Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
stardust87 wrote:Dawaj znać jakby co, będziemy kciuki trzymać (mimo nienawiści
)
Raczej ta mała wredotka się drażni z mamusia. Maz się śmieje ze nie chce mieć brata dlatego będzie mnie męczyła na koniec jak najmocniej by mi się odechcialo drugiej ciazyverynice, stardust87 lubią tę wiadomość
-
stardust87 wrote:Nie nie nie. Ty, ja, verynice i karm3lka rodzimy po świętach! Kurde, cieszę się z każdego nowego zdrowego dzieciaczka, ale jak kolejna październikowa urodzi przed nami to chyba się wścieknę
Mam dokładnie takie same odczucia jak ty! W lep juz dostaje...karm3lka lubi tę wiadomość
-
Jutro dużo tych wizyt co nie ?
każda liczy na jakieś postępy a tu nic
Stardust radzę się uzbroić w cierpliwosć bo się wykończysz
Ja już się pogodziłam że przeskoczę na wrześniówkino chyba że moje dziecię zaskoczy mnie jeszcze dziś
a Ruchliwe to takie ...
kopie jak szalona/
verynice lubi tę wiadomość
-
Diabla85 wrote:Patu coś mi się wydaje, że pójdziesz w moje ślady
No właśnie ja nie miałam żadnych oznak zbliżającego się porodu! Żadnych skurczów, żadnego przeczyszczania, kompletnie nic!
A jeszcze najlepsze 2 godz po porodzie poszłam pod prysznic i byłam na siku
A teraz w ogóle nie czuję żadnych bóli poza szwami, które ciągną.
A najlepsze, że moja mama miała identyczne porody.
Nie strasz identycznymi porodami bo mama moja mnie urodziła w 37 tygodniu. Po prostu odeszły jej wody bez zapowiedzi. Ale skurcze zbyt słabe i miała wywolywany. A myślę ze do wieczora ucichnie wszystko ale zobaczymy -
Diabla, no chamstwo no! Nie dość, że nic Cie nie bolało, nie stresowałaś się czy to już czy jeszcze nie, urodziłaś migiem, nie było kupy, to jeszcze przed terminem, a teraz już nie pamiętasz, że rodziłaś
Po prostu chamstwo
A tak serio to tylko pozazdrościć Ci takich przeżyć i maluszka na świecie
verynice, karm3lka, nenka, Tysia87, Diabla85, RewolucjaSięDzieje, pestka, ofcooo, kark, afrykanka, Gosia19 lubią tę wiadomość
-
kark wrote:Za to ja można powiedzieć, że "odliczam" do tego 2 w postaci obiadów
Co dzień jest coś, czego nie będę mogła w jeść karmiąc
Miałam już krem pomidorowy, ostre leczo, bigos, gołąbki, pizzę z marketu, fasolka po bretońsku, dziś jedziemy gdzieś na obiad (i zamierzam zapolować na zupę cebulową lub czosnkową), a jutro powiedziałam mężowi, że będą vifonki a na drugie kebab
Tylko ostatnie mięsko w piątek zjadłam i od wczoraj dietka bezmięsna, np. zrobiłam chicken curry indyjskie, ale zamiast czikena była ciecierzyca
Dzisiaj na śniadanie jajecznica ze szczypiorkiem i sałatka z pomidorów z cebulką, na obiad pierożki leniwe z bitą śmietaną i malinami, jutro chyba placki z cukinii z sosem czosnkowym i salsą wjadą. Jacie, jak się czujesz z tym, że już za 2 dni rewolucja???
ofcooo, kark lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Cudne fotki dzieciaczków!!
Diabla, to Tobie wody odeszły siup i zaraz rodziłaś?
Jejq żeby i u mnie genetyka zadziałała!!!
Paula, wychodzicie już ze szpitala???
Ja czuję że urodzę parę dni przed terminem, chociaż mój mąż twierdzi że 13tego w terminie haha...Chociaż skurczy jako takich brak, jedynie czasami bóle a'la miesiączkowe...
Liczę że wody mi siup chlusnął, tak zebym wiedziała na 100% ze sie zaczęło hahaha -
verynice wrote:Ja to dziś piłkę wyciągnęłam i krece sobie co jakiś czas kółeczka biodrami na niej oglądając telewizje
może to coś ruszy bo sex nic nie daje...
7w3d 💔 -
verynice wrote:Ja to dziś piłkę wyciągnęłam i krece sobie co jakiś czas kółeczka biodrami na niej oglądając telewizje
może to coś ruszy bo sex nic nie daje...
też (aż mąż mi dziś odmówił
) i nadal nic. Chyba rzeczywiście im bardziej się chce tym później to będzie:P
karm3lka lubi tę wiadomość
-
Stardust,verenice ja też zacznę zabijać postami i słać smsy z pogróżkami jak zaczną październikowe mamy się rozpakowywać.Ciaża słonia trwa około 21 miesięcy,a że ja się czuje i wyglądam jak słonica to by wiele tłumaczyło czemu mi się na poród nie zanosi:-)
stardust87 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
deidre wrote:Kama ja wlasnie tez cuduje a to moje bobo nic!
Gdzies wyczytalam ze taka ospalosc moze byc spowodowana zoltaczka a my ja ciagle mamy.
Mam nadzieje ze jak go jutro zwazymy u pediatry to sie nie wystraszymy ;(
kochana moja córcia tez taka byłapisąłam nawet wczesnienj o tym ze jakbym dzidziola w domu nie miała
też ja budziłam co 5 h na jedzenie, powiedzmy ze diabełka pokazała w pozniejszym etapie za to
deidre lubi tę wiadomość
-
Mi się nudziło, a że nie najlepiej się czuję na jakikolwiek ruch to zasiadłam do maszyny. Wyszło małe, tak na 56 i chude, więc nie może gruba się urodzić
Tadam! Rampers fioletowo-brokatowy
justyna14, Io, Ewi25, verynice, Diabla85, BlackLuna, betinka, Tysia87, nenka, JagoodkaK, dba, K_A_M_A, ofcooo, kark, stardust87, afrykanka, Gosia19 lubią tę wiadomość
-
Kama - było mi bardzo Milo ze piszecie do nas i interesujecie się co słychać także nie masz za co przepraszać.
Co do ściągania pokarmu to ja odciagam tyle ile potrzebuje do karmienia bo nie mam cierpliwości zeby ściągać więcej. Ogólnie moje piersi SA monstrualnie wielkie. Każda jest wielkości mojego dziecka.
A u nas w szpitalu jakiś wysyp noworodków. Dzisiaj to juz chyba czwarty się rodzi.
K_A_M_A lubi tę wiadomość
-
Fipsik wrote:Mi się nudziło, a że nie najlepiej się czuję na jakikolwiek ruch to zasiadłam do maszyny. Wyszło małe, tak na 56 i chude, więc nie może gruba się urodzić
Tadam! Rampers fioletowo-brokatowy
7w3d 💔