Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Latwo powiedziec spij. Niby mi sie chce ale zasnac nie moge. Poza tym czesc swiatel pozapalana i co 30 min sprawdzaja tetno. Najgorsza jest niepewnosc bo jechalam z mysla ze dzis urodze a tu pojecia nie mam co postanowia. Nawet nie wiem kiedy podejma decyzje. Bylam pewna ze cos sie rozkreci a tu juz prawie 6 h i nic.
Kaarolina lubi tę wiadomość
-
LO ja bym nie poszła do domku u mnie w szpitalu już by Cię bez maluszka nie wypuścili. Trzyj i kręć sobie sutki i drap brzuszek to rozkręca skurcze jak masz to wypij rano sypaną kawę to też pomaga
JagoodkaK, Io, verynice, kark, afrykanka lubią tę wiadomość
-
jejku Ja już też spac nie mogę mąż pojechał do pracy dziś do Bydgoszczy od nas to hektar w 3 dupy i jak akcja się zacznie to boję się że może nie zdążyć więc dziś nie rodzę
No Lo już teraz jak wody odeszły nawet w połowie to powinni wywołać a jak nie to inny szpital no tak Cię pozostawić nie powinni i wypuścićtrzymamy za Was kciukasy
Patu a Ty może zapytaj męża dlaczego się boi ?co go przeraża ? bo może po prostu boi się spojrzeć podczas porodu na wychodzące dziecko a wystarczy jak będzie cię trzymał za rękę i patrzył na Ciebie a nie "Tam"
Się dzieje!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 06:38
Io lubi tę wiadomość
-
Io, Akuszerka powodzenia
Ja spać pół nocy nie mogłam i teraz, bo myślę o wizycie. Wlazłam na wagę a tu kilo więcejOby poszło w małą, a nie we mnie
Odczekam godzinę po lekach i się zbiorę i pojadę. Z rana nawet takich kolejek wielkich nie ma.
Zaczarowana a czemu zabronił Ci brać ranigast? Ja dostałam w szpitalu na żołądek i cały czas biorę teraz..Io lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Io alez mnie zaskoczyla
a moze i nie
jakos czulam ze na dniach sie rozpakujesz
Akuszerka powodzenia i czekam na wiesci ze juz po i oczywiscie szybkiego i latwego porodu:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 07:00
Io lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
nick nieaktualnyPaula55 wrote:A ja nigdy zgagi nie mialam i nawet w ciazy mnie omnela :pIo wrote:Paula - to szkoda. Zwłaszcza, że się tak nastawiałaś. Może jednak jakoś się uda.
KAMA gratulacje! Ekspresowy poród, pewnie Bóg Ci wynagrodził te gorliwe modlitwy co niedzielę
Akuszerka, Io, trzymamy kciuki!
A my czasem nie mamy pełni albo nowiu?
Paula55 lubi tę wiadomość
-
kark wrote:Hehe, fajnie się zgrałyście z tymi postami jeden pod drugim
KAMA gratulacje! Ekspresowy poród, pewnie Bóg Ci wynagrodził te gorliwe modlitwy co niedzielę
Akuszerka, Io, trzymamy kciuki!
A my czasem nie mamy pełni albo nowiu?
-
nick nieaktualny