Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydziewuszki ale sie obzarlam
cala pizze z pieca wsunelem i szklane pepsi. mam wyrzyty sumienia teraz ze pod koni ciazy takim swinstwem dziecko karmie ech...;/ ale rano bylo mleczko to sie pocieszam
paula powiedz mi twoj idzie na ten tacierzynski czy jak to sie tam nazywa po ur na 2 tyg? Mojemu powiedzieli ze moze isc ale wtedy dostanie jakies 100 £ na tydzien, nosz kur.. nie oplaca sie. Idzie na tydzien zwyklego urlopu tylko U was tez tyle za to placa? -
Betinka dokladnie! Az usiadlam bo mi zle bylo
ale juz lepiej.
Teraz tylko maly szaleje jak opetany
Karolcia tak idzie na 2 tyg
Dostaje albo 90% pensji albo wlasnie cos ponad £100 tyg zalezy ktora kwota jest mniejsza.
No smiech na sali za te 2 tyg ale wazniejsze zebysmy pobyli razemkase mamy odlozona wiec nam nie braknie a jednak to nasze wspolne chwile
A zwykly urlop juz mamy co do dnia prawie rozplanowany na ten rok wiec nie wchodzi w gre.
-
jovi, tak trzymaj kobito
ciesze się ze w końcu dogadałaś się z lekarzem i mały już bezpiecznie posiedzi tydzień dłużnej w brzuszku mamusi, a ty będziesz pod stała opieka, wiem ze leżenie w szpitalu to kicha ale wybrałaś najlepsza opcje z możliwych dla Was
lo, powoli i do przodu, a to najważniejsze teraz nabieraj sił, a za kilka dni będziecie razem z Kubusiem w domu cieszyć się już tylko sobą, a szpital zostawicie daleko za Wami.jovi81, Io lubią tę wiadomość
-
Fipsik wrote:A wiecie, że szczepionka na błoniec/tężec/krztusiec zawiera ten tiomersal i nie ma zamienników bez niego?
Io superza niedługo wrócicie z synkiem do domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 13:38
kark, Io lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Betinka dokladnie! Az usiadlam bo mi zle bylo
ale juz lepiej.
Teraz tylko maly szaleje jak opetany
Karolcia tak idzie na 2 tyg
Dostaje albo 90% pensji albo wlasnie cos ponad £100 tyg zalezy ktora kwota jest mniejsza.
No smiech na sali za te 2 tyg ale wazniejsze zebysmy pobyli razemkase mamy odlozona wiec nam nie braknie a jednak to nasze wspolne chwile
A zwykly urlop juz mamy co do dnia prawie rozplanowany na ten rok wiec nie wchodzi w gre.
my sobie narazie nie mozemy pozwolic na to bo by nie bylo z czego czynszu oplacic, tylko moj maz pracuje a nie pobieramy zadnych benefitow itp. ale dlatego tesciowa przyleci i bedzie mi pomagac. MOj ma w grudniu 2 tyg przymusowego urlopu bo zamykaja firme zawsze na okres swiateczny wiec tyle dobrze:)
-
Paula55 wrote:Lo kochanie jak cudownie ze sie odezwalas!!!!! Trzymajcie sie dzielnie! Wszytskie tu jestesmy z wami sercem i trYmamy kciuki :*
Betinka tak tez zrobila. Nie wlewalam wszystkiego do konca bo z rana bylam niby na 2 ...
Ale byla i 1 i 2 haha. Czyli ze chyba ok
Moj misior wlasnie wrocil wczesńiej z pracy
Wkurwilam sie bo szef mu nie pozwolil zamienic zmiany z 14-22 na 6-14jeden koles wzial wolne i szef nie ma jak obsadzic zmiany
wali go to ze bedzie noworodek w domu
Wzielam sie za obiad bo nie bede sie wkurzac...
Godzine przed cesarką tylko Ty możesz obiadek szykowaćPaula55, stardust87 lubią tę wiadomość
-
Pralinko nic nie dala dyskusja z tym lysym ciulem
powiedzial ze nie ma ludzi i nic na to nie poradzi
Sama bede ten pierwszy tydzien bo pozniej w sob 6.09 mama przylatuje wiec luztylko ten tydz mnie przeraza..
Karolcia my tez mamy jedna pensjei tak juz zostanie poki co, benefitow tez nie mamy bo ja pracowalam w zeszlym roku i na wszystko mielismy za wysokie (
) zarobki...
Ale ja ta, nie narzekamdwa tyg we 3 a kase sie jakos nadrobi
P.s. Dodatkowo mama z bratem przylatuja wiec i wydatki sie wieksze zapowiadaja...
-
nick nieaktualny
-
Ja tez mam co trzy tygodnie
i nawet mnie to cieszy ze nie muszę co dwa tygodnie wydawać 120 zł plus jeszcze krew i mocz
Dzisiaj o 16.15 wizytuje:-)
Z mojego bobra mozna powiedzieć ze zrobiłam piekna zizeli w razie czego zmylam lakier z nog i rak i troche zle sie czuje taka " gola"
Paula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarolcia:)))) wrote:dziewuszki ale sie obzarlam
cala pizze z pieca wsunelem i szklane pepsi. mam wyrzyty sumienia teraz ze pod koni ciazy takim swinstwem dziecko karmie ech...;/ ale rano bylo mleczko to sie pocieszam
paula powiedz mi twoj idzie na ten tacierzynski czy jak to sie tam nazywa po ur na 2 tyg? Mojemu powiedzieli ze moze isc ale wtedy dostanie jakies 100 £ na tydzien, nosz kur.. nie oplaca sie. Idzie na tydzien zwyklego urlopu tylko U was tez tyle za to placa?
nie jestes sama
ja tez wczoraj ppogrzeszylamwypilam mala pepsi i zjadlam tortille i fryty z Macdonalda
pociesze się, że bardzo rzadko napadam w ciaze na fastfoody,praktycznie w ogole. To pewnie ostatni raz
przed chwilą wypiłam szklankę soczku pomarańczowego i zjadłam jabłuszko
zeby nie było, hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 14:10
-
iwo_na wrote:Dziewczynki a powiedzcie mi jak często teraz chodzicie do gina? Bo ja nadal co trzy tygodnie a myślałam, ze na tym etapie co tydzień bede chodziła
-
Nosz qrwa wróciłam z ostatniej wizyty.I tak jak myślałam nie urodzę do usranej śmierci.A i jeszcze utwierdziłam się w tym,że mój lekarz jest lekko jebnięty(przepraszam za słownictwo)Kazał mi przyjść po skierowanie do szpitala,które mi wypisał i powiedział,żebym go w szpitalu nie pokazywała.To po ch... mi je wypisał,żebym se w ramkę oprawiła.
Ale wracając do badania.ktg ok,mały dwa tygodnie temu ważył 3000 teraz go mierzy i mówi,że 3000,więc ja mówię,że dwa tygodnie temu było tak samo,to nagle zmierzył raz jeszcze i zrobiło się 3200.No jak on tak robi to usg za każdym razem to ja dziękuje bardzo.Ostatnio datę porodu miałam na 8.09 bo główka nisko itp dyrdymały,teraz się zrobiło 25.09.Mówiłam Wam,że do wigilii dociągnę.
Ostatnio mi mówi,że duży brzuszek i duży dzidziuś,dziś mi mówi,że mały brzuszek i mały dzidziuś.No powiem Wam,że poczułam się w pewnej chwili jakbym z czubem jakimś gadała.brak słów.chamstwo,mieszczaństwo i disco polo jakby to nasza Kama powiedziała:) a gdzie jest Kama i zdjęcie Maciusia ja się pytam?stardust87 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png