Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Aleksaaaaaaaa, w Mavicie bylas???
Paula, a co z fotelem? Zamowilas ten z drewnem?
Dba, dopiero doczytalam o sasiadce. Jak napisalas o tym dziecku ze smoczkiem w oknie to az mnie w zoladku scisneloCo takie dzieci musza przezywac, sa skazane na doroslych, zdane na nich, matkoooooo jakie to straszne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 12:42
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Betinka Hahaha jak co??? A widzialas moje rozstepy??? Szal pal
Kochana zamowilismy w koncu ten bialy ale do 16.09 trzeba czekac. Koles ma takie oblezenie na te fotele ze ludzie zamawiaja a on ich jeszcze nie ma na stanie
Uhh ja juz po enemiedalo sie przezyc i powiedziala bym nawet ze zle nie bylo
Mam nadzieje ze to nie dziala z opoznieniem i to co mialo pojsc juz poszlo?!stardust87, nenka lubią tę wiadomość
-
Betinka to naprawdę straszne
jak rano wychodzę z psem to po drodze słyszę jak ona te dzieci wyzywa i jak one płaczą
serce się kraja
Tak dziewczynie się udało bo ma zdrowego chłopczyka i zdrową dziewczynkę, a ona ich tak traktuje
nieraz całymi dniami siedzą w domu, w ogóle z nimi nie wychodzi
raz ją widziałam na placu zabaw. Płakać się chce jak się na to patrzy. Dlatego cieszę się, że sąsiadka to zgłosi, może jak panie z opieki do niej przyjdą to się opamięta.
Mąż mi kiedyś sam powiedział, że nasz pies częściej wychodzi niż te dzieci -
Paula55 wrote:Betinka Hahaha jak co??? A widzialas moje rozstepy??? Szal pal
Kochana zamowilismy w koncu ten bialy ale do 16.09 trzeba czekac. Koles ma takie oblezenie na te fotele ze ludzie zamawiaja a on ich jeszcze nie ma na stanie
Uhh ja juz po enemiedalo sie przezyc i powiedziala bym nawet ze zle nie bylo
Mam nadzieje ze to nie dziala z opoznieniem i to co mialo pojsc juz poszlo?!Rozstepow nie widze, w relefonie obczajam!
Fotel jest naprawde fajny!
A co do enemy, to wlewasz na boku albo na kolanach, ruszasz biodrami na boki, trzymasz do ostatniej sekundy i siadasz. A znakiem, ze poszlo wszystko, jest samoistne oddanie moczuTak zrobila?
To my dzisiaj 37+5
Mnie lekarz powiedzial,ze podczas stosunku moze dojsc do uszkodzenia worka owodniowego i wtedy dziecko sie moze zarazic ale w sumie i bez tego moze peknac... Sama nie wiem... Jak to jest ze antybiotyk powinien byc podany 4h przed porodem,a przeciez jak wody odejda to i tak juz jest za pozno. Wiecie cos wiecej na ten temat??Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 13:02
kark, magdzia26, karolcia:)))), doti77, stardust87, nenka lubią tę wiadomość
-
dba wrote:Betinka to naprawdę straszne
jak rano wychodzę z psem to po drodze słyszę jak ona te dzieci wyzywa i jak one płaczą
serce się kraja
Tak dziewczynie się udało bo ma zdrowego chłopczyka i zdrową dziewczynkę, a ona ich tak traktuje
nieraz całymi dniami siedzą w domu, w ogóle z nimi nie wychodzi
raz ją widziałam na placu zabaw. Płakać się chce jak się na to patrzy. Dlatego cieszę się, że sąsiadka to zgłosi, może jak panie z opieki do niej przyjdą to się opamięta.
Mąż mi kiedyś sam powiedział, że nasz pies częściej wychodzi niż te dziecihttps://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Paula Mika trzymam dziś za Was kciuki !
A ja się wzięłam za moją cerę, bo jest tylko gorzej i już leże z maseczką na ryjkunajpierw coś oczyszczającego potem nawilżającego a jutro powtórka. Muszę przed porodem wrócić do mojej "dawnej" cery bez pryszczolów. Sama się nie poznaje!
7w3d 💔 -
Hej. Wpadlam tylko na chwile. Dzis juz mamy lepszy dzien bo moge chodzic, choc ledwo mi to idzie. No i Kubus juz z nami. Jak nic sie nie bedzie dzialo to mozemy sie nim sami zajmowac. Mamy ptywatny pokoj i maz bedzie spal w szpitalu. Dziekujemy za wszystkie mile slowa!
betinka, Paula55, dba, kark, aswalda, magdzia26, JagoodkaK, BlackLuna, Fipsik, jovi81, afrykanka, iwo_na, justyna14, Gosia19, doti77, stardust87, Kaarolina, Patu, verynice, nenka, Zaczarowana lubią tę wiadomość
-
Io wrote:Hej. Wpadlam tylko na chwile. Dzis juz mamy lepszy dzien bo moge chodzic, choc ledwo mi to idzie. No i Kubus juz z nami. Jak nic sie nie bedzie dzialo to mozemy sie nim sami zajmowac. Mamy ptywatny pokoj i maz bedzie spal w szpitalu. Dziekujemy za wszystkie mile slowa!
Io lubi tę wiadomość
Lo kochanie jak cudownie ze sie odezwalas!!!!! Trzymajcie sie dzielnie! Wszytskie tu jestesmy z wami sercem i trYmamy kciuki :*
Betinka tak tez zrobila. Nie wlewalam wszystkiego do konca bo z rana bylam niby na 2 ...
Ale byla i 1 i 2 haha. Czyli ze chyba ok
Moj misior wlasnie wrocil wczesńiej z pracy
Wkurwilam sie bo szef mu nie pozwolil zamienic zmiany z 14-22 na 6-14jeden koles wzial wolne i szef nie ma jak obsadzic zmiany
wali go to ze bedzie noworodek w domu
Wzielam sie za obiad bo nie bede sie wkurzac...Io lubi tę wiadomość
-
Io, wiesci coraz lepsze extra! Fajnie ze dali wam pokoj, troszke intymniej:)
Paula, brzuszek jak talala
Majeczko, niepotrzebnie zostawialas sobie tyle pralek prania i prasowania na sama koncowke ciazy..
Ja pralam stopniowo (gdy byla sloneczna pogoda) i tak tez prasowalam i to bylo gdzies ok 32tc teraz z pewnoscia bym sie wkurzala tak jak Ty hehe
Zrobilam zakupy i tak sie zmeczylam ze szukam sily na zrobuenie tej karpatki:)
Aaaa przyszlo nam woombie, ciekawe czy sie sprawdzi:)
Io lubi tę wiadomość