X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • pralinka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAMA-powodzenia, pewnie zaczęła się akcja!!! Już niebawem bęziesz tulić swoje Maleństwo!!

Akuszerka, masz zostać w szpitalu??

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAMA zaciskam kciuki :)

• betinka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_A_M_A wrote:
    Zwymiotowałam... Nie żeby przez Wasze wpisy, ale tak mnie jakoś zmuliło podczas skurczu :P
    Chyba coś dalej się ruszyło-liczę co ile skurcze i 3 ostatnie były co 13 minut jestem na torbach, w razie czego zaraz jadę do szpitala bo raczej wątpię, żeby to się uspokoiło. Poza tym ciągle mam biegunkę i dalej mi czop odchodzi-jeszcze tylko wód brakuje :P
    Jakby co to będę pisać sms-ki :*
    KURRRRRRNA, JAK JA CZYTAM TE POSTY W TELEFONIE!!!!!! Z tego wszystkiego nie zauwazylam, ze nasza koscielna kusicielka sie zaczyna rozpakowywac!!!! Matko kochana, i kolejna nocke zarwe w oczekiwaniu na boba :D POWODZENIA!!!!!!! I dawaj znaki koniecznie :)

akuszerka89, Tysia87, verynice, afrykanka, mycha89 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • akuszerka89 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pralinko nie mam innego wyjścia i tak tydzień w domu udało mi się wyrwać :P Przynajmniej okna pomyłam i dywany poprałam :D:D

betinka, BlackLuna, Fipsik, Fedra, justyna14 lubią tę wiadomość

preg.png
    28.08.2014 - mój CUD - Filip❤️
    01.04.2015 - 5tc [*]
    18.08.2017 - Amelka [*]
    14.08.2018 - 6tc [*]
    04.10.2021 ciąża biochemiczna
    26.07.2022 ciąża biochemiczna
    29.10.2022⏸️😍
    22.12.2022 będzie Natalka 😍💗
  • betinka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    akuszerka89 wrote:
    pralinko nie mam innego wyjścia i tak tydzień w domu udało mi się wyrwać :P Przynajmniej okna pomyłam i dywany poprałam :D:D
    Sie naharowalas, to Ci cisnienie skoczylo i teraz masz :D

akuszerka89 lubi tę wiadomość

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betinka to poczekasz jeszcze bo jakos nie mam czasu do reki wziac aparatu :P

Edit. Dziaiaj mamy pierwsza wizyte o 16 z Krzysiolki3m u lekarza i trzymajcie kciuki zeby ten moj Bąku choc troszke przytyl..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 12:24

betinka, ofcooo, justyna14 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • Tysia87 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_A_M_A wrote:
    Zwymiotowałam... Nie żeby przez Wasze wpisy, ale tak mnie jakoś zmuliło podczas skurczu :P
    Chyba coś dalej się ruszyło-liczę co ile skurcze i 3 ostatnie były co 13 minut jestem na torbach, w razie czego zaraz jadę do szpitala bo raczej wątpię, żeby to się uspokoiło. Poza tym ciągle mam biegunkę i dalej mi czop odchodzi-jeszcze tylko wód brakuje :P
    Jakby co to będę pisać sms-ki :*

A tak w ogóle to bardzo nieładnie z Twojej strony,że na mnie nie poczekasz;-)
    Na kogo,jak na kogo,ale na Ciebie w tej kwesti liczyłam,a nie ni z tego,ni z owego poszła se rodzic ;-)

https://www.maluchy.pl/li-69041.png
  • pralinka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia87 wrote:
    A tak w ogóle to bardzo nieładnie z Twojej strony,że na mnie nie poczekasz;-)
    Na kogo,jak na kogo,ale na Ciebie w tej kwesti liczyłam,a nie ni z tego,ni z owego poszła se rodzic ;-)
    Olała ciepłym moczem i siup poszła rodzić:)

Tysia87 lubi tę wiadomość

• betinka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pralinka wrote:
    Olała ciepłym moczem i siup poszła rodzić:)
    Cieplym czopem chyba :D

Kuuuurde, ile bym dala za ukryta kamere na porodowce. Niezle z nia tam beda mieli jaja :D

verynice, magdzia26 lubią tę wiadomość

• verynice Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ się nam tydzień zaczął :D Szok! Akuszerka kochana miałyśmy razem rodzić 15.09 a nie!! :D :D
    Kama trzymam kciukasy żeby wszystko się dobrze skończyło...

Właśnie odebrałam mój wynik GBS i cholera wyhodowali mi tego gównianego paciorkowca :/ Czy któraś z Was sie jak wygląda podanie tego antybiotyku? Czy jest jakiś moment porodu do którego mogą podać ten antybiotyk a potem jest za późno? Wizytę mam w piątek i chyba osiwieję do tego czasu...

dqprpx9ikjqhrova.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee, ci ludzie to sa od tej prawie 2 letniej dziewczynki karmionej z lyzeczki ciapami, pojonej butelka mleka na rekach i nadal w pampersach ;] Mój mąż to się śmieje, że Jagoda szybciej niektóre rzeczy będzie robiła od niej heheh chcemy karmić metodą blw, to się dopiero zacznie! "udusi się!" będziemy słyszeć co chwilę :D czyli za pół roku marysia nadal gerberki ciapowate, a nasza pałkę indyka będzie wpierniczać sama :D no może z psami się podzieli ;)

Dobrze, że rodzicie wszystkie w tym tygodniu, bo nie możemy wszystkie naraz, a ja z chęcią poczekam minimum 2 tygodnie jeszcze :)

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • betinka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba sie nie wyspalam, Fipsik ;) Cos mi sie porabalo, ze to od siostry dostalas.

• Tysia87 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    betinka wrote:
    Cieplym czopem chyba :D

Kuuuurde, ile bym dala za ukryta kamere na porodowce. Niezle z nia tam beda mieli jaja :D
    Ciepłym wodami plodowymi olała:-)

https://www.maluchy.pl/li-69041.png
  • aswalda Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ładnie nam się tydzień zaczął jak sypnie porodami to się garstka na wrzesień zostanie :P chyba trzeba przemianować nasze forum na sierpniowe mamusie :D

Kama powodzenia :)
    Akuszerka oby z ciśnieniem się unormowało :)

a co do albumu ja też jestem za :D

Kolejna Córcia Majeczka <3 preg.png
    Córcia Natalia <3
    age.png
    Synuś :)
    age.png
    Aniołek maj 2012 10tc <3 [*]
  • Mika 28 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia87 wrote:
    Fipsik a co bedzie jak Twoje dwie krwiozercze bestie rzucą się na malutką:-D
    Ja do teściowej mówię,że pieseł jeszcze trochę brudzi,a ona tnie możesz jej na cały dzień w łazience zamknąć? Tak mogę.jestem nienormalna i moja kochaną bunie,dzięki której w domu w trakcie cieży nie oszalalam i która mi się do brzucha przytula zamkne na okres cieczki w łazience.....
    A gaciaki nie spróbowałaś jej założyć? z wkładką wklejoną w srodek na gumeczce nie powinna zdiąć :)nie brudziłaby Ci tak mocno ale nie zeby od razu psiaka w łazience zamykać

bhywkrhm4kro7bny.png
    relgio4pjw325a69.png
  • pralinka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia87 wrote:
    Ciepłym wodami plodowymi olała:-)
    Najpierw czopek a potem wody jeaaaaa :-)

Verynice, jak to wyhodowali?Miałaś już wcześniej robony GBS czy teraz pierwszy raz? Antybiotyk podadzą Ci przed samym porodem, tak tu pisała jedna z kobitek

nenka lubi tę wiadomość

• Ewi25 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też jestem za albumem :)

BlackLuna lubi tę wiadomość

qb3c82c3gptozz8t.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    betinka wrote:
    Chyba sie nie wyspalam, Fipsik ;) Cos mi sie porabalo, ze to od siostry dostalas.

prezent od mojej siostry w ciazy, a ta dziwna rodzina to od meza strony ;]

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • Mika 28 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik wrote:
    Eee, ci ludzie to sa od tej prawie 2 letniej dziewczynki karmionej z lyzeczki ciapami, pojonej butelka mleka na rekach i nadal w pampersach ;] Mój mąż to się śmieje, że Jagoda szybciej niektóre rzeczy będzie robiła od niej heheh chcemy karmić metodą blw, to się dopiero zacznie! "udusi się!" będziemy słyszeć co chwilę :D czyli za pół roku marysia nadal gerberki ciapowate, a nasza pałkę indyka będzie wpierniczać sama :D no może z psami się podzieli ;)

Dobrze, że rodzicie wszystkie w tym tygodniu, bo nie możemy wszystkie naraz, a ja z chęcią poczekam minimum 2 tygodnie jeszcze :)

Oj z tymi psami to prawda będą czatowały moja zawsze jak udało się coś Natalce z rączek wyrwać to Tekla zadowolona gorzej z dzieckiem bo ryk a Tekilla się częstowała wszystkim co miała Natalia w rączce więc będziesz musiała pilnowac bo psy Ci przytyją a Jagoda schudnie :)A i jeszcze jedno najlepiej jak już Natalka umiała chodzić to jak coś trzymała to trochę Tekla jadła a ręsztę ona pakowała do buzi hehe no tak jest z pieskami jeśli ktoś to uzna za obrzydliwe :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 12:47

Fipsik lubi tę wiadomość

bhywkrhm4kro7bny.png
    relgio4pjw325a69.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deidre gratuluję dzidzi :)
    KAMA powodzenia oby poszło szybko i bezboleśnie :)
    Kurcze ale się tydzień zaczął :) wy się rozpakowujecie jedna za drugą a do mnie jeszcze nie dociera ze mnie też to niedługo czeka :P

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
‹‹ 1729 1730 1731 1732 1733 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ