Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
dba wrote:mi się wydaje że powinnaś tą sprawę wygrać.
Tysia każdy mój wybór jest bojkotowany co mnie wkurzaale jestem o tyle lepsza, że sama będę rejestrować młodego więc nie powinnam się z małża zdaniem liczyć hehe
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Zus nie ma podstaw do niwypłacania zasiłku jeżeli chodzi o termin zatrudnienia, ALE:
mógł się doczepić, że praca była "rzekoma". Czyli że zatrudniłaś się u znajomego/rodziny, nie pracowałaś a odkładałaś składki i dlatego Ci zabrali. Musi być powód podany w tych całych ich odmowach - jeżeli chodzi o termin to masz sprawę wygraną, wystarczy pracować 33 dni, żeby przejść na L4 i zus musi wypłacić zasiłek.justyna14 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 08:40
pestka, xpatiiix3, Fipsik, betinka, verynice, Patu, justyna14, Ewi25, Diabla85, aleksa.wawa, JagoodkaK, Kaarolina, EmiBam, K_A_M_A, stardust87, hela, nenka, anulka81, le'nutka, turkawka, Migotka22, Gosia19, jovi81, ofcooo, karolcia:)))), BlackLuna, aswalda, afrykanka, zoi, Beataa25, Paula55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJagoodkaK wrote:Moje drogie wymiary mojej córki na 36+6tc
waga 3162g/+-460g
BPD 9,25cm
HC 32,49 cm
AC 33,03 cm
FL 7,43
AFI 9
Fipsik, bądź tak kochana i zerknij swoim fachowym okiem
Kochana moj mial takie na 35t2dale fakt lekarz mowil ze wielki...
-
nick nieaktualny
-
Nie mogę uwierzyć, że już tyle z nas się rozpakowało. Przecież ze 3 tygodnie i wszystkie już będziemy bez brzuchów! Aaa.. dociera chyba do mnie, że to już czas :]
Ciekawe, która będzie ostatnia..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 19:09
aleksa.wawa lubi tę wiadomość
-
tydzień temu byłam w szpitalu, miałam zakładanego holtera, ten sprzęt był zawieszony na skórzanym pasku no i to mnie przeraziło bo w wyobraźni już widziałam te wszystkie przepocone ciała które nosiły go przede mną, no i tak jak myślałam - wyskoczyły mi na brzuchu takie drobniutkie pęcherzyki pogrupowane w większe skupiska. Wiem że powinnam się wybrać do dermatologa. i takie jest moje pytanie czy któraś z Was stosowała w trakcie ciąży hydrocortisonum krem na brzuchu?
-
Fipsik wrote:Nie mogę uwierzyć, że już tyle z nas się rozpakowało. Przecież ze 3 tygodnie i wszystkie już będziemy bez brzuchów! Aaa.. dociera chyba do mnie, że to już czas :]
Ciekawe, która będzie ostatnia..Fipsik lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Fipsik wrote:Nie mogę uwierzyć, że już tyle z nas się rozpakowało. Przecież ze 3 tygodnie i wszystkie już będziemy bez brzuchów! Aaa.. dociera chyba do mnie, że to już czas :]
Ciekawe, która będzie ostatnia..Fipsik lubi tę wiadomość
-
Kaarolina wrote:Kama z mila checia bgm uzyla oliatum ale moj Krzys ma na niego uczulenie
No wlasnie widzialam jak o tym pisalas, ale skoro sie tym nie przejmowac to wrzucmy na luz, to na pewno przejsciowe
T wlasnie usypia malego, ciekawe jak tego dokona bez cyca -
JagoodkaK wrote:Pralinka ja tak z radosci mowie ze sloniatko
Generalnie bedzie slodkim pajakiem z dlugimi konczynami okraglutkim brzusiem i malym lebkiem
Faktycznie pająk. Aż strach, że urodzi się z 4 parami oczu
- po kim Ty masz takie ładne oczka?
- te mam po mamie, te po tacie, te po babci, a te po cioci!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 19:58
dba, JagoodkaK lubią tę wiadomość
-
Paula spiochy z nexta mają wbudowane niedrapki a do tego super jakość. Ja mam ich kilka par i nie wyobrażam sobie bez nich nocy. Ich na pewno nie zdejmie. Tez miałam nawał pokarmu i odciagam troszkę ręcznym przed karmieniem ale id wczoraj się unormowalo
Gosia19, hela, verynice, Ewi25, Migotka22, betinka, ofcooo, Kaarolina, BlackLuna, nenka, aswalda, afrykanka, K_A_M_A, zoi, Beataa25, Paula55, anulka81 lubią tę wiadomość
-
Kaarolina wrote:Kama z mila checia bgm uzyla oliatum ale moj Krzys ma na niego uczulenie
Kark - wielkie gratulacje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 20:27
-
nick nieaktualnyJuż jestem. No to tak:
Mała obecnie waży 3300g
rozwarcie stanęło na początkowych 3cm
grzybek na szczęście wyleczony
ciśnienie książkowe
również przytyłam, i to sporo bo na dzień dzisiejszy jest już 18 kg na plusie
no i miałam też KTG na którym wyszły 3 skurcze o stężeniu 200%
No cóż jeśli się nic nie zacznie to mam odrazu 9.09 wstawić się w szpitalu,
ehhh kto jak kto ale ten uparciuch mógłby już wyjść !Ewi25, Migotka22, karm3lka, betinka, nenka, le'nutka lubią tę wiadomość