Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
K_A_M_A wrote:Zwymiotowałam... Nie żeby przez Wasze wpisy, ale tak mnie jakoś zmuliło podczas skurczu
Chyba coś dalej się ruszyło-liczę co ile skurcze i 3 ostatnie były co 13 minut jestem na torbach, w razie czego zaraz jadę do szpitala bo raczej wątpię, żeby to się uspokoiło. Poza tym ciągle mam biegunkę i dalej mi czop odchodzi-jeszcze tylko wód brakuje
Jakby co to będę pisać sms-ki :*POWODZENIA!!!!!!! I dawaj znaki koniecznie
akuszerka89, Tysia87, verynice, afrykanka, mycha89 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
pralinko nie mam innego wyjścia i tak tydzień w domu udało mi się wyrwać
Przynajmniej okna pomyłam i dywany poprałam
:D
betinka, BlackLuna, Fipsik, Fedra, justyna14 lubią tę wiadomość
-
akuszerka89 wrote:pralinko nie mam innego wyjścia i tak tydzień w domu udało mi się wyrwać
Przynajmniej okna pomyłam i dywany poprałam
:D
akuszerka89 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Betinka to poczekasz jeszcze bo jakos nie mam czasu do reki wziac aparatu
Edit. Dziaiaj mamy pierwsza wizyte o 16 z Krzysiolki3m u lekarza i trzymajcie kciuki zeby ten moj Bąku choc troszke przytyl..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 12:24
betinka, ofcooo, justyna14 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
K_A_M_A wrote:Zwymiotowałam... Nie żeby przez Wasze wpisy, ale tak mnie jakoś zmuliło podczas skurczu
Chyba coś dalej się ruszyło-liczę co ile skurcze i 3 ostatnie były co 13 minut jestem na torbach, w razie czego zaraz jadę do szpitala bo raczej wątpię, żeby to się uspokoiło. Poza tym ciągle mam biegunkę i dalej mi czop odchodzi-jeszcze tylko wód brakuje
Jakby co to będę pisać sms-ki :*
A tak w ogóle to bardzo nieładnie z Twojej strony,że na mnie nie poczekasz;-)
Na kogo,jak na kogo,ale na Ciebie w tej kwesti liczyłam,a nie ni z tego,ni z owego poszła se rodzichttps://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Tysia87 wrote:A tak w ogóle to bardzo nieładnie z Twojej strony,że na mnie nie poczekasz;-)
Na kogo,jak na kogo,ale na Ciebie w tej kwesti liczyłam,a nie ni z tego,ni z owego poszła se rodzicTysia87 lubi tę wiadomość
-
Ależ się nam tydzień zaczął
Szok! Akuszerka kochana miałyśmy razem rodzić 15.09 a nie!!
Kama trzymam kciukasy żeby wszystko się dobrze skończyło...
Właśnie odebrałam mój wynik GBS i cholera wyhodowali mi tego gównianego paciorkowcaCzy któraś z Was sie jak wygląda podanie tego antybiotyku? Czy jest jakiś moment porodu do którego mogą podać ten antybiotyk a potem jest za późno? Wizytę mam w piątek i chyba osiwieję do tego czasu...
-
Eee, ci ludzie to sa od tej prawie 2 letniej dziewczynki karmionej z lyzeczki ciapami, pojonej butelka mleka na rekach i nadal w pampersach ;] Mój mąż to się śmieje, że Jagoda szybciej niektóre rzeczy będzie robiła od niej heheh chcemy karmić metodą blw, to się dopiero zacznie! "udusi się!" będziemy słyszeć co chwilę
czyli za pół roku marysia nadal gerberki ciapowate, a nasza pałkę indyka będzie wpierniczać sama
no może z psami się podzieli
Dobrze, że rodzicie wszystkie w tym tygodniu, bo nie możemy wszystkie naraz, a ja z chęcią poczekam minimum 2 tygodnie jeszcze -
Ładnie nam się tydzień zaczął jak sypnie porodami to się garstka na wrzesień zostanie
chyba trzeba przemianować nasze forum na sierpniowe mamusie
Kama powodzenia
Akuszerka oby z ciśnieniem się unormowało
a co do albumu ja też jestem za -
Tysia87 wrote:Fipsik a co bedzie jak Twoje dwie krwiozercze bestie rzucą się na malutką
Ja do teściowej mówię,że pieseł jeszcze trochę brudzi,a ona tnie możesz jej na cały dzień w łazience zamknąć? Tak mogę.jestem nienormalna i moja kochaną bunie,dzięki której w domu w trakcie cieży nie oszalalam i która mi się do brzucha przytula zamkne na okres cieczki w łazience..... -
Tysia87 wrote:Ciepłym wodami plodowymi olała:-)
Verynice, jak to wyhodowali?Miałaś już wcześniej robony GBS czy teraz pierwszy raz? Antybiotyk podadzą Ci przed samym porodem, tak tu pisała jedna z kobiteknenka lubi tę wiadomość
-
Fipsik wrote:Eee, ci ludzie to sa od tej prawie 2 letniej dziewczynki karmionej z lyzeczki ciapami, pojonej butelka mleka na rekach i nadal w pampersach ;] Mój mąż to się śmieje, że Jagoda szybciej niektóre rzeczy będzie robiła od niej heheh chcemy karmić metodą blw, to się dopiero zacznie! "udusi się!" będziemy słyszeć co chwilę
czyli za pół roku marysia nadal gerberki ciapowate, a nasza pałkę indyka będzie wpierniczać sama
no może z psami się podzieli
Dobrze, że rodzicie wszystkie w tym tygodniu, bo nie możemy wszystkie naraz, a ja z chęcią poczekam minimum 2 tygodnie jeszcze
Oj z tymi psami to prawda będą czatowały moja zawsze jak udało się coś Natalce z rączek wyrwać to Tekla zadowolona gorzej z dzieckiem bo ryk a Tekilla się częstowała wszystkim co miała Natalia w rączce więc będziesz musiała pilnowac bo psy Ci przytyją a Jagoda schudnie :)A i jeszcze jedno najlepiej jak już Natalka umiała chodzić to jak coś trzymała to trochę Tekla jadła a ręsztę ona pakowała do buzi hehe no tak jest z pieskami jeśli ktoś to uzna za obrzydliweWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 12:47
Fipsik lubi tę wiadomość