X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak teraz rozmawiamy z ciociami o 6 rano. Moja srajdka się najadla i czeka na zmianę pieluszki
    856887_2014-08-31-05.59.19.jpg

Ewi25, Io, verynice, aleksa.wawa, assantea, Kaarolina, madiiiii, nenka, stardust87, BlackLuna, fabiola, RewolucjaSięDzieje, Beataa25, betinka, le'nutka, sylwia1985, Migotka22, Majeczka2014, afrykanka, anulka81, Gosia19 lubią tę wiadomość

201703012752.png
  • JagoodkaK Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmmm i bądź tu czlowieku mądry

h84fkrhm4lz65cww.png
  • K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Tyska juz wylaczylam to gowno bo jak cos pisalam to potem milion poprawek bo to samo wskakuje :)
    Dzieki dziewczyny-mi sie strasznie podoba jego czuprynka, nie jest mocno zarosniety tylko ma dlugie wloski, mozna fajnie mu postawic-juz polozne sie bawily po kapaniu jego czuprynka :D
    a co do fot to wlasnie nie chce swiecic dziecku po oczach tez takie ciulowe foty robie :)
    Ja tam tez sie brzuchem nie przejmuje, bardziej rozstepy mnie draznia, chociaz juz sie pogodzilam z opcja jednoczesciowego stroju plazowego :P brzuch spada powoli ale nawet sie nie zwazylam, ale to juz z lenistwa :P

Fipsik, BlackLuna, Tysia87, kark lubią tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BlackLuna wrote:

Edit: Nelly wrzucała zdjęcia na fb w naszej grupie :)

Kurde nie moge tego zdjecia znalezc w zadnym albumie :(

• Nelus Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo wstawiam to zdj na fb w komentarzach pod zdjęciem z pierwszej wizyty livki u lekarza

201703012752.png
  • Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelly wlasnie nie :-) , ale przyzwyczaiłam sie do zdjeć dużych brzuszków i nagle jak zobaczyłam ciebie z małym to wystraszyłam sie czy moj tez taki bedzie po porodzie czy moze większy bo poki co moj brzuch wydaje mi sie ogromny i boje sie ze skóra zostanie po dzieciaczku

Nelus wrote:
    Kama i diabla gratuluję takich cudaczkow! Normalmie już chce mieć drugie dziecko -do kompletu najlepiej takiego małego slodkiegp chłopczyka <3 :D

Karola aż tak cię przeraził widok mojego brzucha? Pociesze cie ze to 5 dni po urodzeniu wiec wiadomo ze jeszcze duży ale codziennie widać różnicę i waga tez leci w dół. Potrzeba cierpliwości ;)

Ja wczoraj wsiadam juz z livka w samochód i pojechałam na zakupy. Kurcze chyba jeszcze tego nie lubi. Jak samochód odpalił to spala a tylko stanęłam na chwile i w ryk. To samo w sklepie :/ musze odczekać jeszcze troszkę bo chyba za szybko :) tak w ogóle to ona rośnie w oczach, jak to możliwe ze w 6 dni wyrosła juz z jednych spichow i juz jej nóżki wystają z zza jaska jak ja trzymam na kolanach :( MOJE DZIECKO ZA SZYBKO ROŚNIE! !! ja chce ja taka mini juz zawsze <smutna>

atdci09kamv7205a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    verynice wrote:

No nie, Aleksa.wawa też cesarka wiec zostałam sama na dzień 15.09? :(

Na pewno nie sama... jak widzisz tutaj niczego nie mozna przewidziec ;)

verynice lubi tę wiadomość

• K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wasze cudaczki tez sliczne :D
    Tak tutaj pelno fot ze sie nie dziwie ze jeszcze brzuchatki sie doczekac nie moga :)
    To jakie dzieci robia slodkie minki i to glownie przez sen mnie zaskakuje, moj sie usmiecha, czasem zasypia z otwarta buzia, a kilka razy pokazal ware hehe
    Wczoraj znowu w locie lapalam szczocha :D
    I tak strasznie mnie rozczula jak tak delikatnie kwili i robi cichutko eh eh :D
    Nie myslalam ze to wszystko takie fajne... i jestem o Macka strasznie zazdrosna :D
    Tylko tato moze brac na rece bo inaczej mi zyla pulsuje :D

verynice, BlackLuna, Tysia87 lubią tę wiadomość

c2r67br.png
    rf37qxe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus wrote:
    Bo wstawiam to zdj na fb w komentarzach pod zdjęciem z pierwszej wizyty livki u lekarza

no juz znalazlam :) E nie tak tragicznie... Ale biust to konkretny :) Aż moj niemąż przez ramie zerknął i spytal czy moj taki bedzie :P

• Szonka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama mialam dokladnie tak samo z pierwsza corcia. Wkurzalo mnie jak ktos sie do niej zblizal ;)

sliczne te wasze maluszki, tez bym chciala miec juz synka po drugiej stronie brzucha.

dqprj44j5vs5457v.png

mhsvx1hpdelktj27.png[

• Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdy bym nie pomyślała ze nie bede mogła sie doczekać az synek wyjdzie z brzucha. Myslalam ze im bliżej porodu bede tym bardziej bede sie bała i wolała pochodzić w ciazy nawet 10 miesięcy :-)

atdci09kamv7205a.png
  • Io Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Diabla - gratulacje! Zazdroszcze porodu.
    Wszystkie dzieciaczki przesliczne. Zaraz wrzuce mojego skarba.
    Dzięki za odpowiedzi na temat karmienia. Przepraszam ze dopiero teraz odpisuje ale pol dnia byłam sama bo tatuś opijal syna wczoraj. Moja laktacja wczoraj rozkrecila się na maksa. Obudzilam się w nocy cala zalana mlekiem. Musialam po nocy odciagac. Na szczęście idzie coraz lepiej. Chyba damy rade karmić tylko moim odciagnietym. Malý dal mi dziś popalic. Przebieralam go całego 3 razy bo albo ulewal albo zasikiwal cale lozekczko.

BlackLuna, kark lubią tę wiadomość

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleksa.wawa wrote:
    no juz znalazlam :) E nie tak tragicznie... Ale biust to konkretny :) Aż moj niemąż przez ramie zerknął i spytal czy moj taki bedzie :P

No niee tylko mnie mezom nie pokazywać! To tylko nasza scisla grupa :p

201703012752.png
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Io wrote:
    Dzień dobry.
    Diabla - gratulacje! Zazdroszcze porodu.
    Wszystkie dzieciaczki przesliczne. Zaraz wrzuce mojego skarba.
    Dzięki za odpowiedzi na temat karmienia. Przepraszam ze dopiero teraz odpisuje ale pol dnia byłam sama bo tatuś opijal syna wczoraj. Moja laktacja wczoraj rozkrecila się na maksa. Obudzilam się w nocy cala zalana mlekiem. Musialam po nocy odciagac. Na szczęście idzie coraz lepiej. Chyba damy rade karmić tylko moim odciagnietym. Malý dal mi dziś popalic. Przebieralam go całego 3 razy bo albo ulewal albo zasikiwal cale lozekczko.

Lo u mnie to samo i z mlekiem i z przebieraniem małej która najchętniej robi kupkę podczas zmiany pieluszki! Cycki wykarmilyby trojaczki, odciagam bo nie mam wyjścia. Wszystko jest mokre a wkładki gow.. dają. Czasem nie kupujcie tych z aventu bo są beznadziejne!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 14:52

201703012752.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus wrote:
    No niee tylko mnie mezom nie pokazywać! To tylko nasza scisla grupa :p

Nie pokazywalam tylko mi przez ramie zaczal zerkac jak zauwazyl laske na ekranie ;)
    Nelus ty to akurat nie masz sie czego wstydzic Kochana :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus wrote:
    Czasem nie kupujcie tych z aventu bo są beznadziejne!

o masz, a ja dostalam prawie cale pudelko od bratowej :/ teraz juz wiem dlaczego :/

• Nelus Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Według mnie są bardzo niewygodne, słabo wchłaniają mleko i są przede wszystkim za małe (ja mam te połówki). Z Johnsons są super

201703012752.png
  • Io Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2illnv4.jpg Moj synus
    .

K_A_M_A, nenka, Nelus, Kaarolina, deidre, stardust87, Ewi25, BlackLuna, Diabla85, Patu, assantea, verynice, Fipsik, RewolucjaSięDzieje, Beataa25, betinka, pestka, madiiiii, aleksa.wawa, le'nutka, Migotka22, Majeczka2014, ofcooo, kark, doti77, afrykanka, anulka81, Gosia19 lubią tę wiadomość

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • nenka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudowne te bąbelki aż chce się swoje mieć już natychmiast

• K_A_M_A Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lo sliczny synus :) I przepraszam wtedy za smsa, wiem ze nie mialas glowy do tego. Jaki mu rozmiar zakladasz bo chyba plywa w ciuszkach jak i moj, ma 51 cm to wszystko takiee duze :D hehe
    Dziewczyny to wy odciagacie jeszcze pokarm?? Ja sie wlasnie boje ze to pobudzi bardziej a i tak cala zalana chodze, jak sie pochylam to kapie :P
    Ale ciesze sie ze jest go duzo bo musze podkarmic tego malego cudaka :D

c2r67br.png
    rf37qxe.png
‹‹ 1849 1850 1851 1852 1853 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ