Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Tysia87 wrote:Pierdziele przejmuje listę po BlackLunie:-) !!! I nie oddam dopóki nie urodze:-D
verynice, Tysia87, pestka lubią tę wiadomość
-
stardust87 wrote:Nie nie nie. Ty, ja, verynice i karm3lka rodzimy po świętach! Kurde, cieszę się z każdego nowego zdrowego dzieciaczka, ale jak kolejna październikowa urodzi przed nami to chyba się wścieknę
No obraziło się to moje dziecię i nie chce wychodzić na ten świat...verynice lubi tę wiadomość
-
karm3lka wrote:No obraziło się to moje dziecię i nie chce wychodzić na ten świat...
-
Gratuluje dziewczyny dzieciaczkow!
Jestem kompletnie nie na biezaco, mam nadzieje ze mi wybaczcie
Dzis sie dopiero pierwszy raz czuje w miare sensownie, znaczy bez tego okropnego bolu glowy.
Igorek jest generalnie bardzo spokojnym noworodkiem, az za spokojnym. Spi po 5-6 godzin, musze go wybudzac na karmienie a i tak potrafi possac wtedy cyca tylko 5 minut i zasypia z powrotem.
Jutro walimy szybko do pediatry bo sie martwie ze sie nie rozwija
A tu dzisiejsza foteczka:
justyna14, K_A_M_A, stardust87, Ewi25, Diabla85, nenka, Io, Patu, verynice, Fipsik, Beataa25, betinka, pestka, madiiiii, Kaarolina, dba, le'nutka, Migotka22, Majeczka2014, ofcooo, kark, afrykanka, aswalda, anulka81, Gosia19 lubią tę wiadomość
-
stardust87 wrote:Ja nie wiem jak Ty się jeszcze trzymasz. Ja już od 2 tygodni świruję a nawet jeszcze do terminu nie dobilam...
Heh, są gorsze dni i są lepsze, ale coraz częściej popadam w paranoje że jeszcze nic się nie dzieje...
Jutro mam wizytę, łudzę się że już nie pojdę na nią, a jesli pojdę to tylko po skierowanie na oddział... -
Ostrzegalam że będę jak kada
a dziecko jest jak ja - ja też zawsze wszystko robię odwrotnie niż mi mówiąmam za karę, że taka jestem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 15:59
justyna14 lubi tę wiadomość
-
a tak w ogóle, to jutro oficjalnie rozpoczynamy nasz miesiąc WRZESIEŃ, na który od tak dawna wszystkie czekamy
wow jak to zleciało
Patu właśnie jak sytuacja u Ciebie? chcesz się jeszcze na sierpień załapać?verynice, betinka lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
stardust87 wrote:Ostrzegalam że będę jak kada
a dziecko jest jak ja - ja też zawsze wszystko robię odwrotnie niż mi mówiąmam za karę, że taka jestem.
ostatecznie chyba do 39 doszła
stardust87 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
karm3lka wrote:Heh, są gorsze dni i są lepsze, ale coraz częściej popadam w paranoje że jeszcze nic się nie dzieje...
Jutro mam wizytę, łudzę się że już nie pojdę na nią, a jesli pojdę to tylko po skierowanie na oddział...karm3lka lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Zaraz zrobie test suwaczka
Deidre u mnie tez tak bylo, Maciek spal a ja go dobudzic nie moglam ale nie dopuszczam do przerwy dluzszej jak 3 godziny, 4 to juz musi byc ostatecznosc- sprawdzam pieluche,podnosze do gory, cuduje i jakos sie budzi, co prawda jest krzyk ale wole to niz zeby mial nie przybierac na wadze, czasem jest tak ze chwilke go pokarmie i przysypia ale zaraz sie rozbudza, jakos idzie. W szpitalu tak bylo a teraz juz sie przyzwyczaja i czesciej sie sam budzi -
No to która nas teraz zaskoczy? Mój to mi zrobił numer stulecia! Miał wyjść po 4 września a ten sierpniowy chciał być
A co do kupowej niespodzianki to tak się śmiałam do mojego męża że jak im się tam zwalę po pizzy z sosem czosnkowym i gotowanej kukurydzy to szpital ewakuująAle nic mi nie wyszło, pochuchałam im tylko tym czosnkiem
deidre, justyna14, verynice, betinka, ofcooo, kark, afrykanka lubią tę wiadomość
-
stardust87 wrote:Patu! Jak tam? Rozkrecilo się czy przeszło? Bo jak jeszcze Ty dziś urodzisz to foch!
Skurcze dalej silne ale wciąż nie regularne. Od 3 do 20 minut między nimi. Taki tepy stały bol na dole pleców do tego.Leci ze mnie ze zmieniam wkładki co kilka godzin ale śluz a nie wody. Wymiotowalam 3 razy. Czyli na razie nie rodze i nie wiem do końca co jest grane
Lo ale śliczny synek! Wspaniały.Io lubi tę wiadomość
-
Diabla85 wrote:No to która nas teraz zaskoczy? Mój to mi zrobił numer stulecia! Miał wyjść po 4 września a ten sierpniowy chciał być
A co do kupowej niespodzianki to tak się śmiałam do mojego męża że jak im się tam zwalę po pizzy z sosem czosnkowym i gotowanej kukurydzy to szpital ewakuująAle nic mi nie wyszło, pochuchałam im tylko tym czosnkiem
-
Patu wrote:Skurcze dalej silne ale wciąż nie regularne. Od 3 do 20 minut między nimi. Taki tepy stały bol na dole pleców do tego.Leci ze mnie ze zmieniam wkładki co kilka godzin ale śluz a nie wody. Wymiotowalam 3 razy. Czyli na razie nie rodze i nie wiem do końca co jest grane
Lo ale śliczny synek! Wspaniały.)
justyna14, kark lubią tę wiadomość
-
Patu coś mi się wydaje, że pójdziesz w moje ślady
No właśnie ja nie miałam żadnych oznak zbliżającego się porodu! Żadnych skurczów, żadnego przeczyszczania, kompletnie nic!
A jeszcze najlepsze 2 godz po porodzie poszłam pod prysznic i byłam na siku
A teraz w ogóle nie czuję żadnych bóli poza szwami, które ciągną.
A najlepsze, że moja mama miała identyczne porody.verynice, pestka lubią tę wiadomość