Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAfrykanka, ja biorę codziennie 2x2 magnez, a mam cały czas skurcze, szyjka boli jak nie wiem, pewnie jakbym nie brała to bym urodziła, a też do cc muszę 8 dni wytrzymać jeszcze
Ja wczoraj miałam fajnie. Mieliśmy te chrzciny, siedzę, siedzę, a cały dzień kłuła mnie szyjka jak szalona. Potem zrobiło mi się mokro, ale pomyślałam, że pewnie się spociłam i wtedy zaczęły mi się skurcze. Równiutko każdy co 7 minut. Po 1,5 godzinie pomyślałam, że chyba powinnam bez zbytniego zamieszania poinformować męża, bo nawet torby ze sobą nie mieliśmy. I oczywiście wszystko się wtedy skończyło
Dobra, znowu znikam, bo córka się denerwuje, że moje kucyki od 5 minut w kinie siedzą i się nie ruszająbetinka, afrykanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprodukujecie dziewczynki
Ja bym mogła dołączyć do grupy na fb, tylko nie wiem czy mnie przyjmiecie
A i czy ta grupa jest w 100 proc tajna? Nikt z moich znajomych na fb nie widzi co piszę, kiedy itd? No i, że np. do takiej grupy dołączyłam?
Pytam się dla pewności
Już do jednej na fb należę, założyłyśmy z paroma dziewczynami za czasów ovufriend. Strasznie się żżylyśmy ze sobą
Co do albumu to też jestem za, jeśli będzie dobrze zabezpieczony i tylko wyłącznie dla Was to nie ma sprawyBlackLuna, afrykanka lubią tę wiadomość
-
Pralinka - miałam pierwszy raz pobierany posiew no i mam paciorkowca..
Migotka - chyba Ty pytałaś czy można męża zarazić tym paciorkowcem - napisałam sms do swojej ginki i ją o to zapytałam i dostałam taką oto odpowiedź: "To jest fizjologiczny składnik flory pochwy, ma go około 50% kobiet i jak nie daje objawów to się go nie leczy. Więc bez obaw"
I też mi powiedziała, że podadzą jakiś antybiotyk przy porodzie ale szczegóły mi powie na piątkowej wizycie..Migotka22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybetinka wrote:Słuchajcie, chyba Nelus sie nie obrazi, jak tu wrzucę ze 2 zdjęcia z Fb, hmm?
szkoda,ze tutaj nie wrzucila? Moze nie chciala, dlatego wolala na fb
W sumie i ja wolalabym umiescic gdzies zdjecia Malej i np siebie w bardziej prywatnym miejscu -
nie moze tutaj tak na forum nie wrzucaj, jak bedzie chciała to sama da, moze fatwiej jej było z telefonu na fb wrzucić a do nas zajrzy poźniej, a tak nie wiadomo czy sie nie obrazi
betinka wrote:Słuchajcie, chyba Nelus sie nie obrazi, jak tu wrzucę ze 2 zdjęcia z Fb, hmm? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny