Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula55 wrote:Ooo dzieki Fipsik za info haha
czlowiek nawet nie wie czym go dziergali
Ale serio rana pieknie wygladajestem happy
Próbuję sobie wyobrazic ból po cięciu, ale jakoś mi nie idziehttps://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Betinka ja sama juz 4 h po cc wstalam. Bez pomocy. Pozna mi tylko pomogla majty i podklad zalozyc
Dzis to smigam jak mloda łania. Wlasnie pranie wstawilam.
Oczywiscie ze uwazam bo glupia nie jestem zeby skakac czy cos dzwigac ale robie doslownie wszystko.
Moj T sie po mnie drze ze nie dam sobie pomoc i za prani napewno zjebke dostane haha
-
Ja już z oknami na szczęście skończyłam! Wszystkie pomyte, NOWE firanki zawieszone :]
Paula wrzucę potem zdjęcie, no ale to blizna po 10 latach, więc świeża też inaczej wygląda. Ale jak będzie trzeba to dopłacę nawet za ten szew :] Pamiętam, że mi się super goiła, po 2 tyg spokojnie się kąpałam w wannie już, normalne gacie nosiłam. A te na wierzchu to drapią gacie, moczyć nie wolno, łatwiej się babrząbetinka, BlackLuna lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Ja pod prysznicem normalnie sie kapie... I dzis polona tez mowila zeby normalnie ja myc w czasie kapieli.
Wanny i tak nie mam wiec dupska nie wymocze
Ja sie okropnie balam wlasnie tej rany. A tu taka mila niespodziankahttps://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Dziewczyny potrzebuje się poradzić
Od soboty męczy mnie biegunka, bóle krzyża i brzucha jak na okres nie wspomnę już o bólu krocza. Wiem że to niby wszystko normalne ale martwi mnie trochę ta biegunka. Nie wiem czy powinnam udać się do lekarza czy nie? Mam mętlik w głowie, nie chce wyjść na jakaś wariatkę co dostaje biegunki i od razu sieje panikę
[/url]
-
fabiola wrote:Dziewczyny potrzebuje się poradzić
Od soboty męczy mnie biegunka, bóle krzyża i brzucha jak na okres nie wspomnę już o bólu krocza. Wiem że to niby wszystko normalne ale martwi mnie trochę ta biegunka. Nie wiem czy powinnam udać się do lekarza czy nie? Mam mętlik w głowie, nie chce wyjść na jakaś wariatkę co dostaje biegunki i od razu sieje panikę
fabiola lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Tysia87 wrote:Możliwe,że Twój organizm oczyszcza się przed porodem,czasami tą stroną co u Ciebie,czasami tą drugą:-)tak czytałam ,ale ja jeszcze jestem przed porodem,to może coś więcej powiedzą Ci mamusie,które urodziły.myśle,że to nic niepokojącego,a wręcz przeciwnie,zwiastun zblizajacego się porodu:-)
Dziękuję za odpowiedz, uspokoiłaś mnie
[/url]
-
Ewi25 wrote:Tysia87 a cb za te 5 dni kładą do szpitala że masz rodzić bo my jakoś razem na 13.09 miałysmy
Więc ja Ewi25 będę się trzymała tego terminu co Ty.muszę zmienić ma suwaczku,ale już nie chce zawracać dziewczynom gitary o zmianę w tabelce,bo i tak mają kupę robotyale tak ogólnie jak już wszyscy wiedzą ja dotrzymam do Wigilii:-)
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Tysia87 wrote:W skrócie to tak termin z okresu mam na 13.09,ale ja dwa miesiące przed zajściem w ciąże poroniłam i mialam bardzo nieregularny cykl i mój ginekolog uparcie przez pol ciąży trzyma się terminu 8.09. Ale ja mu nie wierze,bk na ostatniej wizycie dzięki jego pomiarom wyszedł termin 25.09.......
Więc ja Ewi25 będę się trzymała tego terminu co Ty.muszę zmienić ma suwaczku,ale już nie chce zawracać dziewczynom gitary o zmianę w tabelce,bo i tak mają kupę robotyale tak ogólnie jak już wszyscy wiedzą ja dotrzymam do Wigilii:-)
spoko kobitona życzenie w tabelce jesteś już zmieniona na 13.09
Tysia87 lubi tę wiadomość
-
Czesc Mamusie
Serdeczne gratulacje dla Czarnulki i Kark.
Nelus, Kama, Karolina, Akuszerka macie piekne dzieci, nic tylko calowac i tulic
Teraz sie zastanawiam czy ja widzilam zdjecie maluszka Pauli?
Oczywiscie zdjec nigdy za duzo
Betinka powodzenia jutro, az sama nie moge sie doczekac zeby zobaczyc Matiego
ja wczoraj caly dzien poza domem, zjawilam sie dopiero po 23Nawet na wieczor zalozylam szpilki 10 cm do teatru:)
Jutro mam wizyte i jestem ciekawa jak moja kluseczka urosla, podejrzewam, ze juz ma 3 kg
Kto ma jutro wizyte?K_A_M_A, Kaarolina lubią tę wiadomość
-
Witam mamuśki,
Co do ktg, to ja mam w tym tygodniu 3, bo niby ogólnie jest ok, ale a to początek zawysoki (ponad 200), a to jak dzisiaj z kolei za niski (poniżej 120).
Tak więc Ewi, nie martw się, bo to może tylko dzisiaj takie podwyższone wyszło u Ciebie. -
Tysia, mamy ten sam termin:)
Upiekłam kruche ze śliwkami i budyniem, aż mam wyrzuty ze takie pyszne i w boczki mi pójdzie...Miałam nie jeść już słodyczy...O ile w ciągu dnia spoko nie muszę nic słodkiego zjeść, tak wieczorem ok 19 ssanie się włącza..Tysia87 lubi tę wiadomość