X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 18:34

• Fipsik Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam pęcherzyk duży, a zarodek za malutki i nadrobił w 3 dni. Także wszystko jest możliwe. Jeśli tylko bardzo źle się czujecie, albo macie nawet lekkie krwawienia jedźcie na izbę.

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleksa.wawa wrote:
    Hej Dziewczyny :) Wpadam sie przywitac i zyczyc milego weekendu. Mialam niesmaialo spytac o to samo co madeinlove, ale mnie uprzedzila ;) Całą noc snilam juz o <3 i sobie wykombinowalam ze taki orgazm łechtaczkowy (bez seksu) raczej nie zaszkodzi :/ ale jak czytam ze jednak moze zaszkodzic to juz mi smutno :( chodze tak nabuzowana ze nie wiem jak sobie poradzic :(
    Panie Premierze, jak żyć?

Kochana ja taki orgazm przeżyłam wczoraj , i narazie wszystko jest ok :):)

• gusiaa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :):) Mogę śmiało do was dołaczyć?? Termin na 29 września :P

AnkaK, akuszerka89, staraczka, JagoodkaK, kark, Izamelka lubią tę wiadomość

Kornelka 💕 09.02.2015r. /2680g. 54cm

tb73krhmu0f7yc26.png
  • Tusinka Koleżanka

Wysłany: 1 lutego 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dba wrote:
    Tusinka ja w pierwszej ciąży miałam niedobór żelaza, tylko później niż Ty teraz, boję się że tej czeka mnie to samo. Też musiałam brać żelazo.

Ja tez w pierwszej ciazy miałam pozniej niedobór żelaza a teraz tak szybko mnie wzięło i to na całego.. Pocieszam sie ze zawsze miałam z tym problem ale na mnie tabletki działały i szybko było widać poprawę i mam nadzieje ze tak bedzie tym razem :)

uwo9dqk31moonnq6.png
  • AnkaK Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gusiaa wrote:
    Hej :):) Mogę śmiało do was dołaczyć?? Termin na 29 września :P
    zapraszamy:) iwitam wszystkie Panie:)i gratuluje wszystkich dobrych wiesci:)
    Fipsik rodziny sie nie wybiera wiem cos o tym...
    A ja dopiero dorwalam sie do lapltopa bo SSMAN jest w domu tzn moj maz ma urlop a z racji ze mnie troche rozlozylo(katar i kaszel) to mam zakaz wstawania i robienia czegokolwiek, na szczescie SSMAN pojechal na zakupy i moglam chcociaz zmywarke nastawic i odkurzyc i tak z ranca wuja byl a tu bajzel nie lubie takich sytuacji ale coz... buzka i mielgo dnia zycze

uanndqk36vjen8uu.png
  • AnkaK Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlansie nie wiecie czy mozna na katar jakies psikuty do nosa brac? bo moj nochal jest tak zapchany ze ledwo co oddycham;(

uanndqk36vjen8uu.png
  • Zaczarowana Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj gusiaa!

Dziewczyny, nie martwcie się, wszystko będzie dobrze, tylko myślcie pozytywnie :)

Ranek zaczął się całkiem fajnie, już myślałam, że mam wolne od mdłości, a tu proszę - po mandarynce wróciły.
    Ale ostatnio zrobiłam się wrażliwa. Byle informacja w tv potrafi mnie tak wzruszyć, że zaczynam ryczeć. A jak oglądam programy o porodach, to już w ogóle :P Wczoraj z mamą oglądałam program o kobietach, które nie wiedziały, że są w ciąży i normalnie dławiłam się płaczem (próbowałam ukryć łzy żeby mama nie pomyślała, że mi odbiło ;) ).

Córcia <3
    dxomtv735zv5mpm2.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A szkoda, że rodziny się nie wybiera!!! Mam zagrożenie poronieniem, czuję się jakby mnie czołg przejechał, ale to ja mam zapier.... do niego, bo jemu się nie chce irlandzkiego tyłka w pks wsadzić! A jak nie pojedziemy to będzie obraza całej rodziny, że nie przyjechaliśmy powitać Pana! Szlag mnie trafia :/

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • gusiaa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam w srode u ginekologa bylo widac malutki pecherzy prawdopodobnie moja ciaza jest mlodsza o 2 tyg.. Martwie sie czy 12 lutego zobacze juz zarodek i bijące seruszko..;/
    Do tego praktycznie zadne objawy;/ tylko ból brzucha..

tb73krhmu0f7yc26.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gusiaa wrote:
    Byłam w srode u ginekologa bylo widac malutki pecherzy prawdopodobnie moja ciaza jest mlodsza o 2 tyg.. Martwie sie czy 12 lutego zobacze juz zarodek i bijące seruszko..;/

Ciesz się, że nie masz objawów. Ja z chęcią się zamienię i wstanę z łóżka nie wymiotując przy okazji zmiany pozycji.

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • AnkaK Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik wrote:
    A szkoda, że rodziny się nie wybiera!!! Mam zagrożenie poronieniem, czuję się jakby mnie czołg przejechał, ale to ja mam zapier.... do niego, bo jemu się nie chce irlandzkiego tyłka w pks wsadzić! A jak nie pojedziemy to będzie obraza całej rodziny, że nie przyjechaliśmy powitać Pana! Szlag mnie trafia :/
    Fipsik nie daj sie teraz najwazniejsze jest dziecko a nie to czy ktos sie obrazi czy nie moze wyslij samego meza a ty bedziesz miala chwile dla siebie, my tez mielismy dzis jechac do ciotki na urodziny ale nie jedziemy bo jestem chora, priorytety sie zmienily i tyle

uanndqk36vjen8uu.png
  • AnkaK Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gusiaa wrote:
    objawami sie nie przejmuj ja (dzieki Bogu) ani razu nie rzygalam, nie mialam tez zaparc, piersi boaly mnie ale bardzo rzadko tyle ze okresu nie mialam i nie mam a Dzidzia ma(w sumie teraz pewnie troche wiecej2mm

uanndqk36vjen8uu.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnkaK wrote:
    Fipsik nie daj sie teraz najwazniejsze jest dziecko a nie to czy ktos sie obrazi czy nie moze wyslij samego meza a ty bedziesz miala chwile dla siebie, my tez mielismy dzis jechac do ciotki na urodziny ale nie jedziemy bo jestem chora, priorytety sie zmienily i tyle

Nie chce zostawać sama, bo to 60km, a jak znów zacznę krwawić to nie będzie miał mnie kto zawieźć, ani zająć się psami.

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • gusiaa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnkaK wrote:
    objawami sie nie przejmuj ja (dzieki Bogu) ani razu nie rzygalam, nie mialam tez zaparc, piersi boaly mnie ale bardzo rzadko tyle ze okresu nie mialam i nie mam a Dzidzia ma(w sumie teraz pewnie troche wiecej2mm

fajnie cieszę sie bradzo że ktos jest w podobnej sytuacji :):)

Dziewczyny a jak robicie te suwaczki ??

tb73krhmu0f7yc26.png
  • AnkaK Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gusiaa wrote:
    fajnie cieszę sie bradzo że ktos jest w podobnej sytuacji :):)

Dziewczyny a jak robicie te suwaczki ??
    kliknij na suwaczek jednej z nas potem cie juz samo poprowadzi:)

uanndqk36vjen8uu.png
  • AnkaK Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a na kocu link z suwaczkiem wklej w Ustawienia(na gorze strony)=>spolecznosc=>twoj podpis na forum.

uanndqk36vjen8uu.png
  • gusiaa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnkaK wrote:
    a na kocu link z suwaczkiem wklej w Ustawienia(na gorze strony)=>spolecznosc=>twoj podpis na forum.
    Juz mam dziekuje :)

tb73krhmu0f7yc26.png
  • AnkaK Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik wrote:
    Nie chce zostawać sama, bo to 60km, a jak znów zacznę krwawić to nie będzie miał mnie kto zawieźć, ani zająć się psami.
    w sumie fakt lepiej jak maz bedzie przy tobie.
    Jak nie czujesz sie na silach to nie jedz i tyle jezeli ten irladzki gosc jest choc w miare inteligenty i wyrozumialy to zrozumie Twoja sytuacje a jak nie to szkoda dla niego czasu i ryzyka

uanndqk36vjen8uu.png
  • doti77 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.Ja mam termin na 7.09.2014.Jestem tu od dzisiaj,wiec musze sie rozejrzeć/Pozdrawiam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2014, 14:51

kark, AnkaK lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69856.png
    https://www.maluchy.pl/li-70991.png
‹‹ 171 172 173 174 175 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ