Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
A tak teraz rozmawiamy z ciociami o 6 rano. Moja srajdka się najadla i czeka na zmianę pieluszki
Ewi25, Io, verynice, aleksa.wawa, assantea, Kaarolina, madiiiii, nenka, stardust87, BlackLuna, fabiola, RewolucjaSięDzieje, Beataa25, betinka, le'nutka, sylwia1985, Migotka22, Majeczka2014, afrykanka, anulka81, Gosia19 lubią tę wiadomość
-
Dzieki Tyska juz wylaczylam to gowno bo jak cos pisalam to potem milion poprawek bo to samo wskakuje
Dzieki dziewczyny-mi sie strasznie podoba jego czuprynka, nie jest mocno zarosniety tylko ma dlugie wloski, mozna fajnie mu postawic-juz polozne sie bawily po kapaniu jego czuprynka
a co do fot to wlasnie nie chce swiecic dziecku po oczach tez takie ciulowe foty robie
Ja tam tez sie brzuchem nie przejmuje, bardziej rozstepy mnie draznia, chociaz juz sie pogodzilam z opcja jednoczesciowego stroju plazowegobrzuch spada powoli ale nawet sie nie zwazylam, ale to juz z lenistwa
Fipsik, BlackLuna, Tysia87, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nelly wlasnie nie
, ale przyzwyczaiłam sie do zdjeć dużych brzuszków i nagle jak zobaczyłam ciebie z małym to wystraszyłam sie czy moj tez taki bedzie po porodzie czy moze większy bo poki co moj brzuch wydaje mi sie ogromny i boje sie ze skóra zostanie po dzieciaczku
Nelus wrote:Kama i diabla gratuluję takich cudaczkow! Normalmie już chce mieć drugie dziecko -do kompletu najlepiej takiego małego slodkiegp chłopczyka
Karola aż tak cię przeraził widok mojego brzucha? Pociesze cie ze to 5 dni po urodzeniu wiec wiadomo ze jeszcze duży ale codziennie widać różnicę i waga tez leci w dół. Potrzeba cierpliwości
Ja wczoraj wsiadam juz z livka w samochód i pojechałam na zakupy. Kurcze chyba jeszcze tego nie lubi. Jak samochód odpalił to spala a tylko stanęłam na chwile i w ryk. To samo w sklepiemusze odczekać jeszcze troszkę bo chyba za szybko
tak w ogóle to ona rośnie w oczach, jak to możliwe ze w 6 dni wyrosła juz z jednych spichow i juz jej nóżki wystają z zza jaska jak ja trzymam na kolanach
MOJE DZIECKO ZA SZYBKO ROŚNIE! !! ja chce ja taka mini juz zawsze <smutna>
-
nick nieaktualny
-
Wasze cudaczki tez sliczne
Tak tutaj pelno fot ze sie nie dziwie ze jeszcze brzuchatki sie doczekac nie moga
To jakie dzieci robia slodkie minki i to glownie przez sen mnie zaskakuje, moj sie usmiecha, czasem zasypia z otwarta buzia, a kilka razy pokazal ware hehe
Wczoraj znowu w locie lapalam szczocha
I tak strasznie mnie rozczula jak tak delikatnie kwili i robi cichutko eh eh
Nie myslalam ze to wszystko takie fajne... i jestem o Macka strasznie zazdrosna
Tylko tato moze brac na rece bo inaczej mi zyla pulsujeverynice, BlackLuna, Tysia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry.
Diabla - gratulacje! Zazdroszcze porodu.
Wszystkie dzieciaczki przesliczne. Zaraz wrzuce mojego skarba.
Dzięki za odpowiedzi na temat karmienia. Przepraszam ze dopiero teraz odpisuje ale pol dnia byłam sama bo tatuś opijal syna wczoraj. Moja laktacja wczoraj rozkrecila się na maksa. Obudzilam się w nocy cala zalana mlekiem. Musialam po nocy odciagac. Na szczęście idzie coraz lepiej. Chyba damy rade karmić tylko moim odciagnietym. Malý dal mi dziś popalic. Przebieralam go całego 3 razy bo albo ulewal albo zasikiwal cale lozekczko.BlackLuna, kark lubią tę wiadomość
-
Io wrote:Dzień dobry.
Diabla - gratulacje! Zazdroszcze porodu.
Wszystkie dzieciaczki przesliczne. Zaraz wrzuce mojego skarba.
Dzięki za odpowiedzi na temat karmienia. Przepraszam ze dopiero teraz odpisuje ale pol dnia byłam sama bo tatuś opijal syna wczoraj. Moja laktacja wczoraj rozkrecila się na maksa. Obudzilam się w nocy cala zalana mlekiem. Musialam po nocy odciagac. Na szczęście idzie coraz lepiej. Chyba damy rade karmić tylko moim odciagnietym. Malý dal mi dziś popalic. Przebieralam go całego 3 razy bo albo ulewal albo zasikiwal cale lozekczko.
Lo u mnie to samo i z mlekiem i z przebieraniem małej która najchętniej robi kupkę podczas zmiany pieluszki! Cycki wykarmilyby trojaczki, odciagam bo nie mam wyjścia. Wszystko jest mokre a wkładki gow.. dają. Czasem nie kupujcie tych z aventu bo są beznadziejne!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 14:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moj synus
.K_A_M_A, nenka, Nelus, Kaarolina, deidre, stardust87, Ewi25, BlackLuna, Diabla85, Patu, assantea, verynice, Fipsik, RewolucjaSięDzieje, Beataa25, betinka, pestka, madiiiii, aleksa.wawa, le'nutka, Migotka22, Majeczka2014, ofcooo, kark, doti77, afrykanka, anulka81, Gosia19 lubią tę wiadomość
-
Lo sliczny synus
I przepraszam wtedy za smsa, wiem ze nie mialas glowy do tego. Jaki mu rozmiar zakladasz bo chyba plywa w ciuszkach jak i moj, ma 51 cm to wszystko takiee duze
hehe
Dziewczyny to wy odciagacie jeszcze pokarm?? Ja sie wlasnie boje ze to pobudzi bardziej a i tak cala zalana chodze, jak sie pochylam to kapie
Ale ciesze sie ze jest go duzo bo musze podkarmic tego malego cudaka