Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nescafe wrote:Szonka wrote:Będę trzymać mocno
Ja też dziś idę do lekarza i umieram z niecierpliwości. Najbardziej boję się pustego jaja...
A juz przez to przechodzilas ze sie boisz?? NIe ma sobie co wmawiac. Wiem ,ze przed usg zawsze jest strach ale trzeba myslec pozytywnie. Z usmiechem na buzi wyjdziesz od lekarza! Bedzie dobrze!
Nie przechodziłam, wcześniej nawet nie wiedziałam, że jest coś takiego...
Ale tak to już jest, że człowiek zawsze znajdzie sobie powód do zmartwień.inessa lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Uhh to mam nadzieje ze moj lot przejdzie bez komplikacji i na wizycie choc pecherzyk zobacze bo inaczej oszaleje.
Bete musowo robie
Mnie brzuch troche pobolewa. Szczegolnie jak w pracy sie troche namecze...
Sporo dzwigam ale taka praca i dopoki nkt nir wie musze pracowac normalnie...
uu to chyba niedobrze, ze musisz tyle sie nadzwigac w pracy. hmm To bierzesz urlop i smigasz do Polski?? A w uk jest usg od 12 tygodnia ale gdzies czytalam ze mozna wczesniej ale prywatnie czy cos??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 09:13
inessa lubi tę wiadomość
-
justysia90 wrote:Gdyby nie 1 poronienie to do gina poszlabym w 7 tyg.Ale muszę zrobić betę bo w 1 ciąży w 4 tygodniu beta była jak na 2tydzień bo 614,więc fasolka się nie rozwijała
Po poronieniu to juz calkiem inaczej sie potem na ciaze patrzy. Strach jest wiekszy Cos o tym wiem.
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Io wrote:Witam
Moje drogie, trzymajcie dzisiaj za mnie kciuki bo po pracy idę do ginekologa i strasznie się stresuję, że powie, że coś jest nie tak, albo że wcale nie jestem w ciąży...
Nie wiem jak ja przetrwam cały dzień w pracy. Chyba zwariuję.
Hela - mnie też bolą plecy i też się zastanawiam czy to od ciąży czy tak swoją drogą.
kochana ja też wizytę dziś mam, przy mojej becie powinno już być coś widać
idę na nfz może uda mi się wyciągnąc od tego cwaniaczka jakieś badania na kasę (zawsze to jakiś grosz w kieszeni)
będzie dobrze, nie martw się na zapas! ja już mam nauczkę i teraz tylko pozytywne nastawienie bo mój farfuś ma się na pewno dobrzeinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
staraczka wrote:No pięknie a ja dalej nie mam objawów tylko brzuch mnie ciągnie na @ od wczoraj ....
Ale brak objawow nie oznacza ze cos jest zle. Rownie dobrze mozna rzygac dalej niz widziec, a ciaza sie nie rozwija , albo nie miec zadnych objawow a wszytko jest w jak najlepszym porzadku. Nie martw sie!!stardust87, inessa lubią tę wiadomość
-
nescafe wrote:Szonka na ktora masz ta wizyte ?? Nie ma se co wkrecac. Jest pewnie dobrze!! Tak co wpadniesz potem i sie pochwalisz foto.
Wizyta o 17.30. Na pewno się odezwę po.
Ja też w pracy muszę trochę podźwigać niestety. I dla tego chcę jak najszybciej o ciąży powiedzieć, mam nadzieję że zostanę zwolniona z tej części obowiązków.inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nescafe wrote:Ale brak objawow nie oznacza ze cos jest zle. Rownie dobrze mozna rzygac dalej niz widziec, a ciaza sie nie rozwija , albo nie miec zadnych objawow a wszytko jest w jak najlepszym porzadku. Nie martw sie!!
nescafe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny:)
Mysle ze niexmialo moge dolaczyc juz do forum. Bylem wczoraj na pierwszym usg i lekarz zobaczyl pecherzyk 6,2mm. Byl w szoku bo w 4t4d powinien byc mniejszy...moze beda blizniaki;) jedno co mnie zmartwilo ze po badaniu wieczorem pojawil sie taki lekko krwisty sluz a dzis rano byl lekko brazowy. Mialyscie tak moze? Mam nadzieje ze to tylko podraznienie badaniem a nie cos gorszego bo w pazdzierniku sama stracilam pierwsza ciazeinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane
WItaj Aleksandra mam nadzieje,zę bedzie wszystko dobrze obserwuj sie a moze rzeczywiscie to plamienie jest po badaniu tak tez sie zdarza.
Oj ile objawów powoli sie pojawia najwiecej zaczenie sie w 6 tygodniu a czasmi później a czasami wogóle
Ja dziś pierwszą noc przespałam bez sensacji ale jak narazie mam mdłosci cały dzień ale pod wieczór jest najgorzej a jak nie zjem nic to mdli masakrycznie nie wymiotuje narazie ale te mdłosci nie są przyjemne.
SPokojnego dnia kochane -
nick nieaktualny
-
staraczka wrote:4 tydzień i 5 dzień...
brakiem objawów się nie przejmuj, może należysz do tych kobiet które przechodzą ciąże lekko albo uaktywnią się później
ja mam wizytę o 12:30 dam znac po, mam nadzieję że coś zobaczęinessa lubi tę wiadomość