów. Ja z chęcią się zamienię i wstanę z łóżka nie wymiotując przy okazji zmiany pozycji.

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • AnkaK Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik wrote:
    A szkoda, że rodziny się nie wybiera!!! Mam zagrożenie poronieniem, czuję się jakby mnie czołg przejechał, ale to ja mam zapier.... do niego, bo jemu się nie chce irlandzkiego tyłka w pks wsadzić! A jak nie pojedziemy to będzie obraza całej rodziny, że nie przyjechaliśmy powitać Pana! Szlag mnie trafia :/
    Fipsik nie daj sie teraz najwazniejsze jest dziecko a nie to czy ktos sie obrazi czy nie moze wyslij samego meza a ty bedziesz miala chwile dla siebie, my tez mielismy dzis jechac do ciotki na urodziny ale nie jedziemy bo jestem chora, priorytety sie zmienily i tyle

uanndqk36vjen8uu.png
  • AnkaK Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gusiaa wrote:
    objawami sie nie przejmuj ja (dzieki Bogu) ani razu nie rzygalam, nie mialam tez zaparc, piersi boaly mnie ale bardzo rzadko tyle ze okresu nie mialam i nie mam a Dzidzia ma(w sumie teraz pewnie troche wiecej2mm

uanndqk36vjen8uu.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnkaK wrote:
    Fipsik nie daj sie teraz najwazniejsze jest dziecko a nie to czy ktos sie obrazi czy nie moze wyslij samego meza a ty bedziesz miala chwile dla siebie, my tez mielismy dzis jechac do ciotki na urodziny ale nie jedziemy bo jestem chora, priorytety sie zmienily i tyle

Nie chce zostawać sama, bo to 60km, a jak znów zacznę krwawić to nie będzie miał mnie kto zawieźć, ani zająć się psami.

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • gusiaa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnkaK wrote:
    objawami sie nie przejmuj ja (dzieki Bogu) ani razu nie rzygalam, nie mialam tez zaparc, piersi boaly mnie ale bardzo rzadko tyle ze okresu nie mialam i nie mam a Dzidzia ma(w sumie teraz pewnie troche wiecej2mm

fajnie cieszę sie bradzo że ktos jest w podobnej sytuacji :):)

Dziewczyny a jak robicie te suwaczki ??

tb73krhmu0f7yc26.png
  • AnkaK Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gusiaa wrote:
    fajnie cieszę sie bradzo że ktos jest w podobnej sytuacji :):)

Dziewczyny a jak robicie te suwaczki ??
    kliknij na suwaczek jednej z nas potem cie juz samo poprowadzi:)

uanndqk36vjen8uu.png
  • AnkaK Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a na kocu link z suwaczkiem wklej w Ustawienia(na gorze strony)=>spolecznosc=>twoj podpis na forum.

uanndqk36vjen8uu.png
  • gusiaa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnkaK wrote:
    a na kocu link z suwaczkiem wklej w Ustawienia(na gorze strony)=>spolecznosc=>twoj podpis na forum.
    Juz mam dziekuje :)

tb73krhmu0f7yc26.png
  • AnkaK Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik wrote:
    Nie chce zostawać sama, bo to 60km, a jak znów zacznę krwawić to nie będzie miał mnie kto zawieźć, ani zająć się psami.
    w sumie fakt lepiej jak maz bedzie przy tobie.
    Jak nie czujesz sie na silach to nie jedz i tyle jezeli ten irladzki gosc jest choc w miare inteligenty i wyrozumialy to zrozumie Twoja sytuacje a jak nie to szkoda dla niego czasu i ryzyka

uanndqk36vjen8uu.png
  • doti77 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.Ja mam termin na 7.09.2014.Jestem tu od dzisiaj,wiec musze sie rozejrzeć/Pozdrawiam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2014, 14:51

kark, AnkaK lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69856.png
    https://www.maluchy.pl/li-70991.png
‹‹ 171 172 173 174 175 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ